Mazlíček - který je nejvhodnější?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2017 09:46
rocky1504

XXX.XXX.172.28

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, chceme pořídit nového kamaráda domů do klece, který druh je nejvhodnější na ochočení, na mazlíka, kamaráda, abysme si ho poušteli z klece, brali na prst, reagoval na nás, měli jsme andulku, chceme něco jiného, přemýšlíme o těchto : papoušek senegalský, pyrura nebo korela, který je nejlepší, poradíte? Děkuji

4.3.2017 15:01
eli22

XXX.XXX.181.33

rocky1504 napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, chceme pořídit nového kamaráda domů do klece, který druh je nejvhodnější na ochočení, na mazlíka, kamaráda, abysme si ho poušteli z klece, brali na prst, reagoval na nás, měli jsme andulku, chceme něco jiného, přemýšlíme o těchto : papoušek senegalský, pyrura nebo korela, který je nejlepší, poradíte? Děkuji

Zdravím, poslala jsem Vám interní zprávu.

Budulicek

4.3.2017 16:09
Budulicek

XXX.XXX.162.213

Pokud se rozhodujete mezi temito tremi tak tam je markantni rozdil v delce zivota takze peclive uvazte na jakou dobu jste schopni a ochotni tento zavazek v podobe pomerne na cas narocneho domaciho mazlika prijmout. Korely a pyrura se dozivaji kolem 15-20 let, senegal klidne az 50... Jinak podle vaseho popisu bych bral nejspise pyruru.

hocco

4.3.2017 16:56
hocco

XXX.XXX.195.189

rocky1504 napsal(a):
Dobrý den,

Nejlíp na tom budete asi s korelou. Senegalci, hlavně samci, jsou v dospělosti hodně agresivní. Pyrury jsou moc hyperaktivní až otravné a bohužel se u nich často stává, že nepříjemně štípou.

4.3.2017 17:32
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

rocky1504 napsal(a):
Dobrý den,

Kupte ručně dokrmenou korelu. Finančně za "babku" a splní Vaše přání. Nemluví, ikdyž si to někteří myslí. Ten BUUDULiCEK, co píše o délce života je asi mladý chovatel. Jeho budou asi z internetu, kde se citují desetiletí staré informace a skutečnosti neodpovídají. To je jako, že člověk se dožívá až 95 - 100 let. Zkuste o délce života různých papoušků najít doloženou informaci. Chovám ptactvo skoro 50 let. Můžete mně napsat interně, rád poradím, pokud budu vědět.

Budulicek

4.3.2017 21:25
Budulicek

XXX.XXX.162.213

Nikde jsem netvrdil ze to co pisu je pravidlem, jen jsem psal ze je to mozne. Mimochodem trochu OT kdyz uz tak posetile mluvite o delce zivota cloveka, valna vetsina clenu me rodiny z minule generace se dozila 90+... Je to pouze o tom jak clovek se sebou (popripade s mazlickem) umi zachazet a schazet ;).

Budulicek

4.3.2017 21:58
Budulicek

XXX.XXX.162.213

Navic pocitat s tou nejdelsi moznou delkou zivota je zcela v poradku. Kupovat si zvire ktere se muze dozit velice vysokeho veku s tim ze "stejne pravdepodobne chcipne driv" mi tedy prijde krajne nezodpovedne

Přidejte reakci

Přidat smajlík