Meli

XXX.XXX.73.100
Jakou máte zkušenost s velikostí klece pro jeden pár Hýlu pro odchov děkuji.
Jaká je cena Hýla obecného ?
Čím je nejlepší krmit Hýla obecného děkuji.
Nechá se koupit Hýl bez dokladu a jaká je cena ?
Meli

XXX.XXX.73.100
Jednou jsem Vám poděkoval nechápu proč to děláte?
Optimální chovný box pro jeden pár hýlu je 2×2×1 m. Přidat pár větví ze smrku a máte pěkný koutek na hnízdo
Na obrázku je ukázka z čeho asi udělat hnízdo (obrázek je stažen z internetu).
Pre Vaše dobro a vyššiu úroveň chovateľskej diskusii o vtákoch na ifauna.cz.
Foto z chovateľskej ruky autora príspevku.
tytan

XXX.XXX.129.111
zntomas
napsal(a):
Jak vidím vy tu vašší úroven zvedáte na top příčky
Furt se do někoho navážet, když nevíte jak poradit, téma přeskočte a nepište sem takovéto kidy.
Viete ono to niekedy tak chodí, niekomu chleba dáte ale rozum nie, pán.Pavelka si myslí že jeho príspevky patria do diskusie aj keď tomu tak nieje.
Meli

XXX.XXX.73.100
Děkuji tomas Hýlama letos začínám tak mne vše kolem zajímá pan Pavelka je jenom jeden má zřejmně své utajené trauma jeho křížence nechci ani zdarma všem ostatním ještě jednou dík.
Meli

XXX.XXX.73.100
Partner s Váma pane ? znám Vás týden žádná rada jen potupa jděte někam.
Meli
napsal(a):
Partner s Váma pane ? znám Vás týden žádná rada jen potupa jděte někam.
Skôr ako po piaty krát zopakujete obdobnú tému, niečo si na internete o vtákoch, o ktorých diskutujete štýlom daj, daj, daj, naštudujte.
Ak by ste si dali trochu námahu pozrieť staršie diskusie o téme Hyl obecny, Vaše objavenie Ameriky (Pyrrhula p. p.), by bolo v diskusii zaujímavejšie.
P. S. Partnera nájsť je bezpečnostné riziko.
zntomas
napsal(a):
Jak vidím vy tu vašší úroven zvedáte na top příčky
Furt se do někoho navážet, když nevíte jak poradit, téma přeskočte a nepište sem takovéto kidy.
Přesně tak, já bych například si nedovolil se do někoho navážet. je to zbytečné. Hold někdo sem chodí vylévat si své špatné nálady. Na to ale není zde nikdo zvědav!