Dobrý den, před dvěma dny jsem dal páru korel do voliéry s budkou.Samec ihned začal nahlížet do boudy, ale do teď v ní nebyl vlezený.Samička je z roku 2014, samec 2016 z března.
Samice dělá kolébku, samec na ni vždy naleze, ale buď na ní jen stojí, nebo hned spadne, nebo má roztažené křídla, už to trvá také dva dni.Nevíte co s tím?Nebo se to může ještě zlepšit?Nebo vyměnit samce?Ještě jsem zapomněl napsat, že pára je harmonizující.
Předem děkuji za odpovědi.z10.
z10
napsal(a):
Dobrý den, před dvěma dny jsem dal páru korel do voliéry s budkou.Samec ihned začal nahlížet do boudy, ale do teď v ní nebyl vlezený.Samička je z roku 2014, samec 2016 z března.
Samice dělá kolébku, samec na ni vždy naleze, ale buď na ní jen stojí, nebo hned spadne, nebo má roztažené křídla, už to trvá také dva dni.Nevíte co s tím?Nebo se to může ještě zlepšit?Nebo vyměnit samce?Ještě jsem zapomněl napsat, že pára je harmonizující.
Předem děkuji za odpovědi.z10.
Trpelivost, i u jinych druhu první pareni není 100%, spomente si třeba na sebe.Vzdy tez na poprvé to není ono.
BU

XXX.XXX.177.12
simacek123
napsal(a):
Trpelivost, i u jinych druhu první pareni není 100%, spomente si třeba na sebe.Vzdy tez na poprvé to není ono.
Pane simac, ek123, a čo keď si nemá načo spomenúť, nie som si istý či dotyčný nieje ešte panic.
z10
napsal(a):
Děkuji všem, dnes už byl vlezený i v budce.Kolik času mu mám dát?
Abych stihl, kdyby stál za nic, koupit druhého.
Je mlady, skoda ze jste si neprecetl nejakou tu literaturu, treba chov korel.Chovatele a to velmi uspesni tam vse popisuji, dokonce se priklani i ktomu nechat hnízdit korely az jako dvoulete.ja jse dal na jejich rady a jsem spokojen, vsechny pary bezproblemove odchovavaji bez nejakych zasahu.Skoda ze vy mladi ste na všechno hrrrrr.