Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2017 19:58
Petr46

XXX.XXX.117.76

Zdravím.Už dávate budky roselám, korelám, nádherným, apod?Né že bych někam chvátal jen se ptám.

kely88

23.3.2017 20:02
kely88

XXX.XXX.186.158

Zdravím, korelky nám už zasedli aj alexander malý a andulky.

23.3.2017 20:22
Sivok

XXX.XXX.159.15

Já jsem dal budky na Josefa. Korely už mají obydleno a andule zatím vybírají.

23.3.2017 20:31
Papoušek555

XXX.XXX.195.202

Mám už mladé Alexandry, korely, andulky, kakariki, rosely nakukuji do budek a horaci zatím taky lozi jen do budky.

23.3.2017 20:32
stewe5

XXX.XXX.36.251

Papoušci rudobřiší 5 plných vajec

23.3.2017 20:43
eli22

XXX.XXX.181.79

Já jsem ještě chtěla počkat, ale bourci mi začali snášet na zem, tak jsem rychle dala budky a už tam samičky hospodaří.

23.3.2017 20:59
Horák lutino

XXX.XXX.59.243

Já jsem budku zazátkoval, protože to bylo v únoru, ale samice Korely snesla vejce na budku, tak jsem ji otevřel a už mají mladé a už jsou i kroužkované, od dvou párů andulek mám 10 mladých, ale na noc venkovní výlety zavírám..Hodně štěstí v letošní sezoně a zdravé odchovy.

23.3.2017 21:18
FRANTA 53 R

XXX.XXX.215.220

Zdravím...límčačka sedí, číňanka sedí, rosele hrabou v boudách,5.párů korel albín sedí, u jednoho se to líhne a další už má jedno mládě vylétlé, kakadáci růžový lozí do budky, at se daří...

prco

24.3.2017 08:35
prco

XXX.XXX.177.12

Jak to sledujem, zatiaľ ani jeden chovateľ iba samí množitel, nieje kam ponáhlať.

24.3.2017 10:16
stewe5

XXX.XXX.36.251

prco napsal(a):
Jak to sledujem, zatiaľ ani jeden chovateľ iba samí množitel, nieje kam ponáhlať.

jajajaj...rudobrisi treba hnizdej brzo, jak se tok propasne uz nezahnizdej..asi tak

24.3.2017 10:25
eli22

XXX.XXX.181.33

prco napsal(a):

Podle čeho soudíte? Jasně zde píšeme, že až poté, co nám začaly samičky snášet mimo budku nebo na zem, jsme dali budku. Co je na tom nechovatelského, můžete upřesnit? Ráda se poučím. Děkuji.

24.3.2017 10:32
verdym

XXX.XXX.74.216

Zatím jsem nedávala mam v planu az začátkem dubna...

24.3.2017 10:37
pisectipapoušci

XXX.XXX.182.161

prco napsal(a):

Už vidím Číňany jak šťastně hnízdí v červnu :-P Budky jsme dali na Josefa a to se nám austrálie pářila a bláznila i bez toho... Máme celoroční venkovní voliéru... Ptactvo je otužilé a v kondici... A musím říci, že vždy tyto jarní odchovy jsou nejzdařilejší! Ono pak v těch vedrech je mi samiček v budkách spíš líto pane chovateli. Takže anonymní pane Prco... Prcejte svými moudry akorát tak sebe. Omlouvám se, ale prostě mě to vytočilo.

24.3.2017 10:56
sahulalukas

XXX.XXX.211.21

prco napsal(a):

Dobrý den,

chystám se pověsit budky v neděli, už sem to měl v plánu před týdnem ale zdržely mě studijní povinnosti. Ale už mi hnízdí kakarici co sem měl nový pár ve sklepě, samička byla z odchovu v bytě a tak sem nechtěl spěchat s přesunem ven a ona mi začala nést na zem, teď mají 4 mladé.
Budky budu dávat jen kakarikům co mám venku a mníškum, penanti sou ještě dost zelení a tak nebudu spěchat .
Musím souhlasit že nejlepší odchovy jsou ty jarní . Ptáci obecně lépe snáší mírné jarní mrazíky než letní vedra a to i když několikrát denně budky a ptáky rosímé a snažíme se je ochladit.

Proto prosím "pane Prco" anonimní, se příště pod svůj a nebojím se říci urážlivý komentář (ano pro mnoho chovatelů je oslovení množitel až urážlivé) alespoň podepište. Nebo lépe se takových hloupých výkřiků zdržte

24.3.2017 11:03
kewo

XXX.XXX.106.34

pisectipapoušci napsal(a):
Už vidím Číňany jak šťastně hnízdí v červnu :-P Budky jsme dali na Josefa a to se nám austrálie pářila a bláznila i bez toho... Máme celoroční venkovní voliéru... Ptactvo je otužilé a v kondici... A musím říci, že vždy tyto jarní odchovy jsou nejzdařilejší! Ono pak v těch vedrech je mi samiček v budkách spíš líto pane chovateli. Takže anonymní pane Prco... Prcejte svými moudry akorát tak sebe. Omlouvám se, ale prostě mě to vytočilo.

Prco je super chovatel, len chová chová ale rozmnožiť nedokáže nič (s jeho názormi na chov sa ani nedivím.

24.3.2017 18:40
fuksia

XXX.XXX.177.12

kewo napsal(a):
Prco je super chovatel, len chová chová ale rozmnožiť nedokáže nič (s jeho názormi na chov sa ani nedivím.

Podla seba súdim teba, vy sa hlavne starajte aby ste rozmnožil tých amazonkov.

24.3.2017 18:48
Sivok

XXX.XXX.159.15

Nemyslím, že tato diskuze je o urážení. Pán se slušně zeptal jestli už dávají ostatní chovatelé budky. A vy se tu mezi tím urážíte jak malí kluci.

BU

24.3.2017 20:01
BU

XXX.XXX.177.12

Pán asi zaťal do živého keď vás to tak vytočilo.

25.3.2017 06:13
simacek123

XXX.XXX.142.1

Petr46 napsal(a):
Zdravím.Už dávate budky roselám, korelám, nádherným, apod?Né že bych někam chvátal jen se ptám.

Budky rozelam a nadhernym klidne otevřete nebo zaveste.tyto druhy nez zahnizdi nejakou dobu potrva, u korel bych ještě pockal, jestli nemate zalet.Korely nasednou hned, ale je to jeden druh kde samec strida samici a korely obzvláště samci prestavaji ve veku mladych cca 10dnu poctive zahrivat a dochazi proto k castym uhynum z prochlazeni.Ovsem netykase u osvedcenych paru.

vincek 28

25.3.2017 07:51
vincek 28

XXX.XXX.155.125

prco napsal(a):

Zase se někdo našel kdo má potřebu kritizovat
Klidně si dej te budky až v létě ale nenazývej te tady lidi množiteli.
Taky jsem už dal budky zatím sedí jen korely, zbytek hrabe.
Přeji Všem úspěšné odchovy.

vincek 28

25.3.2017 07:53
vincek 28

XXX.XXX.155.125

Souhlasím s Vámi

prco

25.3.2017 08:27
prco

XXX.XXX.177.12

kewo napsal(a):

Karolko keby si nebýval v Trnavskom okrese ale na Orave mal by si iný názor, a nesúď chovateľa podla príspevku vo vlákne, či dokáže alebo nedokáže niečo odchovať, to platí aj pre niektorých kritikov mojho prvého príspevku.

25.3.2017 11:21
lada3

XXX.XXX.180.251

prco napsal(a):
Karolko keby si nebýval v Trnavskom okrese ale na Orave mal by si iný názor, a nesúď chovateľa podla príspevku vo vlákne, či dokáže alebo nedokáže niečo odchovať, to platí aj pre niektorých kritikov mojho prvého príspevku.

On každý nezije na Orave, nejstudenejsi casti Slovenska.. :)
Odkud tam mimochodem pochazite?

prco

25.3.2017 12:29
prco

XXX.XXX.177.12

lada3 napsal(a):
On každý nezije na Orave, nejstudenejsi casti Slovenska.. :)
Odkud tam mimochodem pochazite?

Tak ako ste to komentovala vy, tak to možum komentovať aj já.

lusy

26.3.2017 17:22
lusy

XXX.XXX.177.12

vincek 28 napsal(a):
Zase se někdo našel kdo má potřebu kritizovat
Klidně si dej te budky až v létě ale nenazývej te tady lidi množiteli.
Taky jsem už dal budky zatím sedí jen korely, zbytek hrabe.
Přeji Všem úspěšné odchovy.

Já som osobne nepostrehla nikoho kritiku, niekto že si povie svoj názor nepokladám za kritiku.

26.3.2017 18:42
radanek

XXX.XXX.185.115

Ja jsem dal andulkam budky dneska.

27.3.2017 14:21
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Když dáte budky ještě to neznamená, že ptáci začnou ihned hnízdit. Moji králováci nebo červenokřídlí jsou v klidu vedle budek, jen rozela pestrá ji navštěvuje, vyhazuje přebytečné hobliny co se jí nelíbí a hrabe v budce. Až na ně přijde jaro tak se rozhodnout hnízdit.Takže ani já se nepovažuji za množitele, ale za chovatele. Nedokrmuji žádné ptáky a pak je neprodávám jako odchované pod rodiči. Do výkupu jsem ještě nikdy nic nedal a to mám ptáky asi 50 roků.

ochranar

27.3.2017 17:15
ochranar

XXX.XXX.177.12

corvuscorax napsal(a):
Když dáte budky ještě to neznamená, že ptáci začnou ihned hnízdit. Moji králováci nebo červenokřídlí jsou v klidu vedle budek, jen rozela pestrá ji navštěvuje, vyhazuje přebytečné hobliny co se jí nelíbí a hrabe v budce. Až na ně přijde jaro tak se rozhodnout hnízdit.Takže ani já se nepovažuji za množitele, ale za chovatele. Nedokrmuji žádné ptáky a pak je neprodávám jako odchované pod rodiči. Do výkupu jsem ještě nikdy nic nedal a to mám ptáky asi 50 roků.

To neznemena ked nedokrmujete vtaky a nedavate do vykupu ze nie ste mnozitel, kazdy kto chova nieco za ucelom mladat je mnozilel, iba keby ste choval jednopohlavne druhy pre radost, tak nie ste mnozitel.

27.3.2017 17:28
sahulalukas

XXX.XXX.211.86

ochranar napsal(a):
To neznemena ked nedokrmujete vtaky a nedavate do vykupu ze nie ste mnozitel, kazdy kto chova nieco za ucelom mladat je mnozilel, iba keby ste choval jednopohlavne druhy pre radost, tak nie ste mnozitel.

Dobrý den

Promiňte mi ale mýlíte se. Množitelem je člověk, který množí zvířata jen a pouze na kšeft, nemaje žádný vztah k chovatelství nebo zvířatům, často v nevyhovujících podmínkách, investuje minimum prostředků a jen kasíruje zisky. To je to označení množitel a množírna které slýcháváte ve zprávách.
Chovatelem je naopak člověk, který má zvířata pro radost, má knim i k chovatelství vztah a investuje do pohodlí svých svěřenců (to že někdo kouká aby se mu alespoň vrátilo co vložil nebo aby mu odchovy "vydělali" na krmení, je myslím logické, osobně mám ale zkušenost že zájmový chov čehokoliv je spíš černá díra na finance).
Tedy velice jednoduše řečeno:
Množitel = tyran co to dělá pro peníze
Chovatel = člověk co to dělá pro radost.
Kompromisem je potom farma, kdyto člověk má na podnikání a živí ho to ale stále mají chovanci maximální komfort.

Proto prosím zvažujte (a tím prosím všechny) a dvakrát si promyslete zda je vhodné někoho nazývat množitelem, protože většina CHOVATELŮ bere pojem množitel jako bezcitného člověka, kterému jde jen a pouze o zisk.
Děkuji a přeji mnoho zdaru v CHOVU, Lukáš Pazdera.

Neregistrovaný uživatel

27.3.2017 18:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

sahulalukas napsal(a):
Dobrý den

Promiňte mi ale mýlíte se. Množitelem je člověk, který množí zvířata jen a pouze na kšeft, nemaje žádný vztah k chovatelství nebo zvířatům, často v nevyhovujících podmínkách, investuje minimum prostředků a jen kasíruje zisky. To je to označení množitel a množírna které slýcháváte ve zprávách.
Chovatelem je naopak člověk, který má zvířata pro radost, má knim i k chovatelství vztah a investuje do pohodlí svých svěřenců (to že někdo kouká aby se mu alespoň vrátilo co vložil nebo aby mu odchovy "vydělali" na krmení, je myslím logické, osobně mám ale zkušenost že zájmový chov čehokoliv je spíš černá díra na finance).
Kompromisem je potom farma, kdyto člověk má na podnikání a živí ho to ale stále mají chovanci maximální komfort.

Proto prosím zvažujte (a tím prosím všechny) a dvakrát si promyslete zda je vhodné někoho nazývat množitelem, protože většina CHOVATELŮ bere pojem množitel jako bezcitného člověka, kterému jde jen a pouze o zisk.

Kroužkujete už... někdo ? mladé... jaké barvy kroužku zvolíte letos ?

Neregistrovaný uživatel

27.3.2017 18:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

Petr46 napsal(a):

Korele už mám mladé a Rosely také...jakou barvu kroužků letos volíte?

27.3.2017 18:34
sahulalukas

XXX.XXX.211.86

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Korele už mám mladé a Rosely také...jakou barvu kroužků letos volíte?

Pro letošek je modrá barva, dřív sem míval nepříbuzné páry kakariků tak sem kroužkoval od každého páru jinou barvu ale letos mám jen 2 příbuzné páry tak kroužkuji všechny modře :)
L.P.

27.3.2017 18:50
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

Také jsem nechtěl chvátat ale ptactvo má jiný názor. V nevytápěném záletu.

ochranar

27.3.2017 21:12
ochranar

XXX.XXX.177.12

sahulalukas napsal(a):
Dobrý den

A chcete povedat ze veskery vas odchov, kakariky, mnichy, koreli, rybycky, hady, omaky, nerobite pre peniaze a rozdavate ich, ved rybycky a hlavne hady je biznis, tak sa tu nehrajte na spasitela a nemnozitela.

27.3.2017 21:24
anuš

XXX.XXX.31.2

ochranar napsal(a):
A chcete povedat ze veskery vas odchov, kakariky, mnichy, koreli, rybycky, hady, omaky, nerobite pre peniaze a rozdavate ich, ved rybycky a hlavne hady je biznis, tak sa tu nehrajte na spasitela a nemnozitela.

Další ochranář co má mindrák.

27.3.2017 21:56
sahulalukas

XXX.XXX.211.86

ochranar napsal(a):

Je mile že jste si přečetl můj profil, což já bohužel u vás udělat nemohu. A abych vám odpověděl.
Prvně hady mám jen dva pro radost, nemnožím je ono by šlo asi těžko množit mezidruhově dvě samice .
Za druhé rybičky množím ale neprodávám, mám jen pár odchovů a to mi stačí pro mojí potřebu.
A ano množím papoušky ale mám 4 páry a nikdy ne více než 20 mladých za rok a jak sem psal v mém příspěvku který jste asi nečetl tak pozorně jako můj profil, ptáci mají maximální možný komfor jaký jim mohu poskytnout tutíž spadám do mnou popsané kategorie chovatel nikoliv množitele, toliko k vaší nepozornosti při čtení. Vlastně jste asi nečetl pozorně ani ten profil, jinak by jste zajisté měl přehled i o počtu mých mazlíčků.
Spíš (a pramení to z absence vašeho profilu) vypadá že chov zvířat berete jako byznysovou věc vy, protože nic jiného neřešíte.

A v posledním, toto byla moje poslední odpověď pro vás. Odmítám se tu dohadovat s anonymem, zaregistrujte si profil a můžeme diskutovat. I když s vámi to asi nemá moc smysl když zde bez podpisu chrlíte stále to samé.

podepsán (narozdíl od ochranáře) Lukáš Pazdera

Neregistrovaný uživatel

27.3.2017 22:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

ochranar napsal(a):

Rýpat umí každý i na ifauna. sk.... budete se divit ale znám hodně chovatelů co chová zvířata pro radost... a zábavu !

Neregistrovaný uživatel

27.3.2017 22:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

sahulalukas napsal(a):
Pro letošek je modrá barva, dřív sem míval nepříbuzné páry kakariků tak sem kroužkoval od každého páru jinou barvu ale letos mám jen 2 příbuzné páry tak kroužkuji všechny modře :)
L.P.

Také letos Lupnu modrou barvu

Neregistrovaný uživatel

27.3.2017 22:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

pterodactyll napsal(a):
Také jsem nechtěl chvátat ale ptactvo má jiný názor. V nevytápěném záletu.

Krásná nadílka příroda si poradí více někdy než čekáme

Neregistrovaný uživatel

27.3.2017 23:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

prco napsal(a):

Až vám Alex.čínský prokouše i plastové dekl a najdete tam samici na vajíčkách budete koukat... vím už o chovatelích v Cz / Sk co mají budky už i u amazoňanu a nejde o množitele !

28.3.2017 07:47
Horák lutino

XXX.XXX.59.243

Já už mám okroužkované korelky a také modrou.

28.3.2017 13:40
satelit

XXX.XXX.19.61

Já nechávám budky ve voliérách celoročně.Kdy nasednou se rozhodnou sami.Jenom alexandrum velkým budku otvírám začátkem února.Zatím mají 5 vajíček.

28.3.2017 17:27
skrobisko96

XXX.XXX.91.242

Ja uz taky mam budky u andulek a zpěvaku, alexandr maly tří leta samička 1 mlade
Holoubek mi zacal snašet do misky ze zrnim tak jsem dal košik a vajička jenom přendal a sedi.

ochranar

29.3.2017 08:22
ochranar

XXX.XXX.144.26

sahulalukas napsal(a):
Je mile že jste si přečetl můj profil, což já bohužel u vás udělat nemohu. A abych vám odpověděl.
Prvně hady mám jen dva pro radost, nemnožím je ono by šlo asi těžko množit mezidruhově dvě samice .
Za druhé rybičky množím ale neprodávám, mám jen pár odchovů a to mi stačí pro mojí potřebu.
A ano množím papoušky ale mám 4 páry a nikdy ne více než 20 mladých za rok a jak sem psal v mém příspěvku který jste asi nečetl tak pozorně jako můj profil, ptáci mají maximální možný komfor jaký jim mohu poskytnout tutíž spadám do mnou popsané kategorie chovatel nikoliv množitele, toliko k vaší nepozornosti při čtení. Vlastně jste asi nečetl pozorně ani ten profil, jinak by jste zajisté měl přehled i o počtu mých mazlíčků.
Spíš (a pramení to z absence vašeho profilu) vypadá že chov zvířat berete jako byznysovou věc vy, protože nic jiného neřešíte.

A v posledním, toto byla moje poslední odpověď pro vás. Odmítám se tu dohadovat s anonymem, zaregistrujte si profil a můžeme diskutovat. I když s vámi to asi nemá moc smysl když zde bez podpisu chrlíte stále to samé.

Vy mladý máte vetšinu veľa rečí, hlavne výhovoriek a samé argumenty, a neviem či sa to netýka aj Vás, samozréme já nič já muzikant.

BU

29.3.2017 10:09
BU

XXX.XXX.144.26

ochranar napsal(a):
Vy mladý máte vetšinu veľa rečí, hlavne výhovoriek a samé argumenty, a neviem či sa to netýka aj Vás, samozréme já nič já muzikant.

29.3.2017 16:29
anuš

XXX.XXX.31.2

ochranar napsal(a):

A Vy máte představu co a očem píšete, kdyť z Vás nic rozumného nevypadlo "sahulalukas" se Vám to snažil pěkně vysvětlit.

29.3.2017 18:26
Horák lutino

XXX.XXX.59.243

Nehádejte se, dnes mám radost, první dva Alexandři jsou na světě a doufám že ne poslední, ještě jsou v hnízdě dvě vejce.

29.3.2017 20:09
frodik

XXX.XXX.233.6

sahulalukas napsal(a):

Neberte to ve zlém, ale chovatelem se člověk rodí ne stává. Znám mnoho chovatelů, kteří do zařízení a chovů investovali mnoho peněz, ale odchovy nemají ani zdaleko takové jako tací, kteří papouškům kvůli financím nemohou dopřát takový komfort a mají je ve skromných podmínkách. Ty geny nám říkají co máme podvědomě dělat jsou to detaily, které mnohdy rozhodují o úspěchu a neúspěchu. To se nenaučíte musíte to mít v sobě a takové blbé keci o množitelích si odpusťte. Je stará pravda, že úspěch se neodpouští, takže když někdo odchovává a daří se mu je to množitel a když se vám nedaří tak jste chovatel? Jste poměrně mladý a odpusťte mi ještě jste toho moc nedokázal tak trochu skromnosti při vašem hodnocení. Neberte to ve zlém, ale arogance je nejhorší vlastnost co znám. Jestli neumíte brát diskuzi s nadhledem tak sem nelezte!

29.3.2017 20:35
Sivok

XXX.XXX.159.15

frodik napsal(a):
Neberte to ve zlém, ale chovatelem se člověk rodí ne stává. Znám mnoho chovatelů, kteří do zařízení a chovů investovali mnoho peněz, ale odchovy nemají ani zdaleko takové jako tací, kteří papouškům kvůli financím nemohou dopřát takový komfort a mají je ve skromných podmínkách. Ty geny nám říkají co máme podvědomě dělat jsou to detaily, které mnohdy rozhodují o úspěchu a neúspěchu. To se nenaučíte musíte to mít v sobě a takové blbé keci o množitelích si odpusťte. Je stará pravda, že úspěch se neodpouští, takže když někdo odchovává a daří se mu je to množitel a když se vám nedaří tak jste chovatel? Jste poměrně mladý a odpusťte mi ještě jste toho moc nedokázal tak trochu skromnosti při vašem hodnocení. Neberte to ve zlém, ale arogance je nejhorší vlastnost co znám. Jestli neumíte brát diskuzi s nadhledem tak sem nelezte!

A proč to neberete vy z nadhledem. Pán napsal jen svůj názor. Kritizovat umí každej.

29.3.2017 20:42
frodik

XXX.XXX.233.6

Sivok napsal(a):
A proč to neberete vy z nadhledem. Pán napsal jen svůj názor. Kritizovat umí každej.

Kritika? To bylo pouze konstatování, pán se tady naparoval jako kdyby mu patřil svět. a snědl všechnu moudrost světa.

29.3.2017 20:48
sahulalukas

XXX.XXX.211.86

frodik napsal(a):

Dobrý večer

Samozřejmě máte pravdu že chovatelství v sobě člověk musí mít. Ale obávám se že jste mne špatně pochopil, rozhodně jsem nechtěl být nijak arogantní, samozřejmě chápu že investovat do pohodlí svěřenců jako "chovatel" může dle svých možností každý jinak, a já nechci říkat že každý musí mít voliéry 10m dlouhé z hliníku se zálety, sám je nemám.
Každý nějak začíná.
Celé vůči čemu jsem se tu jen chtěl vymezit je vyjádření pár anonymů o tom že kdo pověsí v březnu budky je množitel, aniž by znali podmínky přispěvatelů, a případné stavy exotů, viz předešlé komentáře o byznyse.
Například předloni jsem měl velice špatný rok a nakonec sem měl 5 kakariků z 8 párů papoušků, zatím co známý měl po dvou hnízdech od každého páru, nahlas jsem přiznal jak mu přeji ale i do jisté míry závidím úspěch a poprosil o radu co změnit. To že nemám 20ti i více letou praxi je pravda... a většinu věcí znám jen teoreticky, ale učí se opravdu každý od dětí po důchodce.
Diskuzi na ifauně je nutné a snažím se jí brát s nadhledem, jinak bych měl i v mladém věku zaděláno na mrtvici :). Být mladý neznamená nemít názor, nebo nedej bože pravdu, a vůbec nesouhlasím s tím že bych vedl blbé keci o množitelích. Množitelem je a bude (jak často vidíme i v televizi) člověk co produkuje množství mláďat daného druhu a druhů za absence lásky pohody a vhodného prostředí, kdy už to může hraničit s týráním. Toto nepovažuji za blbé keci ale za fakt.

Doufám že jsem vše dovysvětlit L. Pazdera.

29.3.2017 20:49
fuksia

XXX.XXX.144.26

frodik napsal(a):
Kritika? To bylo pouze konstatování, pán se tady naparoval jako kdyby mu patřil svět. a snědl všechnu moudrost světa.

Pane, veď vy tiež nieste odchodnejší.

29.3.2017 20:52
sahulalukas

XXX.XXX.211.86

Promiňtě ale asi by jste si měl přečíst vlákno znovu, odmítám že bych se naparoval jako by mi patřil svět a snědl všechnu moudrost světa.
Původně jsem váš komentář bral opravdu jako konstatování ale pokud to berete takhle tak jsem se nehezky zmílil a nenamáhal bych se s odpovědí.
Nemyslím si že mě znáte natolik dobře aby jste mě mohl takhle šmahem posoudit.

L.P.

29.3.2017 21:05
anuš

XXX.XXX.31.2

frodik napsal(a):

Přečtěte si celé vlákno ať vite oč tu jde.

30.3.2017 08:33
pisectipapoušci

XXX.XXX.182.161

sahulalukas napsal(a):

Už jsem nechtěl do této urážející diskuse přispívat, ale musím.
Protože Lukáš to napsal skvělesmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík