Burza Přerov 9. 4. - katastrofa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2017 18:44
ptáčkař

XXX.XXX.20.55

Kdo byl na dnešní burze v Přerově, tak musí souhlasit, že toto byla učiněná katastrofa.Strašně málo místa, pokud to tak půjde dál tak hodně lidí přestane do Přerova jezdit.Občerstvení má polovinu plochy, co je určeno pro ptáky. Vedení by si mělo uvědomit, co z Přerova udělalo.

9.4.2017 20:10
arnold

XXX.XXX.112.16

Zdravím, musím souhlasit, dnes to bylo hrozné. Je třeba opravdu promyslet jestli má smysl se tam trmácet. Procpal jsem se ani ne přes dvě řady, co tam bylo? Ani nevím, čelovku jsem neměl. Naštval sem se a jel domů, příští týden to bude snad lepší, snad seženu co potřebuju. S občerstvením souhlasím stolů milion a poloprázdno. Pokud organizátor nezajistí víc místa tak to bude v září totální kolaps. Někde se psalo, že burza bude ve velké hale zase cca za 20 měsíců, nevím jestli si po této době lidi znovu zvyknout do Přerova jezdit. Byl bych rád kdyby to tak dopadlo a Přerov byl zase Přerovem, tak jak ho donedávna známe.

9.4.2017 20:16
mirek 61

XXX.XXX.52.96

Naposled jsem byl na burze když byla ještě ve velké hale. Tušil jsem že už to asi nebude ono, ale to co jsem dnes viděl - TOTÁLNÍ ZKLAMÁNÍ! Přišlo mi to jako bychom se vrátili do pravěku. Prošel jsem si v hale s ptáky dvě uličky, ale jelikož do přenosek bylo špatně vidět a strašná tlačenice tak jsem to raději vzdal a jel domů. Prostě dobře už bylo. Příště si raději pospím. Mirek.

9.4.2017 20:26
pm302

XXX.XXX.189.106

Katastrofa, byl jsem tam naposledy. Jde to tam od deseti k pěti.

9.4.2017 20:51
patrikmerka

XXX.XXX.59.193

Souhlasím se vším co bylo napsáno. Byl jsem tam s dcerou, která se mnou chová papoušky a snažím se v ní to chovatelství podpořit. Bohužel v této tlačenici to bylo nemožné. Nemohli jsme se ani zastavit a něco si chvilku prohlédnout. Myslím si, že pro posezení by se měl dát prostor do stanu a celou halu ponechat prodejcům ptáků. Alespoň v období od jara do podzimu. Určitě by to trochu místo uvolnilo. Až budou mladí, bude to katastrofa.

9.4.2017 22:01
Pavelpupa

XXX.XXX.60.8

Zdravím, také se připojuji, že burza dnes katastrofa. Nešlo ani projít. Vystavení ptáků ubohé a ani nabídka nebyla nic moc. Asi příště budu spát a nepojedu 100 km tam a pět.
Navíc si myslím, že větší jednotné klece připravené od provozovatele burzy by byly důstojnější jak pro ptáky, tak pro chovatele.

vchr

10.4.2017 06:36
vchr

XXX.XXX.145.166

Chodievajte na burzy kde chodí málo návštevnikov alebo do muzea, tam sa nebudete tlačiť. Po každej velkej burze v Prerove sa niekto sťažuje, tak sťažovatelia sedte doma. Dobrá burza o čom svedčí velká návštevnosť. V Nitre sme burzu nemali od decembra 2016, lebo veterinári na Slovensku bojuju s veternými mlynmi ako don Chichot. A to burza v Nitre ma byť až 14. mája 2017, kedy je aj Prerov. Všade dodržiavaju terminy, len Nitra nie. Ked som to včera hovoril predajcom vtakov Srbovi a Madarovi tak to nevedeli pochopiť.

prco

10.4.2017 08:19
prco

XXX.XXX.144.26

vchr napsal(a):
Chodievajte na burzy kde chodí málo návštevnikov alebo do muzea, tam sa nebudete tlačiť. Po každej velkej burze v Prerove sa niekto sťažuje, tak sťažovatelia sedte doma. Dobrá burza o čom svedčí velká návštevnosť. V Nitre sme burzu nemali od decembra 2016, lebo veterinári na Slovensku bojuju s veternými mlynmi ako don Chichot. A to burza v Nitre ma byť až 14. mája 2017, kedy je aj Prerov. Všade dodržiavaju terminy, len Nitra nie. Ked som to včera hovoril predajcom vtakov Srbovi a Madarovi tak to nevedeli pochopiť.

Po prečítaní vášho príspevku s vami súhlasím čo ste napísal, ale burzy sa konajú pre chovateľov a širokú verejnosť, to znamená keď niesu spokojný ľudia prestanú chodiť na burzy a keď nebudu chodiť na burzy tak to dopadne ako v Uh.Hradišti, Tí ktorý pametajú ako prebiehala burza v Uh.Hradišti vedia o čom píšem, to bývala burza keď sa konala ešte na námesti, potom sa presťahovala do športovéj haly, potom štadión a na koniec trhovište a koniec búrz v Uh.Hradišti, tak musíte aj vy priznať že nespokojnosť a sťažovanie verejnosti je na pravom mieste a že Prerov smeruje k horšiemu a to je pre usporiadateľov a verejnosť zlé znamenie, keby som sa, mýlil bol by som veľmi rád a to ukáže už len ten čas, aj v Uh.to trvalo istú dobu až burzy padli a tiež mnohý nedali a nepriznali že sa chýli ku koncu, s chov.pozdravom P.KUVIK.

10.4.2017 09:11
1278

XXX.XXX.241.133

Burzu jsem navštívil asi po roce, od kolegů jsem byl informován jak to v Přerově vypadá, tzv.malé hale tma, osvětlení je nedostatečné.Kromě vjezdu a míst na parkování nikde žádný pořadatel, ptáci v malých špinavých přepravkách, mezi tzv. malou halou a bílým stanem strom na na jehož větvi visela přivázaná přepravka vhodná tak pro dvě andulky s papouškem senegalským, kde bylo uvedeno že se jedná o samce a cena, v okolí nebyl žádný prodávající chovatel.Nechápu některé prodávající chovatele, že nechají na stojanech přepravky s ptáky a jsou větší část burzy pryč, měl jsem zájem koupit aymary pruhované, ale bohužel jsem se chovatele nedočkal i když jsem tam byl pět krát po určité době, to samé se stalo i mým známým, že při zájmu o papoušky nesehnali majitele, nevím proč teda vozí ptáky na burzu na prodej, to samozřejmě pořadatelé nedokáži ovlivnit.
Myslím si, že v Přerov pokud udělá opatření pro zlepšení burzy může v budoucnu do padnout jako Uherské Hradiště.

vchr

10.4.2017 09:25
vchr

XXX.XXX.145.166

Ale ludia do Prerova neprestávaju chodiť aj ked by si to niektorí priali. Burza prebieha v
podmienkach ake momentálne su. Porovnávať UH s Prerovom je zavadzajuce. Kritici mohli kupiť výstavisko Prerov a areál promptne vybudovať tak, aby sme boli absolutne spokojní. Poriadatelia burzy nie su majitelia areálu. Ked vie niekto o lepšiej burze nech chodí tam. Možno sa pridáme.

10.4.2017 09:36
hyty

XXX.XXX.75.79

Na burzu jsme dorazili kolem 6 a ještě v koloně, hala je opravdu přecpaná a kdekoho odradi tam vubec vlezt, ale hned vedle skoro prázdný velký stan možna by mohli pořadatele zauvažovat a v těchto prostorach halu rozšiřit, bylo celkově hodně lidi a když jsme odjižděli kolem 10 stale fronty aut do vystaviště nema smysl lamentovat stejně se zase vratite do přerova

10.4.2017 10:29
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

vchr napsal(a):

Dotaz: A Srb a Maďar byli v Přerově nebo je to na ně daleko ?

vchr

10.4.2017 10:43
vchr

XXX.XXX.145.166

Predajcovia vtákov srb i madar boli včera v Prerove. Chodievaju pravidelne do Prerova a do Nitry.

sauri

10.4.2017 13:00
sauri

XXX.XXX.245.158

Ti co nejvíce řvou, že nepřijedou, budou stejně příští měsíc, už ve čtyři stepovat u brány.. smajlík

10.4.2017 14:09
raf578

XXX.XXX.232.225

patrikmerka napsal(a):
Souhlasím se vším co bylo napsáno. Byl jsem tam s dcerou, která se mnou chová papoušky a snažím se v ní to chovatelství podpořit. Bohužel v této tlačenici to bylo nemožné. Nemohli jsme se ani zastavit a něco si chvilku prohlédnout. Myslím si, že pro posezení by se měl dát prostor do stanu a celou halu ponechat prodejcům ptáků. Alespoň v období od jara do podzimu. Určitě by to trochu místo uvolnilo. Až budou mladí, bude to katastrofa.

Taky souhlasím, mladí chovatele a lidi kteří maji zdravotní problemy a musí používat hole nemají na takove burze žadnou šanci si něco prohlednout, dav je odtlačí uplně jinde.

10.4.2017 14:29
Pat01

XXX.XXX.90.131

raf578 napsal(a):
Taky souhlasím, mladí chovatele a lidi kteří maji zdravotní problemy a musí používat hole nemají na takove burze žadnou šanci si něco prohlednout, dav je odtlačí uplně jinde.

To nemají, ale na žádné burze. To není jenom Přerov, ale každá burza. Nebo snad je nějaká jiná burza kde není málo místa ?

10.4.2017 14:59
johnas

XXX.XXX.248.2

Přijed´te na naše faunatrhy do Ostravy tam je místa dost.Chystám se do Kroměříže, tak doufám že tam bude taky dost místa.Jinak Přerov byl v velke hale super.V malé jsem nebyl tak nemůžu soudit.Ale je pravda, že tam bylo i pro normálního člověka dost málo místa.

10.4.2017 15:22
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

vchr napsal(a):
Predajcovia vtákov srb i madar boli včera v Prerove. Chodievaju pravidelne do Prerova a do Nitry.

Děkuji za informaci. Nebyl jsem včera v Přerově jelikož z minulé stísněné burzy jsem byl rozladěn. Mrzí mne to, určitě měli zase něco co se běžně nevidí. Zkusím u Vás v Nitře v květnu. Ta kultura u Vás a v Přerově je nesrovnatelná.

10.4.2017 20:12
Pat01

XXX.XXX.167.62

johnas napsal(a):
Přijed´te na naše faunatrhy do Ostravy tam je místa dost.Chystám se do Kroměříže, tak doufám že tam bude taky dost místa.Jinak Přerov byl v velke hale super.V malé jsem nebyl tak nemůžu soudit.Ale je pravda, že tam bylo i pro normálního člověka dost málo místa.

Minule v Kroměříži to bylo ještě horší než v Přerově nedalo se tam ani pohnout. Ta hala je mála.
Byl jsem rád, že jsem se dostal ven. Venku ok, ale v te hale to bylo o hubu. Tam by se člověk z nějaký postižením ani nedostal.

lusy

10.4.2017 20:27
lusy

XXX.XXX.144.26

Pat01 napsal(a):
Minule v Kroměříži to bylo ještě horší než v Přerově nedalo se tam ani pohnout. Ta hala je mála.
Byl jsem rád, že jsem se dostal ven. Venku ok, ale v te hale to bylo o hubu. Tam by se člověk z nějaký postižením ani nedostal.

Plne s vami súhlasím, naposledy som tam bola prví krát a už tam ani tak skoro nepojdem.

10.4.2017 21:02
Kalous

XXX.XXX.96.25

Taky naposled. Hnus.

11.4.2017 07:02
raf578

XXX.XXX.232.225

Kalous napsal(a):
Taky naposled. Hnus.

Udajně druha hala byla zavřena kvuli nějake vystavy,.

13.4.2017 19:46
cone

XXX.XXX.208.224

Nemáte někdo prosím kontakt na pána co v Přerově prodával andulky - helikoptér?
Díky za případnou pomoc.

birdman

13.4.2017 20:03
birdman

XXX.XXX.195.189

cone napsal(a):
Nemáte někdo prosím kontakt na pána co v Přerově prodával andulky - helikoptér?
Díky za případnou pomoc.

Nebyl to náhodu přítel Miroslav Révay? Najdete ho i na facebooku.

CLIN

13.4.2017 21:05
CLIN

XXX.XXX.144.26

birdman napsal(a):

Dať za andulku 250 eur to može iba človek ktorý ich poctivo nezarobí.

14.4.2017 05:49
marcel1972

XXX.XXX.97.97

Pat01 napsal(a):

Zdravím, výhoda Kroměříže je vtom, že se na rozdíl od Přerova mají kam posunout. Dnes jsou nachystány 2 haly, venku pod přístřeškama přibyly další stoly na drůbež...a jenom pro upřesnění tady se diskutuje na těma KATASTROFA PŘEROV, Kroměříž má svoji diskuzi jinde.

14.4.2017 08:49
cone

XXX.XXX.208.224

birdman napsal(a):

Děkuji za info.

birdman

14.4.2017 09:00
birdman

XXX.XXX.195.189

CLIN napsal(a):

Nevím jestli to máte tak na slovensku, že kdo má peníze tak je zloděj, ale tady u nás v Česku se peníze dají vydělat poctivě. A 250 éček za kvalitní andulku není žádná velká suma.

ikor

14.4.2017 09:30
ikor

XXX.XXX.229.218

CLIN napsal(a):

Nebol to 250e.ale 3000 kus 5000 pár.takže kus tak 100eur. kdo má kupi kdo ne počká.rok.bude za 30e.

14.4.2017 09:34
cone

XXX.XXX.208.224

ikor napsal(a):
Nebol to 250e.ale 3000 kus 5000 pár.takže kus tak 100eur. kdo má kupi kdo ne počká.rok.bude za 30e.

Dobrý den, myslíte že se tak snadno a rychle namnoží aby mohl nastat až takový cenový propad?

ikor

14.4.2017 13:02
ikor

XXX.XXX.229.218

cone napsal(a):
Dobrý den, myslíte že se tak snadno a rychle namnoží aby mohl nastat až takový cenový propad?

Kolko stáli kakariky modré a teraz andulky kdo kupi za také drahé peniaz určiťe bude podkladať taže može od páru odchovať aj 20ml.a kdo kupi?

14.4.2017 13:13
cone

XXX.XXX.208.224

ikor napsal(a):
Kolko stáli kakariky modré a teraz andulky kdo kupi za také drahé peniaz určiťe bude podkladať taže može od páru odchovať aj 20ml.a kdo kupi?

20 mladých tak za 3 nebo 4 roky ! smajlík

birdman

14.4.2017 14:00
birdman

XXX.XXX.195.189

ikor napsal(a):

No je vidět, že o chovu andulek helikopter nemáte ani potuchy takže raději tady nedávejte zavádějící informace. Ona není andulka jako andulka. Za rok bude cena úplně stejná, přirovnání k modrým kakarikům je v tomto případě úplně mimo mísu.

CLIN

14.4.2017 14:59
CLIN

XXX.XXX.144.26

birdman napsal(a):
No je vidět, že o chovu andulek helikopter nemáte ani potuchy takže raději tady nedávejte zavádějící informace. Ona není andulka jako andulka. Za rok bude cena úplně stejná, přirovnání k modrým kakarikům je v tomto případě úplně mimo mísu.

Tak to ste trafili teraz veľmi nesprávneho pána, možno ste ešte boli v otcových va...ch keď pán ikor choval veľmi skúsený chovateľ exotického vtáctva a chová aj chocholaté andulky pri ktorých odchoval aj nejaké tie takzvané helikoptéry, a to je umenie nie že niekto dovezie z japonska vtáky a tu ba chcel na nich zbohatnúť, to len pre druhý krát aby ste nehodnotili niekoho koho vobec nepoznáte.

zitus

14.4.2017 15:50
zitus

XXX.XXX.144.26

birdman napsal(a):
Nevím jestli to máte tak na slovensku, že kdo má peníze tak je zloděj, ale tady u nás v Česku se peníze dají vydělat poctivě. A 250 éček za kvalitní andulku není žádná velká suma.

Nedá my aby som nezareagovala na váš príspevok, píšete že u vás v Česku sa dají vydelať peníze poctive, to sa dajú aj na Slovensku, ale vám pravdepodobne niekto na tie andulky musí tie peniaze zarábať, ináč by ste netvrdil že za andulku nieje 250 eur žiadna veľká suma, a to že kto má penize tak je zlodej ste tvrdil vy, ja som nić také netvrdila.

ikor

14.4.2017 15:58
ikor

XXX.XXX.229.218

cone napsal(a):
20 mladých tak za 3 nebo 4 roky ! smajlík

Mám kamaráta Madarsku ktory vlani mal 120kusov odchované a unás nepredal ani kus v šetko taliansko a holandsko.a každy nemá možnosť cestovať.tak že predá ako vie.ja osobne som choval chochlaté už pred 30-rokmy a aj chelikoptéri mávám čo velmo nekcem dokonca vyackrát som odchoval aj chrizantéi.andulky chov.50.rokov.

birdman

14.4.2017 18:18
birdman

XXX.XXX.195.189

CLIN napsal(a):
Tak to ste trafili teraz veľmi nesprávneho pána, možno ste ešte boli v otcových va...ch keď pán ikor choval veľmi skúsený chovateľ exotického vtáctva a chová aj chocholaté andulky pri ktorých odchoval aj nejaké tie takzvané helikoptéry, a to je umenie nie že niekto dovezie z japonska vtáky a tu ba chcel na nich zbohatnúť, to len pre druhý krát aby ste nehodnotili niekoho koho vobec nepoznáte.

Hlavně dle reakce a citace na můj příspěvek vidím, že ikor a zitus je jedna a tatáž osoba
Abych toho člověka hodnotil ho nemusím znát osobně, ale stačí mi jeho reakce zde. Takže klidně hodnotím znova a musím hodnotit stejně.

CLIN

14.4.2017 18:33
CLIN

XXX.XXX.144.26

birdman napsal(a):
Hlavně dle reakce a citace na můj příspěvek vidím, že ikor a zitus je jedna a tatáž osoba
Abych toho člověka hodnotil ho nemusím znát osobně, ale stačí mi jeho reakce zde. Takže klidně hodnotím znova a musím hodnotit stejně.

Pane ste úplne mimo, pana pod anonimním nickom poznám náhodne a poznám ho veľmi dobre, je to polovičný Maďar čo sa o mne nedá povedať, takže je s vás mizerný veštec.

BigJ

17.5.2017 22:35
BigJ

XXX.XXX.148.90

Dobrej, mám prosbu dotaz, chtěl bych se podívat někam do Maďarska na burzu, chtěl bych začít chov sháním evropské ptáky - stehlíky, hýly apod. Prý se tam dají sehnat lépe než u nás. Máte někdo informace? Děkuji Jirka.

ikor

19.5.2017 15:25
ikor

XXX.XXX.197.28

Madarsku jedie na MONOR.najblišé13.8.ale že by bolo viac ako Prerove alebo Nitre nedása povedať mutácie su drahé až do 1000eur.taže kto kce predať jedine na západ belgicko, holandsko, španelsko, že taliansku je naj lepší vyber.pozriťe na basos.sk.tom inzeruje topolčan stehlík major mutace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík