Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2017 15:03
Martin-rosely

XXX.XXX.39.214

Dobrý den,
prosím vás o radu co dát na dno voliéry. A jestli se tam může dát i nějaký keřík, když v ní jsou červenokřídlý a rosely.
Děkuji Martin.

10.4.2017 17:13
Anuph

XXX.XXX.128.38

Dobrý den,
keřík dát můžete, ale asi tam dlouho nevydrží. Měl jsem ve voliéře s přírodním dnem senegalce a voliéra zarostla tak, že jsem téměř neotevřel dveře. Potom co jsem senegalce přemístnil a do voléry vpustil rosely, tráva do týdne zmizela a už tam žádná nevyrostla. Na dně se mi nejvíc osvědčil štěrk. Teď zkouším štěpky, které mám po prostříhání ovocných stromů, vypadá to hezky, ale mám trochu strach, aby to nezačalo plesnivět.

10.4.2017 19:29
fatty

XXX.XXX.90.122

Dobrý den. Pokud chcete do voliéry keřík, dá se to v pohodě vyřešit tak, že si koupíte černé stavební kyblíky, do dna navrtáte dirky na odtok vody a za pár korun se dají sehnat náletové smrčky. Po likvidaci stromků je vyměníte za jiné. Hlavně, že se havěť zabaví.

11.4.2017 09:43
hyty

XXX.XXX.75.79

Mně se do vyletu osvědčil obyčejný písek puvodně jsem chtěl ještě dát vrstvu nějakeho kačirku ale zustal jsem u písku, ten při čišteni prohrabnu hraběma seberu a mam zase čisto nevim jak bych to vyhrabaval ze štěrku, a do záletu použivam štěpku kterou si dělam sam, použival jsem hobliny ale jakmile ptak přistal na zem bylo vše pryč, štěpka hlavně zadrži trus ten seberu dam na kompost a reciklace pokračuje

12.4.2017 05:18
piskyn

XXX.XXX.104.70

Myslím, že kačírek je super. Vypadá dobře a dá se propláchnout hadící a trus není vidět.

12.4.2017 08:07
hyty

XXX.XXX.75.79

piskyn napsal(a):
Myslím, že kačírek je super. Vypadá dobře a dá se propláchnout hadící a trus není vidět.

Kdyby šlo jen o trus bylo by to vpohodě, co ale s okusem zbytky zeleneho atd tohle už vyhrabavat z kačirku neni tak jednoduche, ale každeho zaležitost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík