Hračky pro papoušky poradte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Slavíček86

23.4.2017 06:53
Slavíček86

XXX.XXX.168.52

Ahoj milý chovatelé,

měl bych na Vás prosbu sháním zvonky volně prodejné které bych si mohl levně koupit nevíte o nějaké prodejně u nás: jsem z Jižních Čech ale pokud to půjde koupit přes eshop taky to není problém. Byl bych rád za každou radu a pokud by to bylo možné alespoň 2 velikosti.

Moc mi pomůžete.

Děkuji Stenly.

23.4.2017 08:34
klas

XXX.XXX.208.3

Zdravím, asi bude třeba hledat na stránkách s dekoracemi atp. zde např. i různé barvy -> https://www.stoklasa.cz/zvonecky-z-kovu-x2s01443.

23.4.2017 12:17
lada 4

XXX.XXX.143.5

Slavíček86 napsal(a):
Ahoj milý chovatelé,

měl bych na Vás prosbu sháním zvonky volně prodejné které bych si mohl levně koupit nevíte o nějaké prodejně u nás: jsem z Jižních Čech ale pokud to půjde koupit přes eshop taky to není problém. Byl bych rád za každou radu a pokud by to bylo možné alespoň 2 velikosti.

Moc mi pomůžete.

Děkuji Stenly.

Dobrej, nejlepší hračkou pro papouška je dávat mu různé větve a zabaví se.Jeto pro ně ta nejlepší hračka a nic nestojí...

23.4.2017 12:39
bubanek

XXX.XXX.32.28

24.4.2017 07:50
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Blbosti, škoda peněz za ně. Uvědomte si, že papoušek by si do obchodu nikdy neletěl koupit nějaký zvoneček, aby se pak děsil. Dejte mu tam nějaké klacíky nastříhané na 5cm délku, kamínky velikosti velké fazole nebo nějakou mušli co máte od moře a vystačí si. Nechápu jak tu někdo může nabízet "papouščí strom" za 1500kč, když stačí zajít k někomu na zahradu a požádat ho o větev nebo do lesa a uříznout si tam nějaký stromeček v houští.

24.4.2017 14:09
krabatka

XXX.XXX.164.43

My jsme papouškům udělali ptačí hřiště sami, za pár korun, na bidlo jsme navěsili šišky z lesa, svázali klacíky, provrtali víčka od limonád a zavěsili, nakoupili dřevěné korálky nebo dřevěné hračky pro děti, a nejlepší hračka je čistá kartonová krabice na klec, kde papouškům vystřihnete dvířka a okénko, aby mohli zalézt i dovnitř a s tím si vyhrají třeba i dvě hodiny, různě si jí upravují.

24.4.2017 18:48
kareta

XXX.XXX.84.6

Pardon ale samé nesmysly. Jak už někdo výše napsal tak pro papouška jsou a budou nejlepší hračky jedině čerstvé větve na okusování.Dřevěné korálky a ruzné tvrdé oholené větve bez kury a ruzné kraviny jako drahé stojany z kávovníku to jim muže dávat jenom cvok co papouškum nerozumí.A za nějaký čas tady bude psát dotazy ohledně přerostlého zobáku apd.

24.4.2017 19:16
klas

XXX.XXX.25.253

Neptal se náhodou tazatel Slavíček86 jenom na to kde koupit zvonky?

24.4.2017 19:24
kareta

XXX.XXX.84.6

Sorry.Máte pravdu. Četl jsem jen ty horní odpovědi. Ale ty zvonky chtěl tazatel asi taky pro papoušky.Zvonky se dávají kravám na krky aby se neztratily.

24.4.2017 19:27
kareta

XXX.XXX.84.6

Jinak. Mám doma ručně tepaný zvonek. Výška pět cm. pruměr tři apul cm. Prodám.

29.12.2018 20:12
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

kareta napsal(a):
Sorry.Máte pravdu. Četl jsem jen ty horní odpovědi. Ale ty zvonky chtěl tazatel asi taky pro papoušky.Zvonky se dávají kravám na krky aby se neztratily.

S těmi kravami jste to vtipně vystihl. V pralese ani na savanách zvonky nejsou. Chudáci papoušci si nemají na co zazvonit. Třeba na to EU vypíše nějaký dotační program.Těšme se, vyděláme.

29.12.2018 20:48
Mara92

XXX.XXX.240.250

Jak už zminily ostatni momentujíci větve nařezane na kousky větvy provlečene lýkovym lanem stači.Větve ovocných stromu,břízia lipy. Představte si ,že při hře se zvonkem se uvolni vnitřní část zvonku(to co cinka😀)a papouch to spolkne a ubliži mu to nebo usmrti.Zvonek fakt nė malému diteti taky nepořidite kladivo jen kvuli tomu, aby si pohral, protože muže dojit k úrazu! Chápu ,že to myslite dobře ,ale znonek je fakt blbost, vyprdněte se na ty předražené ptači stromy za nesmyslné penize a rady v předražených zverimexex.

Přidejte reakci

Přidat smajlík