Posunutí inzerátu nahoru

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2017 16:51
bartrand

XXX.XXX.159.237

Zdravím.
Není pro administraci v plánu funkce posunutí inzerátu nahoru? Mám tím na mysli, aby tu nebylo tisíce stránek s padesáti inzerátama co se pořád opakují, ale aby každý inzerát byl možný jednou za 24h posunut nahoru a tím pádem by odpadlo spousty práce s aktualizacemi inzerátů, takhle by stačilo jen kliknout na "posunout nahoru", zadat heslo a bylo by to..
Doufám v odpověď od někoho kompetentního.
Matýšek L.

25.4.2017 21:31
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

bartrand napsal(a):
Zdravím.
Není pro administraci v plánu funkce posunutí inzerátu nahoru? Mám tím na mysli, aby tu nebylo tisíce stránek s padesáti inzerátama co se pořád opakují, ale aby každý inzerát byl možný jednou za 24h posunut nahoru a tím pádem by odpadlo spousty práce s aktualizacemi inzerátů, takhle by stačilo jen kliknout na "posunout nahoru", zadat heslo a bylo by to..
Matýšek L.

Jaksi tomuto návrhu nerozumím, zda by to bylo plus nebo spíš mínus.
Těším se na reakci v tomto zkušených, ke kterým já nepatřím.

serge

25.4.2017 23:12
serge

XXX.XXX.74.249

bartrand napsal(a):
Zdravím.
Matýšek L.

Zadarmo ani kura nehrabe, takže v dnešnej dobe si buď musíte zaplatiť prioritnosť inzerátu, alebo si dať tú prácu starý inzerát mazať a nový podávať. Buď si prácu zaplatíte, alebo to spravíte sám. Kompetentní Vám tu neodpovedia, pretože to nie je potrebné alebo nevyhnutné, taká je doba.

26.4.2017 02:45
david1

XXX.XXX.13.254

Zdravím tato funkce by mozná byla užitečná kdyby se neplatné inzeráty mazaly už jse mi tady párkrát stalo že jsem odpovídal na inzerát a ddotyčný mi odpovjeděl že se omlouvá že ptaky už nemá a inzerát ještě nesmazal tak by se zbytečně posouvaly nahoru i inzeráty nefunkční a jak už výše psal serge proč by to někdo dělal když tu je možnost si zaplatit a mít inzerát po určitou dobu pořád nahoře.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.4.2017 15:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

david1 napsal(a):
Zdravím tato funkce by mozná byla užitečná kdyby se neplatné inzeráty mazaly už jse mi tady párkrát stalo že jsem odpovídal na inzerát a ddotyčný mi odpovjeděl že se omlouvá že ptaky už nemá a inzerát ještě nesmazal tak by se zbytečně posouvaly nahoru i inzeráty nefunkční a jak už výše psal serge proč by to někdo dělal když tu je možnost si zaplatit a mít inzerát po určitou dobu pořád nahoře.

Myslím ze stě to špatně pochopil jelikož nahoru by se posouvali jen platné inzeráty protože by bylo třeba zadat heslo autorem inzerátu... navíc i tet to není nijak zvlášť obtížné najít mnou vloueny inzerát v profilu(samozřejmě pokud ho mám ;-) ) jsou kolonky kde diskutuju založené témata moje inzeráty...pohodlně najdu smazu a dam novy nebo aktualizovaný...spis si ale myslím ze to je jen o lenosti lidi něco hledat mazat atd.

26.4.2017 18:35
kokík

XXX.XXX.11.174

bartrand napsal(a):
Zdravím.
Matýšek L.

Určitě s Vámi souhlasím a též bych to přivítal, jelikož né každý reaguje a hledá ve starších inzerátech.

27.4.2017 08:23
daktari

XXX.XXX.14.48

Zdravím pánové. Myšlenka jako taková není úplně špatná. Jen posouvání po 24 hodinách je podle mne brzy. Nové inzeráty by neměly šanci se ohřát nahoře. Spíš bych uvítal funkci "kopírování" vlastního inzerátu jedním klikem s možností po jednom až dvou týdnech, a nebo tedy posunutí. Ale rozhodně po delším intervalu.

27.4.2017 09:05
park

XXX.XXX.222.82

Něco podobného funguje na hyperinzerci.cz, můžete zde zdarma každý den obnovit inzerát, ale hlavně je to lidský faktor, který ovlivňuje kvalitu a aktuálnost inzerce, třeba na bazosi vám inzerát po dvou měsících automaticky smažou, což je určitě dobrá věc pro zapomnětlivce.

27.4.2017 17:11
hzp

XXX.XXX.83.72

park napsal(a):
Něco podobného funguje na hyperinzerci.cz, můžete zde zdarma každý den obnovit inzerát, ale hlavně je to lidský faktor, který ovlivňuje kvalitu a aktuálnost inzerce, třeba na bazosi vám inzerát po dvou měsících automaticky smažou, což je určitě dobrá věc pro zapomnětlivce.

No tak tady vám to automaticky smažou po měsících čtyřech. Takže je to jen věcí diskuze a dohody, jak dlouho nechat inzerát vyvěšený. Osobně mi přijde 4 měsíce moc dlouhá doba. Kdo se k tomu po takové době vrací? Myslím, že 14 dní by bohatě stačilo. Když po dvou týdnech nikdo nezareaguje na inzerát, tak je něco špatně. A argument, že třeba někdo si to zamluví,10 dní se mu čeká a když to nedopadne, tak co? No nic, zadá se prostě nový inzerát, vždyť je to chvilka. Ale mám zkušenost, že jsou reakce na inzeráty cca 1 týden po uveřejnění, pak minimum.

27.4.2017 18:50
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

hzp napsal(a):
No tak tady vám to automaticky smažou po měsících čtyřech. Takže je to jen věcí diskuze a dohody, jak dlouho nechat inzerát vyvěšený. Osobně mi přijde 4 měsíce moc dlouhá doba. Kdo se k tomu po takové době vrací? Myslím, že 14 dní by bohatě stačilo. Když po dvou týdnech nikdo nezareaguje na inzerát, tak je něco špatně. A argument, že třeba někdo si to zamluví,10 dní se mu čeká a když to nedopadne, tak co? No nic, zadá se prostě nový inzerát, vždyť je to chvilka. Ale mám zkušenost, že jsou reakce na inzeráty cca 1 týden po uveřejnění, pak minimum.

Tak s tím, že 4 měsíce uveřejněný inzerát je zbytečně dlouho souhlasím.
Inzerenti si neplatné inzertáty moc nemažou, ptáky prodají a už se nezajímají.4 dny nebo tři týdny? Je - li inzerátů mnoho,14 dní by stačilo, ale 3 týdny by bylo lepší i pro orientaci, abych věděl, kdo co odchovává, ikdyž už to nemá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík