Kamarád je již starší ročník a s ohledem na zdravotní stav omezuje výrazně chov exotů. Chce rozprodat celou skupinu alexandrů malých hlava-ocas různých barev. Nemá počítač, ani na něm neumí pracovat a tak mě požádal o zprostředkování inzerce. Já zase nemám přehled o cenách, tak prosím touto cestou o vaše názory, jaké reálné ceny mohu udat do inzerátu u následujících položek: chovné páry hl. o. zelený, modrý, violeta a loňská mláďata hl. o. zelený, modrý. Ceny, za které je kupoval byly určitě výrazně vyšší než současné. Děkuji za slušné odpovědi.
serge

XXX.XXX.74.249
Pokiaľ sa jedná o chovné páry, treba pýtať 80 - 60 % z nákupnej ceny. Pokiaľ sa po pol roku nepodarí alexandre predať, treba ísť s cenou nižšie, pokiaľ nie je iná možnosť.
serge

XXX.XXX.74.249
Ak ide o odchovy, pýtajte 70 - 40 % ceny z pôvodnej ceny papagájov, podľa trhovej ceny. Pozrite si akutálne inzeráty. Keby boli alexandre špičkovej kvality, pýtajte pôvodnú sumu.
zt
napsal(a):
Kamarád je již starší ročník a s ohledem na zdravotní stav omezuje výrazně chov exotů. Chce rozprodat celou skupinu alexandrů malých hlava-ocas různých barev. Nemá počítač, ani na něm neumí pracovat a tak mě požádal o zprostředkování inzerce. Já zase nemám přehled o cenách, tak prosím touto cestou o vaše názory, jaké reálné ceny mohu udat do inzerátu u následujících položek: chovné páry hl. o. zelený, modrý, violeta a loňská mláďata hl. o. zelený, modrý. Ceny, za které je kupoval byly určitě výrazně vyšší než současné. Děkuji za slušné odpovědi.
Máte zprávu.
kropec

XXX.XXX.246.208
Dobrý den, je možné mi zaslat kontakt na pána anebo na Vás? Rád bych se s Vámi spojil.
kropec

XXX.XXX.246.208
Pro zt: Mé tel. číslo 739 509 831, můžu také zavolat zpět.
maxa
napsal(a):
To je marné já tam psal a nikdo se ani nenamáhal odepsat.Mám zájem o hlava ocas !
Odepisoval jsem vám ve 13.51, ale objevila se tam hláška "zpráva nebyla dosud odběratelem zobrazena". Není to moje chyba. Ostatní kontakty jsou bez problémů. Zkusíme to znovu. Dejte vědět, jestli to došlo. zt.
kropec

XXX.XXX.246.208
Dobry večer, kamarád nedojel?Tel, jste nepředal? Dik mám zájem,.