Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2017 16:07
SilviePetra

XXX.XXX.139.27

Dobrý den, prosím o radu mám ve velké kleci doma, tři andulky, nejspíše samičky, dnes jsem si donesla náhodou domů andulku měl by to být kluk stáří cca 5 měsíců. Já mám holky roční. Mohu dát samečka do klece k samičkám? Nebo je mám nějak na neutrální půdě seznámit? Nemám s tím zkušenosti,.nikde takovu radu nemohu najít. Samečka si chci nechat...Děkuji.

10.5.2017 16:44
Rxys

XXX.XXX.151.219

Podle toho jak máš ty samičky dlouho, jestli je máš 3 a více měsíců tak je seznamuj přes nějakou průhlednou barieru, která propouští zvuk, aby se slyšeli. jestli je máš míň jak 3 měsíce, tak zkus jak na sebe budou reagovat, potom bych je zkusila dát na chvíli spolu do klece.

10.5.2017 18:39
regiuska777

XXX.XXX.139.27

Holky mám urcite pul roku ale mám strach co jeden samec a tři ženský smajlík, co to udělá, takhle v jedny kleci jeden chlap

sclateri

10.5.2017 23:47
sclateri

XXX.XXX.74.198

SilviePetra napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu mám ve velké kleci doma, tři andulky, nejspíše samičky, dnes jsem si donesla náhodou domů andulku měl by to být kluk stáří cca 5 měsíců. Já mám holky roční. Mohu dát samečka do klece k samičkám? Nebo je mám nějak na neutrální půdě seznámit? Nemám s tím zkušenosti,.nikde takovu radu nemohu najít. Samečka si chci nechat...Děkuji.

Dobrý večer. Prosím, vymenujte knižky a odborné články, kde ste túto informáciu nemohli dohľadať. Keďže ste žena - chovateľka - veľmi vzácne stvorenie, ktoré si veľmi vážim, tak Vám poradím - všetko máte mladučké andulky, všetky pustite spolu a nechajte ich tak. Potom uvidíte, čo sa bude diať. Ak sa vyberú páry, alebo pár, tak ten odďeľte a množte. Andulky môžu byť v spoločnom chove agresívne - v podstate iba samičky, pokiaľ súperia o vedľajšie hniezda. Inak nie je problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík