Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2017 20:52
fanynka

XXX.XXX.84.66

Dobrý den, mám 2.pary andulek.Maji budky, mají se k sobě, ale vůbec nevidím snahu, ani nakukovat do budek.Muze to být tím, že se preperuji.Davam ji vajecinu, zelené, mají vše.Je jim přes rok.

21.5.2017 05:40
simacek123

XXX.XXX.142.1

fanynka napsal(a):
Dobrý den, mám 2.pary andulek.Maji budky, mají se k sobě, ale vůbec nevidím snahu, ani nakukovat do budek.Muze to být tím, že se preperuji.Davam ji vajecinu, zelené, mají vše.Je jim přes rok.

Chyba je na vasi strane, zapojte mozek fungujeto!

21.5.2017 06:26
888

XXX.XXX.25.25

Třeba je to začínající chovatel.
Tak chtěl jenom poradit.

21.5.2017 07:35
fanynka

XXX.XXX.84.66

Opravdu umíte poradit, nebo aspoň napsat, své zkušenosti.Moc děkuji...

lusy

21.5.2017 08:52
lusy

XXX.XXX.223.49

888 napsal(a):
Třeba je to začínající chovatel.
Tak chtěl jenom poradit.

Ak je začiatočník, tak má viac rozumu ako má simacek123, lebo ja by som ho poslala za takú radu kdesi do-preč

21.5.2017 09:05
fanynka

XXX.XXX.84.66

Í​Zkušeností​ moc nemám, loni jsem měla mladé v pohodě,.Mám andulky 2.rok, takže si myslím, že rady od chovatelů, kteří už nějaký ten rok se věnuji chovu, tak rádi poradí.

21.5.2017 09:36
jarat

XXX.XXX.205.181

Dáváte naklíčené krmivo? Andulky lépe hnízdí ve větších hejnech. Chtělo by to ještě dva páry přidat.

21.5.2017 13:16
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

Mám rovně jen dva páry a problém naprosto opačný. Jak zamezit hnízdění. Byly by schopné hnízdit nepřetržitě. Po odebrání budek snáší po zemi a jednou dokonce na vejcích zasedla v písku.
U vás hledejte co jim schází, včetně prostředí. Něco se jim určitě nelíbí, jsou rušeni, nedostatečná výživa a nebo se prostě k sobě nehodí. Zkuste přidat samce, nebo dva. Jestli mají dobré podmínky, tak do toho půjdou. Stane se, že na chov prostě nebudou. Pak musíte chovnou skupinu vyměnit.
Nejlepší je dát jich dohromady více a pak když si sami vyberou, nechat ty co hnízdí bez problémů.

21.5.2017 13:23
Miroslav Bláha

XXX.XXX.222.21

fanynka napsal(a):

Ano, je to tím, že přepeřují. Až přepeří, tak zahnízdí.

22.5.2017 21:03
Horák lutino

XXX.XXX.59.243

pterodactyll napsal(a):
Mám rovně jen dva páry a problém naprosto opačný. Jak zamezit hnízdění. Byly by schopné hnízdit nepřetržitě. Po odebrání budek snáší po zemi a jednou dokonce na vejcích zasedla v písku.
U vás hledejte co jim schází, včetně prostředí. Něco se jim určitě nelíbí, jsou rušeni, nedostatečná výživa a nebo se prostě k sobě nehodí. Zkuste přidat samce, nebo dva. Jestli mají dobré podmínky, tak do toho půjdou. Stane se, že na chov prostě nebudou. Pak musíte chovnou skupinu vyměnit.
Nejlepší je dát jich dohromady více a pak když si sami vyberou, nechat ty co hnízdí bez problémů.

Mám úplně stejný problém.A mám stejný názor jako diskutující.

24.5.2017 19:54
fanynka

XXX.XXX.84.66

Dobrý den, andulky se začínají zajímat o budky.Pridala jsem tam 2.pary a už se hádají o budky.

24.5.2017 20:07
simacek123

XXX.XXX.142.1

fanynka napsal(a):
Dobrý den, andulky se začínají zajímat o budky.Pridala jsem tam 2.pary a už se hádají o budky.

No snad to nebylo tak tezke na to prijit, ale co za nedlouho budete pstati co s nimi.

24.5.2017 20:22
fanynka

XXX.XXX.84.66

No nevím, loni jsem mladé měla a super.Vse jsem prodala, ne do výkupu.Mivam mláďata, které jsou i krotké, dělají lidem radost.Mela jsem odděleně andulky, aby se mi nesparovaly jinak.Ty co nechtěly hnízdit, budou mít poprvé mláďata..Na faunu chodím ráda, ale někdy jsou rady divné.Děkuji všem, co mi poradili.jako chovatele.

24.5.2017 22:35
machlena

XXX.XXX.96.35

fanynka napsal(a):

Dobrý večer, hlavně jim tam nezapomeňte přidat taky budky...nejlépe o nějakou víc než máte párů.Než si vyberou co jim vyhovuje tak možná i poteče krev...

25.5.2017 21:53
Chovatel 1

XXX.XXX.153.26

fanynka napsal(a):
No nevím, loni jsem mladé měla a super.Vse jsem prodala, ne do výkupu.Mivam mláďata, které jsou i krotké, dělají lidem radost.Mela jsem odděleně andulky, aby se mi nesparovaly jinak.Ty co nechtěly hnízdit, budou mít poprvé mláďata..Na faunu chodím ráda, ale někdy jsou rady divné.Děkuji všem, co mi poradili.jako chovatele.

Já mám také spíše opačný problém jak ukončit hnízdění jak již psal kolega.Andulky jsou schopné hnízdit i v malé kleci a nemusí být ani v hejnu.Každý pták je jiný sama nejlépe zjistíte co a jak.Jinak jenom k těm budkám mám dobrou zkušenost s budkami v jedné rovině od sebe vletové otvory alespon 20-30 cm.Samozřejmě budky navíc.Ale to je čistě můj názor záleží na voliéře.Přeju mnoho zdaru at se daří.

26.5.2017 16:47
fanynka

XXX.XXX.84.66

Bud k y m am ve stejne rovine, zatim je klid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík