Papoušci

XXX.XXX.3.106
Co povezete.potřebuji samici penanta i starší ale jen co letos ještě nesnášela, Barva je jedno.
milos.m

XXX.XXX.252.205
Povezu korely skořicová perla, bělohlavá perla, bělohlavá straka, dále andulky modré řady a ruzné straky fakt krásné, koupím samičku amadiny diamantové, slepičku křepelky čínské straku díky.
Dobry vecer, po tel. dohode privezu chovny par p. cervenokridly 1.0kr.11 0.1kr12. Cena 4500kč. Rychle jednani sleva! Tel.602418923.
karel11
napsal(a):
Nejsou tam slavnosti piva?
Slavnosti piva tam opravdu budou a proto vás nepustí hlavním vchodem, ale pouze boční bránou číslo 3. Aktuální informace naleznete nově zde: http://ptaciburzy.cz/.
karl82
napsal(a):
A kde je jako brána číslo tři, na odkazu od vás jsem nikde nenašel že bude vjezd branou tři prosím kde je brána číslo tři, zlatá Planá tam už se to nikdy nevrátí?
Mapka.
milos.m

XXX.XXX.252.205
Snakei
napsal(a):
Potreboval bych dva pary andulek a par korel, nepoveze nekdo? Rad bych se domluvil dopredu. ;-).
Máte je nahoře v nabídce, tel 607829597.
karl82
napsal(a):
A kde je jako brána číslo tři, na odkazu od vás jsem nikde nenašel že bude vjezd branou tři prosím kde je brána číslo tři, zlatá Planá tam už se to nikdy nevrátí?
Docela mne také zajímá, zda s to někdy vrátí do Plané, na výstavišti je to určitě větší, ale furt je tam strašný chaos každá burza na výstavišti je strašně chaotická, furt se pořádně neví kde to přesně bude, jakou bránou se tam dostane pak tam bloudí připadá to jak v supermarketu kdy pořád mění místa ale oni to dělají z jiného důvodu. Jinak ohledně účasti velmi slušná burza, jsem i tak za ní rád-+.