patroon

XXX.XXX.175.210
nefot

XXX.XXX.201.247
Aby Vás ti "dva ocasi" nežalovali!? Dnes si nesmíte dovolit jen tak někoho fotit bez souhlasu a ještě zveřejnit...
Myslím, že se z Přerova brzo stane burza drobotiny. Spousta lidí tam dnes s papouškama ani nejela, protože radši prodají tady na fauně, než tam být mezi tou drobotinou. Dnes jsem jel jenom proto že jsem měl nákup a prodej domluvený, ale taky mrknout, proč tolik kritiky minulý měsíc. Po dnešku už vím proč.Oproti burze ve "staré" hale je ten rozdíl prostě evidentní.
mitrata

XXX.XXX.251.62
Už minule byly v Kroměříži k dispozici 2 haly.
lusy

XXX.XXX.255.197
ferda mravenec
napsal(a):
Ten napravo je Sobotka, ten druhý ochranka.
Po mali ale isto Prerov speje k pádu, podobne padlo aj Uh.Hradište.
mitrata

XXX.XXX.251.62
Uherské Hradiště padlo díky povodním v roce 1997, pořadatelé se nedokázali domluvit s vedením města a tím pádem byly nuceni přesunout burzu mimo stadion a halu v které byla.
mitrata
napsal(a):
Uherské Hradiště padlo díky povodním v roce 1997, pořadatelé se nedokázali domluvit s vedením města a tím pádem byly nuceni přesunout burzu mimo stadion a halu v které byla.
Po rekonstrukci haly tam byly burzy zrušeny a přesunuty do venkovních prostor. Přesně tento scénář bude i v Přerově. Je zřejmě jen otázkou maximálně pár let, kdy to tak dopadne.
Zdravím, po dlouhé době jsem jel na burzu do přerova a po dnešku dlouho nepojedu, co se týče venkovního prodeje krmiva a ostatní zboží tak supr ale v hale prodávat ptáky a ještě mít bufet pro x lidí, jako kdyby jste došli do hospody a tam bylo 200 ochlastů a to má být burza na úrovni takto si burzu nepředstavuje ale to je jen můj názor.
S pozdravem.
Sttewe

XXX.XXX.81.4
Toje tedy diskuze to jsme se toho dozvěděli.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky spokojenost, prodali jsme, nakoupili jsme vše, co jsme chtěli a potřebovali.ocenuji i venkovní stánky, počasí vyšlo, jen to kafe bylo strasny.
senegalec123

XXX.XXX.23.10
JAKÉ BYLI CENY VE VÝKUPU ? DÍKY.
gusma

XXX.XXX.14.114
Dobrý den, dejte si pozor, řádí tam kapsáři. Včera jsem vzal s sebou tchána a během několika minut mu ukradli ze dna zapnuté tašky na zip peněženku se všemi doklady.
Kundy zlodějské.