Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2017 15:26
lajbix

XXX.XXX.15.243

Zdravim..uletel mi samec.zrovna sa im zacali liahnut mlade..samica to asi sama nezvladne..aky mate nazor?dat dalsieho samca?alebo dat druhej samici znasku?ta ma svojich 5 vajec teraz..je sanca ze ten novy by isiel akurat knej?su tam este tri mlade vyletene.

12.6.2017 19:17
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

Nepíšete kde je chováte, v kleci? ve voliéře? Jak je velká.
Klidně tam samce přidejte, jestli je tam dostatek místa. Když nebude dokrmovat mladé, tak samici určitě. Měl jsem skupinku, kde samici dokrmovali samci dokonce tři. Nechal jsem tam mladé z kterých jsem chtěl vybrat samce pro chov a starali se všichni.
Když jsou mladí ještě malí, tak krmí většinou jen samice a samec pomáhá až vylétnou, nebo odrostou.Pomůže ale se sběrem a loupáním potravy.

12.6.2017 20:32
lajbix

XXX.XXX.234.119

pterodactyll napsal(a):
Nepíšete kde je chováte, v kleci? ve voliéře? Jak je velká.
Klidně tam samce přidejte, jestli je tam dostatek místa. Když nebude dokrmovat mladé, tak samici určitě. Měl jsem skupinku, kde samici dokrmovali samci dokonce tři. Nechal jsem tam mladé z kterých jsem chtěl vybrat samce pro chov a starali se všichni.
Když jsou mladí ještě malí, tak krmí většinou jen samice a samec pomáhá až vylétnou, nebo odrostou.Pomůže ale se sběrem a loupáním potravy.

Su vo voliere 3x2x1...dva pary andul a par barabandov...plus 3 mlade vyletene..vsimol som si ze samec ten co mi ostal obstarava aj tu vdovu...super.

13.6.2017 05:25
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

lajbix napsal(a):
Su vo voliere 3x2x1...dva pary andul a par barabandov...plus 3 mlade vyletene..vsimol som si ze samec ten co mi ostal obstarava aj tu vdovu...super.

13.6.2017 16:18
Ufák

XXX.XXX.234.194

Dávno-pradávno m i starý pán chovateľ poradil, že vždy je dobré pri andulkách mať jedného samčeka vo voliere naviac-Robím to tak už 19 rokov a osvedčilo sa to.Nech sa darí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík