Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2017 08:05
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Už podruhé jsem se nechal napálit při prodeji ptáka s půjčením přenosky. Příště když si přijde zájemce o ptáka třeba se sklenicí, tak už nikomu nic nepůjčím, nebo mu ho nenechám. Půjčení přenosky neznamená, že je něco jako bonus k prodanému ptáku.

19.6.2017 11:10
Pandinus

XXX.XXX.161.10

corvuscorax napsal(a):
Už podruhé jsem se nechal napálit při prodeji ptáka s půjčením přenosky. Příště když si přijde zájemce o ptáka třeba se sklenicí, tak už nikomu nic nepůjčím, nebo mu ho nenechám. Půjčení přenosky neznamená, že je něco jako bonus k prodanému ptáku.

No to je teď taková moda. A ještě u toho dotyčný kouká, jakože proč ne, co je za problém? Automatika. A není to jen u ptáků, ale i terarijních zvířat.

Kikimora

19.6.2017 11:19
Kikimora

XXX.XXX.255.197

corvuscorax napsal(a):

Já si myslím, že tá slušnosť už skončila dňom ktorý mnohý nazývajú deň nežnéj revolúcie.

19.6.2017 11:37
Nosák Podoustev

XXX.XXX.0.233

Kikimora napsal(a):
Já si myslím, že tá slušnosť už skončila dňom ktorý mnohý nazývajú deň nežnéj revolúcie.

V tom případě ti, soudruhu, doporučuju odstěhovat se do KLDR, tam by se ti líbilo - samí slušňáci.

19.6.2017 13:56
faap

XXX.XXX.44.103

Kikimora napsal(a):

Vážený soudruhu.Neštěstí je když pr...tiv otevře tu nevymáchanou hubu.Rodost by z našeho bývalého bratra měl snad jen Vladimír Menšík.Ten říkával že nejhorší je střed z iniciativním blbcem.

mazlik02

19.6.2017 14:57
mazlik02

XXX.XXX.32.28

Nechapu, ze v dnesni dobe se jeste najde takovej naivka, co nekomu pujci prenosku. Na kazde burze se da sehnat krabicka pro prevoz papouska nebo se da koupit prenoska. To, ze Vam jedno ponauceni nestacilo taky svedci o svem.

19.6.2017 15:23
simacek123

XXX.XXX.142.1

Také bych rek ze slusnost uz je minulosti, dobre nam tak.

jilekpetr

19.6.2017 15:34
jilekpetr

XXX.XXX.195.189

I v komančských dobách korensponďáků bylo běžné, že byl problém získat zaslanou přenosku zpět. Proto si kupec vždy napřed musel pro ptáky poštou zaslat prázdnou přepravku. V opačném případě bylo téměř jisté, že se přenoska prodávajícímu nevrátí.
Takže tak vy "slušní" soudruzi.

19.6.2017 17:04
zbosace

XXX.XXX.43.241

jilekpetr napsal(a):
I v komančských dobách korensponďáků bylo běžné, že byl problém získat zaslanou přenosku zpět. Proto si kupec vždy napřed musel pro ptáky poštou zaslat prázdnou přepravku. V opačném případě bylo téměř jisté, že se přenoska prodávajícímu nevrátí.

Presne ako píšete. Prenosky olepene nalepkami ako lodne kufre. Atention animaux vivants! V tých časoch sa mi nevrátila len jedna. Bola zaslana na kúpu vtáka a neprišlo ani jedno ani druhé. Každá doba niečo prináša a niečo berie. Táto berie prenosky a dôveru. Zato niektorý môžu cestovať aj do tramtarie.

19.6.2017 17:20
eli22

XXX.XXX.181.79

Nevím, no. Já mám zkušenost opačnou. Několikrát jsem půjčovala přenosku (cca Kč 400) a vždy mi ji poslali zpět. Tak asi štěstí na slušné chovatele.

19.6.2017 17:51
chondro

XXX.XXX.18.197

faap napsal(a):
Vážený soudruhu.Neštěstí je když pr...tiv otevře tu nevymáchanou hubu.Rodost by z našeho bývalého bratra měl snad jen Vladimír Menšík.Ten říkával že nejhorší je střed z iniciativním blbcem.

Komáři se často chovali podobně demagogicky jak se tu přdvádíte vy.Ale bylo i mnoho rozumnějších soudruhů

19.6.2017 18:56
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

Koukám že slušnost antikomunistům chybí úplně. Já na ně nadával za nich, teď je to již mimo mísu.
Ubožáci, co věškerou vinu svalují na ně jim většinou kvalitně přisluhovali. Z naší rodiny u nich niky nikdo nebyl, ale svalovat na ně i nevrácené přenosky je groteskní.

19.6.2017 19:25
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Já jsem si jen posteskl, nechtěl jsem vyvolat státní převrat

Pbfaktor

19.6.2017 19:33
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

chondro napsal(a):
Komáři se často chovali podobně demagogicky jak se tu přdvádíte vy.Ale bylo i mnoho rozumnějších soudruhů

A mezi ně patříte vy.

19.6.2017 20:08
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

jilekpetr napsal(a):

Naprostý souhlas. V té době jsem i já přišel o několik přenosek, nezrujinovalo mě to, ale mrzelo to.
Je zbytečné na ptačí diskuzi zatahovat politiku, ale když už se obě strany opačného pohledu ozvaly, tak můj názor.
Kdo byl slušný, je i dnes. Kdo byl gauner, zůstal gaunerem. Jen dodám, že mezi soudruhy jsem nikdy nepatřil.
Bohužel ti grázlové využili nový svobodný prostor.
Přesto si myslím, že slušných chovatelů je dost a těší mě, že i mezi mladými se vyskytnou ti, kteří se interně ptají na své chovatelské problémy a jsou slušní.

Kikimora

19.6.2017 21:46
Kikimora

XXX.XXX.255.197

faap napsal(a):

Pane nie som žiadny súdruh nevymáchanú hubu máte vy, na vaše roky by som čakal rozumnejšiu reakciu vydieť že uź prechádzate na detský rozum, preto chleba niektorým ľudom dáme ale rozum nie.

19.6.2017 22:43
chondro

XXX.XXX.18.197

Pbfaktor napsal(a):
A mezi ně patříte vy.

Špatně.

19.6.2017 22:52
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Kikimora napsal(a):
Pane nie som žiadny súdruh nevymáchanú hubu máte vy, na vaše roky by som čakal rozumnejšiu reakciu vydieť že uź prechádzate na detský rozum, preto chleba niektorým ľudom dáme ale rozum nie.

Víte, co mně vadí?
To, že ty nejagresivnější reakce píší ti, kteří nejsou schopni si založit ani profil, ikdyž i ten může být
vymyšlený, ale to je ta zrádnost dnešní moderní komunikace.

Upozorňuji, že se trochu se rozkecám, tak to nemusí nikdo číst.
V chovatelské ZO jsem desítky let. Vybudovali jsme nejlepší areál na okrese. Dělali jsme zadarmo za komunistů i dnes, protože nás to bavilo. O podobě našeho areálu by se mohlo našim předchůdcům před 55. lety jen zdát. Mnozí už zemřeli a my staří se pořád držíme, mladí prakticky nejsou.
Kdo chce být dnes skutečným chovatelem, musí mít výdrž a musí na to mít.
Je to koníček a ten stojí peníze ať jsou to autoveteráni, papoušci nebo cokoliv. Jen s tím rozdílem, že papouškova cena s dobou klesá a nebo uhyne. U auta se to nestane.

20.6.2017 06:11
otec_vojtika

XXX.XXX.142.18

Moudivláček napsal(a):
Víte, co mně vadí?
To, že ty nejagresivnější reakce píší ti, kteří nejsou schopni si založit ani profil, ikdyž i ten může být

V chovatelské ZO jsem desítky let. Vybudovali jsme nejlepší areál na okrese. Dělali jsme zadarmo za komunistů i dnes, protože nás to bavilo. O podobě našeho areálu by se mohlo našim předchůdcům před 55. lety jen zdát. Mnozí už zemřeli a my staří se pořád držíme, mladí prakticky nejsou.
Je to koníček a ten stojí peníze ať jsou to autoveteráni, papoušci nebo cokoliv. Jen s tím rozdílem, že papouškova cena s dobou klesá a nebo uhyne. U auta se to nestane.

Každá doba má své klady i zápory. U té minulé si kladu otázku kde jste na to brali čas a vůli ? Naskytá se odpověď - jinak to nešlo. Kdo něco chtěl musel si to sám vymyslet a zrealizovat. Proto byla tehdy veliká řemeslná zručnost a odbornost. Kdyby byly k dispozici nástroje a materiál jako dnes tak by to šlo k absolutní dokonalosti. Dnes je vše co se člověku namane ale musí si někde sehnat peníze. A peníze se dají sehnat několika způsoby, přičemž ten nejrychlejší a nejefektivnější je vydělat na lidské blbosti a lhostejnosti. A to se dnes propracovalo k dokonalosti a proto je dnešní doba tak špatně hodnocena těmi co pamatují určitá pravidla. Lidé si neuvědomují, že každý je strůjce svého štěstí pokud je zdravý. Co v podstatě lidem brání se chovat jako kdysi ? Proč se nedá několik chovatelů dohromady a nevybuduje si společný chov ať na to nejsou sami ? Obava aby toho někdo nezneužil a neokradl toho druhého. Lidé to viděli kolem sebe v době sametu a bijou se do hlavy proč se takto nechovali i oni. Dnes už jsou všichni chytřejší a čekají na každou příležitost jak něco urvat. A politici jsou příkladem, že příležitosti jsou a trvale budou a jak se mají realizovat. Lidé jsou připraveni okamžitě ukrást co se netrestá a mít se dobře. Je logické, že každý mladý upnul svojí pozornost na příležitosti jak rychle vydělat peníze a ne ztrácet čas nějakou zájmovou činností, která nepřináší vyskoký výdělek. Chovatelství se transformuje do podoby zájmových koníčků pro seniory. A možná je to správně. Kdo jiný už by na to měl být duševně vyzrálý a mít na to čas.

Kikimora

20.6.2017 07:30
Kikimora

XXX.XXX.255.197

Moudivláček napsal(a):
Víte, co mně vadí?

Čiastočne máte pravdu, profil som mala založený dlhšiu dobu, pokiaľ ma na interných správ vulgárne nazačali osočovať taký ako faap, a ak si dobre všimnete uráža tu aj veľa iných svojmi príspevkami, pripomínam že som nikoho nechcela uraziť iba som reagovala ako reagoval na mňa faap, ďakujem za pochopenie.

20.6.2017 14:08
hzp

XXX.XXX.83.72

Kikimora napsal(a):
Čiastočne máte pravdu, profil som mala založený dlhšiu dobu, pokiaľ ma na interných správ vulgárne nazačali osočovať taký ako faap, a ak si dobre všimnete uráža tu aj veľa iných svojmi príspevkami, pripomínam že som nikoho nechcela uraziť iba som reagovala ako reagoval na mňa faap, ďakujem za pochopenie.

Když melete nesmysly typu jaké jste předvedla v prvním příspěvku, tak se nedivte, že vás někdo natře. Vyzněl totiž tak, jako že doba před sametem byla kdovíjak slušná. Možná tak v tom smyslu, že určité skupiny lidí držely víc při sobě, protože to jinak nešlo. Dnes si může každý dělat co chce, takže společné víkendy na chatách padly. To možná někomu chybí. No, ale už se lidi nevraždí z politických důvodů jako v raných padesátých.

20.6.2017 15:07
valu

XXX.XXX.44.103

Kikimora napsal(a):

Nevím co si o vás mám myslet ale jednou vystupujete jako chlap podruhé jako žena a vaše jediná starost tady je že vás někdo uráží.Kdyby jste měla přístupný profil věřte že interně bych i já vám od plic něco napsal.Ale to vy raději bec profilu si tady budete hojit bolístky.

mazlik02

20.6.2017 15:30
mazlik02

XXX.XXX.32.28

hzp napsal(a):
Když melete nesmysly typu jaké jste předvedla v prvním příspěvku, tak se nedivte, že vás někdo natře. Vyzněl totiž tak, jako že doba před sametem byla kdovíjak slušná. Možná tak v tom smyslu, že určité skupiny lidí držely víc při sobě, protože to jinak nešlo. Dnes si může každý dělat co chce, takže společné víkendy na chatách padly. To možná někomu chybí. No, ale už se lidi nevraždí z politických důvodů jako v raných padesátých.

To máte pravdu, že se nevraždí z politických důvodů. Dneska Vás totiž střelí i jen tak ze srandy nebo, když se Vám daří.

ne

20.6.2017 16:58
ne

XXX.XXX.195.189

mazlik02 napsal(a):
To máte pravdu, že se nevraždí z politických důvodů. Dneska Vás totiž střelí i jen tak ze srandy nebo, když se Vám daří.

Už vás někdo jen tak ze srandy střelil?

20.6.2017 17:01
kkki

XXX.XXX.54.213

mazlik02 napsal(a):

Souhlasím s Vámi, doba se změnila a nyní je opravdu všechno možné.Prostě se někomu znelíbíte a nic Vám nepomůže.K.

20.6.2017 18:23
valu

XXX.XXX.44.103

kkki napsal(a):
Souhlasím s Vámi, doba se změnila a nyní je opravdu všechno možné.Prostě se někomu znelíbíte a nic Vám nepomůže.K.

Lidská závist je zlá věc.Postupně se přenese do nenávisti a už je jen krůček k tomu dalšímu.Vždyť tady je ta dáma či chlap kdo ví co ta Kikimora vlastně je toho zářným příkladem.

20.6.2017 20:21
irča

XXX.XXX.21.198

Včera jsem prodala mladou andulku a zapůjčila přenosku. Dnes paní donesla.
Jinak nechápu, že Vás baví sem tahat politiku a kdo koho sejme, téma bylo trochu jiné. Chodím sem již pár let, ale rok od roku tady úroveň příspěvků upadá. Ten, kdo by rád poradil např. s chovem atd., raději to vzdá předem jen co koukne na příspěvky.
Ještě k tématu, zkuste příště zálohu na přepravku, buď dojde se svojí nebo poctivě vrátí.

ne

20.6.2017 20:24
ne

XXX.XXX.195.189

Lidi, uvědomte si, že máte kolem sebe a potkáváte takové lidi, kteří jsou přesným odrazem vás.

lumpicek

20.6.2017 20:45
lumpicek

XXX.XXX.0.243

ne napsal(a):
Lidi, uvědomte si, že máte kolem sebe a potkáváte takové lidi, kteří jsou přesným odrazem vás.

To jste vymyslel sám, nebo na tom pracovala celá familie?

20.6.2017 21:53
velpap

XXX.XXX.128.41

hzp napsal(a):

To máte pravdu, teď se vraždí staré babky kvůli padesátikoruně, ale chtěl jsem napsat něco jiného, taky jsem si poslal přenosku pro červenokřídláky do Moravského Žižkova, dodnes nemám ani přenosku, ani papouchy, přenoska byla speciálně dělaná pro posílání, asi se pánovi líbila, když jsem mu volal, ať mi ji pošle, jen se mi vysmíval. Jeďte kvůli bedně na Moravu Když jsem ho tady jmenovitě zveřejnil, ještě jsem dostal stopku, takže jak píše pár lidí výše, hajzlové mají pré, ale to není nic, čím bychom se mohli chlubit.

20.6.2017 22:02
fuksia

XXX.XXX.255.197

valu napsal(a):
Lidská závist je zlá věc.Postupně se přenese do nenávisti a už je jen krůček k tomu dalšímu.Vždyť tady je ta dáma či chlap kdo ví co ta Kikimora vlastně je toho zářným příkladem.

Každý by sa mal starať sám o seba, to platí pre každého aj pre vás, tiež nemám z Vás dobrý pocit.

20.6.2017 22:35
irča

XXX.XXX.21.198

velpap napsal(a):
To máte pravdu, teď se vraždí staré babky kvůli padesátikoruně, ale chtěl jsem napsat něco jiného, taky jsem si poslal přenosku pro červenokřídláky do Moravského Žižkova, dodnes nemám ani přenosku, ani papouchy, přenoska byla speciálně dělaná pro posílání, asi se pánovi líbila, když jsem mu volal, ať mi ji pošle, jen se mi vysmíval. Jeďte kvůli bedně na Moravu Když jsem ho tady jmenovitě zveřejnil, ještě jsem dostal stopku, takže jak píše pár lidí výše, hajzlové mají pré, ale to není nic, čím bychom se mohli chlubit.

Dobrý večer, hoďte mi do zprávy adresu na pána, navštívím ho a uvidíme jak zareaguje. V sobotu budu v Moravském Žižkově mám to tam kousek.

21.6.2017 05:11
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

irča napsal(a):
Dobrý večer, hoďte mi do zprávy adresu na pána, navštívím ho a uvidíme jak zareaguje. V sobotu budu v Moravském Žižkově mám to tam kousek.

Tomu říkám přínos, jak do diskuse, tak lidsky.

21.6.2017 07:50
valu

XXX.XXX.44.103

fuksia napsal(a):
Každý by sa mal starať sám o seba, to platí pre každého aj pre vás, tiež nemám z Vás dobrý pocit.

Tak se starejte především o sebe.A nemějte potřebu kohokoliv umravňovat jednou jako Fuksia podruhé jako Kikimora jednou jako chlap a podruhé jako dáma.

21.6.2017 09:32
fuksia

XXX.XXX.255.197

valu napsal(a):
Tak se starejte především o sebe.A nemějte potřebu kohokoliv umravňovat jednou jako Fuksia podruhé jako Kikimora jednou jako chlap a podruhé jako dáma.

Pane Vám je o slušnosti zbytočne diskutovať, a spájanie z nejakou Kikimorou a pohlavím ste mimo, prepáčte ak som Vás urazil sa omlúvam, vyjadril som iba svoj pocit a názor, nech sa Vám v živote darí.

prco

21.6.2017 10:52
prco

XXX.XXX.255.197

valu napsal(a):

Že by, podla seba súdim teba.

Pbfaktor

21.6.2017 11:25
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

prco napsal(a):
Že by, podla seba súdim teba.

Že by jste pánové a abych neurazil možná i ne-pánové toho už nechali?

21.6.2017 11:49
hersyko

XXX.XXX.144.116

corvuscorax napsal(a):

SLUŠNOST?-, tak znělo vaše téma k této otázce mezi chovateli. Stačí si přečíst příspěvky a obrázek si udělá každý sám. V dnešní době, nelze hledat věc jako je slušnost, uznání úspěchu druhého,..., ale pouze poučit se z naivity v tomto případě, že někdo Vám něco vrátí.

22.6.2017 17:00
velpap

XXX.XXX.128.41

irča napsal(a):
Včera jsem prodala mladou andulku a zapůjčila přenosku. Dnes paní donesla.
Jinak nechápu, že Vás baví sem tahat politiku a kdo koho sejme, téma bylo trochu jiné. Chodím sem již pár let, ale rok od roku tady úroveň příspěvků upadá. Ten, kdo by rád poradil např. s chovem atd., raději to vzdá předem jen co koukne na příspěvky.
Ještě k tématu, zkuste příště zálohu na přepravku, buď dojde se svojí nebo poctivě vrátí.

Taky se mi stalo, dvakrát, že si někdo přijel pro papouchy s tím, že nemá přenosku, abych mu ji půjčil, že ji na 100% vrátí, prostě jsem mu to dal do přenosky, která byla v podstatě na vyhození a čekal jsem, co se bude dít, samozřejmě už jsem toho dotyčného nikdy neviděl.

22.6.2017 19:03
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

velpap napsal(a):
Taky se mi stalo, dvakrát, že si někdo přijel pro papouchy s tím, že nemá přenosku, abych mu ji půjčil, že ji na 100% vrátí, prostě jsem mu to dal do přenosky, která byla v podstatě na vyhození a čekal jsem, co se bude dít, samozřejmě už jsem toho dotyčného nikdy neviděl.

Ano to je také řešení. Já jdu ještě dále-vezmu krabici, udělám pár děr, zalepím isolepou a nazdar.
Nechceš, dostane ten co si přenosku přinese.
Přenosku půjčuji pouze těm, které znám a vím že ji mám druhý den doma.
Jasně že člověk o ni přijde, lidi jsou různí, je to vidět i zde na diskusích.
Některým bych nedal ani brko.

23.6.2017 13:49
Froli-1

XXX.XXX.59.222

Někdy to není jen přenoska, ale zkouší i slevit z ceny, že něco projeli atd. (když dojedou přímo k Vám). Člověk se asi setká se vším a nestačí se divit .Přenosku bych nepůjčila někomu, koho neznám a pokud ano, tak za vratnou zálohu!

23.6.2017 20:39
dedokarol

XXX.XXX.240.194

Stretávam sa len so zlými skúsenosťami.Ale veď nedávajte všetkých do jedného vreca.Ja mám aj inú skúsenosť.Na jar som predával viac kanárov neznámim chovateľom na inzerát.Zdalo sa mi, že som im dal o jedného kanára viac ako zaplatili.Volal som s nimi a na druhý deň prišli.Na moje prekvapenie mi dali peniaze za 4 kanárov a nie za jedného.Tak aj takíto sú ľudia.

Pbfaktor

24.6.2017 12:49
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

dedokarol napsal(a):
Stretávam sa len so zlými skúsenosťami.Ale veď nedávajte všetkých do jedného vreca.Ja mám aj inú skúsenosť.Na jar som predával viac kanárov neznámim chovateľom na inzerát.Zdalo sa mi, že som im dal o jedného kanára viac ako zaplatili.Volal som s nimi a na druhý deň prišli.Na moje prekvapenie mi dali peniaze za 4 kanárov a nie za jedného.Tak aj takíto sú ľudia.

Vám ty počty asi moc nejdou.

24.6.2017 17:50
milanplšek

XXX.XXX.144.38

Pbfaktor napsal(a):
Vám ty počty asi moc nejdou.

Toto je presnej priklad o te slusnosti. Pan tady napise jakou mel dobrou zkusenost ze nejsou vsichni jen podvodnici, zaviztivci a mistri sveta. A hned mu nejakej zmrdik vpali ze mu nejdou pocty. Tomu se uz musi clovek fakt jenom smat

24.6.2017 18:23
Bartr

XXX.XXX.44.103

milanplšek napsal(a):
Toto je presnej priklad o te slusnosti. Pan tady napise jakou mel dobrou zkusenost ze nejsou vsichni jen podvodnici, zaviztivci a mistri sveta. A hned mu nejakej zmrdik vpali ze mu nejdou pocty. Tomu se uz musi clovek fakt jenom smat

A nezdá se vám že tady pán naopak upozorní na fakt že tady někdo fabuluje a vodí všechny za nos?Jednou dedokarol napíše že jim asi dal o jednoho kanára víc jak zaplatili. Zavolal a oni druhý den přišly a dali mu peníze ne za jednoho ale za čtyři kanáry.Nezdá se vám to postavené na hlavu?A tady ctihodný pan Plšek si dovolí ve vší slušnosti toho pána nazvat zmrdem.Tak se ve vší počestnosti ptám pana Plška jak to má on s tou slušností.

24.6.2017 19:31
kkki

XXX.XXX.54.213

milanplšek napsal(a):

A Vám se musí člověk má smát taky, ničím neporadíte, ale se slušností, nemáte, nic společného.K.

24.6.2017 21:03
dedokarol

XXX.XXX.240.194

"Na hlavu sú postavené" niektoré príspevky.Ja som len chcel napísať, že nie každý je podvodník.A ešte k tým počtom-už sa stmievalo a dávali sme do dvoch prenosiek viacej kanárov.Páni, ktorí ich kupovali sa priznali, že v tom ponáhlaní sme to zrátali zle nie o jedného, ale o štyroch.Prišli na to doma večer, pri vypúšťani do klietok.Niekedy sa stane aj takéto pochybenie, ktoré sa dobre skončí.

25.6.2017 08:09
Klo

XXX.XXX.44.103

milanplšek napsal(a):

Tak tady se nedá mluvit ze strany Plška o slušnosti.Rád bych byl slušný ale v jeho případě se to nedá.Jak říkávala moje babička na hrubý pytel hrubá záplata.A tak i když se budu moc a moc krotit pane Plšku vy jste prase i když by se nabízelo od písmene P jadrnější slovo.

25.6.2017 08:33
milanplšek

XXX.XXX.144.38

Klo napsal(a):
Tak tady se nedá mluvit ze strany Plška o slušnosti.Rád bych byl slušný ale v jeho případě se to nedá.Jak říkávala moje babička na hrubý pytel hrubá záplata.A tak i když se budu moc a moc krotit pane Plšku vy jste prase i když by se nabízelo od písmene P jadrnější slovo.

Tak ted se musim smat vam vsem. Upozornil sem jen nato ze pan dedokarol ma aj dobrou zkusenost a vubec neni podstatne jestli dal o jednoho nebo ctyry kanary vic / to i vysvetlil proc/. A
oto tady vubec neslo a opakuji hned nejakej zmrdik napise ze neumi pocitat. Jak se rika vrana k vrane seda tak toho zmrdika tady pekne obhajujte vam o zadnou slusnost a podstivost nejde jen o urazky a napadani tak ted dome frajeri. #thumbup
Jo a to ze nikomu neporadim? Komu tady chcete radit tem porad dokola opakujicim se dotazum co muzu chovat ve spolecne voliere, je to samec nebo samice atd. Na to sou tady jini machri co urcujou pohlavy z fotografie. Ja chovam ptaky zhruba 40 let a vsichni co ke me prijdou a zeptaji se na cokoli tak jim rad odpovim ukazu jak to delam jak krmim a sem rad kdyz muzu poradit. A rad si vyslechnu aj druhe protoze clovek se uci cely zivot a nikdy nemuze rict ze to dela nejlip.

Pbfaktor

25.6.2017 08:58
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

milanplšek napsal(a):
Tak ted se musim smat vam vsem. Upozornil sem jen nato ze pan dedokarol ma aj dobrou zkusenost a vubec neni podstatne jestli dal o jednoho nebo ctyry kanary vic / to i vysvetlil proc/. A
oto tady vubec neslo a opakuji hned nejakej zmrdik napise ze neumi pocitat. Jak se rika vrana k vrane seda tak toho zmrdika tady pekne obhajujte vam o zadnou slusnost a podstivost nejde jen o urazky a napadani tak ted dome frajeri. #thumbup
Jo a to ze nikomu neporadim? Komu tady chcete radit tem porad dokola opakujicim se dotazum co muzu chovat ve spolecne voliere, je to samec nebo samice atd. Na to sou tady jini machri co urcujou pohlavy z fotografie. Ja chovam ptaky zhruba 40 let a vsichni co ke me prijdou a zeptaji se na cokoli tak jim rad odpovim ukazu jak to delam jak krmim a sem rad kdyz muzu poradit. A rad si vyslechnu aj druhe protoze clovek se uci cely zivot a nikdy nemuze rict ze to dela nejlip.

Nikoho jsem neurážel jen jsem upozornil že ze strany dedokarola ty počty jaksi nesedí.A vy jste mě otituloval zmrdem.Ušlechtilý pane Milane Plíšku budiš vám tahle vaše vlastnost ke cti.

25.6.2017 09:00
milanplšek

XXX.XXX.144.38

Pbfaktor napsal(a):
Nikoho jsem neurážel jen jsem upozornil že ze strany dedokarola ty počty jaksi nesedí.A vy jste mě otituloval zmrdem.Ušlechtilý pane Milane Plíšku budiš vám tahle vaše vlastnost ke cti.

Kdyby jste byl radne zaregistrovanej a mel nejake jmeno nikdy bych si to nedovolil.

25.6.2017 10:15
kkki

XXX.XXX.54.213

milanplšek napsal(a):
Kdyby jste byl radne zaregistrovanej a mel nejake jmeno nikdy bych si to nedovolil.

Ale prosím Vás, vždyť vůbec nejde o registraci.Tady se může zaregistrovat kdokoliv a pod jménem, které ho napadne.Tady spíše jde o slušnost, která Vám evidentně chybí.K.

Pbfaktor

25.6.2017 10:21
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

milanplšek napsal(a):

Vy si evidentně dovolujete cokoliv stačí se podívat na vaše dřívější příspěvky a že se najednou ohrazujete registrací to nijak nevylepší váš profil.

25.6.2017 12:56
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

Je mi z toho smutno. Nevinná diskuse a zase se to zvrhne jen v napadání každého za cokoliv.
To že mám na něco jiný názor ještě neznamená, že musím mít pravdu a rád si ho nechám vyvrátit, ale argumenty a ne sprostostí.
Již také chápu ty, kdo jsou zde anonymně. Jedni že si nechtějí nechat nadávat a druzí, že chtějí nadávat všem a za cokoliv. Všichni ostatní jste blbci já vím jak to je a hotovo..
Jak říkám:je mi z toho smutno.

25.6.2017 14:01
milanplšek

XXX.XXX.144.38

Pbfaktor napsal(a):
Vy si evidentně dovolujete cokoliv stačí se podívat na vaše dřívější příspěvky a že se najednou ohrazujete registrací to nijak nevylepší váš profil.

Tak jeste jednou a naposledy. Kdyz se citite tak dotcenej vysvetlete vas prispevek. Pan /dedokarol/ napsal k tematu ze ma zkusenosti i z poctivima chovatelama kteri mu druhy den donesli penize za kanary a je uplne jedno jestli jeden nebo ctyri to nema na tema zadny vliv. A co jste vy odpovedel ze neumi pocitat. Jakej to melo smysl k tematu? Zadnej. Ja v tom vidim jen ustepacny rypnuti od anonimniho skodolibeho ceskeho zmrdika. Tak to proste je.A asi si to mysli i zatim 6 lidi co me dali hlas akorat ze se neodvazi to tak napsat.

25.6.2017 14:22
simacek123

XXX.XXX.142.1

Tohle je opravdu prča, ale pro zasmani docela dobre.

25.6.2017 14:24
milanplšek

XXX.XXX.144.38

kkki napsal(a):
Ale prosím Vás, vždyť vůbec nejde o registraci.Tady se může zaregistrovat kdokoliv a pod jménem, které ho napadne.Tady spíše jde o slušnost, která Vám evidentně chybí.K.

Prave ze o registraci tady jde diky tomu si muzete precist ty drivejsi prispevky, temata atd. Coz se o vas a Pbfaktor rict neda. Takze jste pro me jen obycejni anonimove kteri si tady hraji na slusnaky.

Pbfaktor

25.6.2017 15:18
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

milanplšek napsal(a):
Tak jeste jednou a naposledy. Kdyz se citite tak dotcenej vysvetlete vas prispevek. Pan /dedokarol/ napsal k tematu ze ma zkusenosti i z poctivima chovatelama kteri mu druhy den donesli penize za kanary a je uplne jedno jestli jeden nebo ctyri to nema na tema zadny vliv. A co jste vy odpovedel ze neumi pocitat. Jakej to melo smysl k tematu? Zadnej. Ja v tom vidim jen ustepacny rypnuti od anonimniho skodolibeho ceskeho zmrdika. Tak to proste je.A asi si to mysli i zatim 6 lidi co me dali hlas akorat ze se neodvazi to tak napsat.

Právě že to má vliv a tak vám to ještě jednou vysvětlím.Pan dedokarol napsal cituji /.Na jar som predával viac kanárov neznámim chovateľom na inzerát.Zdalo sa mi, že som im dal o jedného kanára viac ako zaplatili.Volal som s nimi a na druhý deň prišli.Na moje prekvapenie mi dali peniaze za 4 kanárov a nie za jedného.Konec citátu.A na tohle jsem reagoval slovy vám ty počty asi moc nejdou.A vy jste to komentoval slovy že to může napsat jen nejakej zmrdik.Tak co na tom chcete ještě vysvětlovat?

25.6.2017 17:16
milanplšek

XXX.XXX.144.38

Pbfaktor napsal(a):
Právě že to má vliv a tak vám to ještě jednou vysvětlím.Pan dedokarol napsal cituji /.Na jar som predával viac kanárov neznámim chovateľom na inzerát.Zdalo sa mi, že som im dal o jedného kanára viac ako zaplatili.Volal som s nimi a na druhý deň prišli.Na moje prekvapenie mi dali peniaze za 4 kanárov a nie za jedného.Konec citátu.A na tohle jsem reagoval slovy vám ty počty asi moc nejdou.A vy jste to komentoval slovy že to může napsat jen nejakej zmrdik.Tak co na tom chcete ještě vysvětlovat?

Chci vysvetlit proc jste reagoval slovy. Vam ty pocty asi moc nejdou. Jak se to tykalo tematu. A klidne a rad se vam omluvim.

25.6.2017 20:03
kkki

XXX.XXX.54.213

milanplšek napsal(a):
Prave ze o registraci tady jde diky tomu si muzete precist ty drivejsi prispevky, temata atd. Coz se o vas a Pbfaktor rict neda. Takze jste pro me jen obycejni anonimove kteri si tady hraji na slusnaky.

Když už něco kritizuji, tak vím, že umím i češtinu a bohužel Vás se to netýká.K.

keke

25.6.2017 20:47
keke

XXX.XXX.17.3

kkki napsal(a):
Když už něco kritizuji, tak vím, že umím i češtinu a bohužel Vás se to netýká.K.

Vy viete všetko, všade sta bol, do riti ste pisal a h...o Vám prišlo.

25.6.2017 21:05
eli22

XXX.XXX.181.33

ne napsal(a):

Myslím si, že k tomuto tématu je tohle vyjádření naprosto super a pravdivé. Škoda že se nad tím málokdo zamyslel,.

26.6.2017 06:34
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Myslím, že už by to opravdu stačilo.Já jsem si jen posteskl, že i takoví jsou lidé a vy tu málem vyvoláte třetí světovou. Už se na to vybodněte a běžte raději ptákům pro něco dobrého, žabinec nebo nějaké trávy nebo čekanku. Tu milují.

26.6.2017 09:32
velpap

XXX.XXX.128.41

corvuscorax napsal(a):
Myslím, že už by to opravdu stačilo.Já jsem si jen posteskl, že i takoví jsou lidé a vy tu málem vyvoláte třetí světovou. Už se na to vybodněte a běžte raději ptákům pro něco dobrého, žabinec nebo nějaké trávy nebo čekanku. Tu milují.

Máte absolutní pravdu, občas je to tady opravdu duševní masakr, ale ono to takhle funguje pomalu na všech diskuzích, asi obraz společnosti.

26.6.2017 13:04
Arunka

XXX.XXX.44.103

velpap napsal(a):
Máte absolutní pravdu, občas je to tady opravdu duševní masakr, ale ono to takhle funguje pomalu na všech diskuzích, asi obraz společnosti.

Je to obraz nás všech a když někteří jako Plšek fungují jako zadřený kolovrátrek je o zábavu postaráno.

26.6.2017 17:36
anuš

XXX.XXX.40.155

corvuscorax napsal(a):

Ja jdu na zelené obilné klasy a přidám jim lístek máty.

tirika

29.6.2017 14:01
tirika

XXX.XXX.71.235

corvuscorax napsal(a):

Mistře, v takomto prípade sa dá použiť ako nevratná prenoska krabica od topánok, alebo sofistikovanejšie riešenie tu:

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3006944/krabicky-na-prepravu-30x15x20cm/.

29.6.2017 14:24
loskutakruda

XXX.XXX.211.160

Dobrý den. Budete se divit, ale na poslední 3 transporty ptáků, na vzdálenost cca 1000 km jsem použil kartonovou krabici a mohu Vám z jistotou říct že nic jiného již nepoužívám. V každé krabici byl jeden kus.Ptáci dorazili bez úrazu, bez nějakého otlučení. Když jsem ptáky předával v těchto krabicích novým majitelům tak nedůvěřivě koukali. Po vysvětlení že ptáci jsou v tom klidný a bez poranění tak ptáky nechali v krabici a po příjezdu volali že je vše v naprostém pořádku. Hlavně záleží i na důvěře aby jste nekoupil jak se říká zajíce v pytli (v krabici)

29.6.2017 14:46
kubrt11

XXX.XXX.53.50

loskutakruda napsal(a):
Dobrý den. Budete se divit, ale na poslední 3 transporty ptáků, na vzdálenost cca 1000 km jsem použil kartonovou krabici a mohu Vám z jistotou říct že nic jiného již nepoužívám. V každé krabici byl jeden kus.Ptáci dorazili bez úrazu, bez nějakého otlučení. Když jsem ptáky předával v těchto krabicích novým majitelům tak nedůvěřivě koukali. Po vysvětlení že ptáci jsou v tom klidný a bez poranění tak ptáky nechali v krabici a po příjezdu volali že je vše v naprostém pořádku. Hlavně záleží i na důvěře aby jste nekoupil jak se říká zajíce v pytli (v krabici)

Po mnohaletých zkušenostech mohu jen souhlasit!Bohužel se ještě v Evropě, a obávám se, že ani na světě nenašel výrobce, který by papírové přenosky vyráběl v takové kvalitě a ceně, aby odolávaly zobákům i větších papoušku, a nebyli promítnuté do ceny ptáka tak, aby neůměrně nenavyšovali jeho cenu!K.

29.6.2017 14:49
kubrt11

XXX.XXX.53.50

tirika napsal(a):
Mistře, v takomto prípade sa dá použiť ako nevratná prenoska krabica od topánok, alebo sofistikovanejšie riešenie tu:

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3006944/krabicky-na-prepravu-30x15x20cm/.

Trochu nešťastně řešené otevírání, hrozí zde velké nebezpečí úniku přepravovaných ptáků! K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík