Andulka přestala létat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Martasek23

8.7.2017 17:16
Martasek23

XXX.XXX.179.213

Dobrý den, mám takový dotaz, pořídila jsem si andulku, máme ji 14 dní, ze začátku bylo vše ok a dnes ráno vůbec nekřičí, nelétá a je pořád na zemi v kleci a mívá zavřená očka, nevíte co by mu mohlo být je to samec. Děkuji za každou odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.7.2017 17:34

Martasek23 napsal(a):
Dobrý den, mám takový dotaz, pořídila jsem si andulku, máme ji 14 dní, ze začátku bylo vše ok a dnes ráno vůbec nekřičí, nelétá a je pořád na zemi v kleci a mívá zavřená očka, nevíte co by mu mohlo být je to samec. Děkuji za každou odpověď.

Blbý.

tak vypadá nemocný pták.

Martasek23

8.7.2017 17:49
Martasek23

XXX.XXX.179.213

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Blbý.

tak vypadá nemocný pták.

A nevíte co by mu mohlo být.

8.7.2017 17:50

Martasek23 napsal(a):

Nevím. je nemocný. podle popisu je to vážné.

8.7.2017 21:35
simacek123

XXX.XXX.142.1

Martasek23 napsal(a):

Asi ptaci chripka.

8.7.2017 22:52
marketag

XXX.XXX.21.208

Andulka je zesláblá, zřejmě nepřijímá potravu. Může to být v důsledku přílišného mládí, kdy prostě zobat ještě neumí nebo jakéhokoliv infekčního či parazitárního onemocnění. Jako první pomoc jí dejte do tepla - cca 30°C, do zobáčku jí nakapejte vodu s medem a případně s vitamíny a do klece vaječnou směs, klas senegalu a namočte do rána zrní do vody, aby změklo. Ráno sceďte a podávejte. Snad se chytí. Pití s medem dávejte každé dvě tři hodiny, dokud nezačne jíst, případně zkuste krmit kaší pro mláďata. Pokud se nezlepší, tak v pondělí na veterinu.

9.7.2017 08:17
eli22

XXX.XXX.181.33

Martasek23 napsal(a):

Heřmánkový čaj s medem střídejte s vlažnou vodou s trochou citronu. Jednou čaj, podruhé vodu s citronem. Nedávat citron do čaje.

Martasek23

11.7.2017 20:59
Martasek23

XXX.XXX.139.140

marketag napsal(a):
Andulka je zesláblá, zřejmě nepřijímá potravu. Může to být v důsledku přílišného mládí, kdy prostě zobat ještě neumí nebo jakéhokoliv infekčního či parazitárního onemocnění. Jako první pomoc jí dejte do tepla - cca 30°C, do zobáčku jí nakapejte vodu s medem a případně s vitamíny a do klece vaječnou směs, klas senegalu a namočte do rána zrní do vody, aby změklo. Ráno sceďte a podávejte. Snad se chytí. Pití s medem dávejte každé dvě tři hodiny, dokud nezačne jíst, případně zkuste krmit kaší pro mláďata. Pokud se nezlepší, tak v pondělí na veterinu.

Bohužel nám ještě k večeru chcípla

Přidejte reakci

Přidat smajlík