Sháním ručně dokrmeneho kakadu růžového

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2017 20:03
kortík

XXX.XXX.29.70

Dobrý večer, nevěděl by někdo o nějakém chovateli který má na prodej kakadu růžového ? Nabídky za 20000kč a podobne ani nepište za ty peníze bych měl aru.

20.7.2017 22:37
kaktus.56

XXX.XXX.218.42

kortík napsal(a):
Dobrý večer, nevěděl by někdo o nějakém chovateli který má na prodej kakadu růžového ? Nabídky za 20000kč a podobne ani nepište za ty peníze bych měl aru.

Poslal jsem Vám zprávu mohu Vám hledané nabídnout T 604 401263.

Pbfaktor

21.7.2017 18:43
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

kortík napsal(a):

Aji třeba tři ale Nobilisky.Na Hyacintovou by vám to nestačilo.

21.7.2017 20:20
kortík

XXX.XXX.29.70

Na hyacintovou Asi Ne Ale Na Aru araraunu určitě ano.

21.7.2017 20:40
barp58

XXX.XXX.90.150

kortík napsal(a):
Na hyacintovou Asi Ne Ale Na Aru araraunu určitě ano.

To sotva, tak na rozkrmenou

21.7.2017 21:10
kortík

XXX.XXX.29.70

Je vidět že v tom moc nechodíte pokud si chvilku počkáte tak čas od času někdo nabídne za 20000kč aru araraunu už dospělou štačí vědět kde ji sehnat.

21.7.2017 21:30
barp58

XXX.XXX.90.150

kortík napsal(a):
Je vidět že v tom moc nechodíte pokud si chvilku počkáte tak čas od času někdo nabídne za 20000kč aru araraunu už dospělou štačí vědět kde ji sehnat.

Tak kamaráde v tom nechodíš ty, asi jsi chytrolín. Co chováš andulky a korely a sháníš kakady růžové?, tak zadarmo bys nechtěl? Mimo to že v tom nechodím tak papouchy mám od vojny skoro 40 let. A mimochodem mám 5 párů arů s pěti mládaty,10 párů amazońanů,3 páry růžáků s mladými.

21.7.2017 22:02
kortík

XXX.XXX.29.70

Tak zase klídek. Kamarádi nejsme ani nebudeme ! Chovám dost papoušků a vás bych klidně strčil do kapsy s přehledem. zadarmo? Já nepotřebuji nic zadarmo ja si rád za papouška zaplatím ale nehodlám dávat sumu kterou si někdo vycucal z prstu
Aru chovám sám několik a víc jak 20000kč jsme za ne nedal takže to o něčem to vypovídá
nedávno jsme byl si schopen i podřídit aru vojenskou za 20000 Kč štačí nebejt břídil a poptat a shánět.
PS pokud vy prodáváte papoušky za nesmyslé ceny tak to vypovídá o nenažranosti...

21.7.2017 23:34
barp58

XXX.XXX.90.150

kortík napsal(a):
Tak zase klídek. Kamarádi nejsme ani nebudeme ! Chovám dost papoušků a vás bych klidně strčil do kapsy s přehledem. zadarmo? Já nepotřebuji nic zadarmo ja si rád za papouška zaplatím ale nehodlám dávat sumu kterou si někdo vycucal z prstu
Aru chovám sám několik a víc jak 20000kč jsme za ne nedal takže to o něčem to vypovídá
nedávno jsme byl si schopen i podřídit aru vojenskou za 20000 Kč štačí nebejt břídil a poptat a shánět.
PS pokud vy prodáváte papoušky za nesmyslé ceny tak to vypovídá o nenažranosti...

Běž někam ty... Chtěl bych ty papoušky vidět.Měl jsi někdy skoro 40 volier? Jedině nenormální osoba, (pošli mě jeho fotku), ti prodá vojenskou za tu cenu co udáváš. Tak možná nelétajícího mrzáka. Páru vojáků seženeš za 90 tis, levnější jsem neviděl ani z dovozu Tenerife. Mám čtyřletý pár tak vím jaká je cena.Přijed'se podívat na chov a sedneš na p... chytráku. Pošli mi foto tvého chovu ar a já ti pošlu moje foto araraun, zelenokřídlých, vojenských, kanind a macaů. Uvidíme kdo koho strčí do kapsy. Nechám ti samici růžačku kr 16,18000, a 1.2 kr 17 kus 15000, vše pod rodiči. Jinak si kup z inzerce za 12000. Nazdar.

21.7.2017 23:36
barp58

XXX.XXX.90.150

barp58 napsal(a):
Běž někam ty... Chtěl bych ty papoušky vidět.Měl jsi někdy skoro 40 volier? Jedině nenormální osoba, (pošli mě jeho fotku), ti prodá vojenskou za tu cenu co udáváš. Tak možná nelétajícího mrzáka. Páru vojáků seženeš za 90 tis, levnější jsem neviděl ani z dovozu Tenerife. Mám čtyřletý pár tak vím jaká je cena.Přijed'se podívat na chov a sedneš na p... chytráku. Pošli mi foto tvého chovu ar a já ti pošlu moje foto araraun, zelenokřídlých, vojenských, kanind a macaů. Uvidíme kdo koho strčí do kapsy. Nechám ti samici růžačku kr 16,18000, a 1.2 kr 17 kus 15000, vše pod rodiči. Jinak si kup z inzerce za 12000. Nazdar.

Klidně ti dám adresu a uvidíme kdo koho bude kam strkat.

22.7.2017 00:15
kortík

XXX.XXX.29.70

Nedávno ho tady pan prodával na ifaune. Perfektní samec 8 let léta všechny drápky má a několikrát už prý i od choval viz foto. Jak říkám 18000 není normální cena za kakdu který je ještě pod rodiči. když člověk počká tak se dá klidně sehnat i za 10000 Kč... na tady tom se neshodneme pokud člověk za tady ty peníze papoušky nevída tak tomu asi těžko uvěříte... zkuste když je venku hnusný počasí u toho sedět třeba a koukat co kdo nabízí myslím si že pak pochopíte PS myslel jsme aru horskou...

22.7.2017 05:46
kareta

XXX.XXX.84.6

Kortík ty budeš určitě mírně zhulenej jinak si to nedovedu vysvětlit. Píšeš tady blbosti. Vzpamatuj se člověče.

22.7.2017 07:42
Petunie

XXX.XXX.96.44

Chlapi ješitní...nastrkejte se do kapes, posaďte se na pr...ele, roztrhejte si občanky. Jste jak malí... . Já, já, já to mám lepšííííí..Ale aspoň se člověk zasměje chlapskému egu.

22.7.2017 08:46
Bartr

XXX.XXX.44.103

kortík napsal(a):

Ano o něčem to vypovídá.Vypovídá to o tom že zase jeden vychcánek dělá ze sebe chytrýho.Ale boží mlýny melou pomale ale jistě a tak i na něj jednou dojde.Tak si počkej ve frontě až na tebe dojde řada ale při tvém naturelu prosim tě o jedno nepředbýhej.

Pbfaktor

22.7.2017 13:07
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

Petunie napsal(a):
Chlapi ješitní...nastrkejte se do kapes, posaďte se na pr...ele, roztrhejte si občanky. Jste jak malí... . Já, já, já to mám lepšííííí..Ale aspoň se člověk zasměje chlapskému egu.

A jak jak jak to máte lepšííííí?

22.7.2017 13:45
barp58

XXX.XXX.90.150

kortík napsal(a):
Nedávno ho tady pan prodával na ifaune. Perfektní samec 8 let léta všechny drápky má a několikrát už prý i od choval viz foto. Jak říkám 18000 není normální cena za kakdu který je ještě pod rodiči. když člověk počká tak se dá klidně sehnat i za 10000 Kč... na tady tom se neshodneme pokud člověk za tady ty peníze papoušky nevída tak tomu asi těžko uvěříte... zkuste když je venku hnusný počasí u toho sedět třeba a koukat co kdo nabízí myslím si že pak pochopíte PS myslel jsme aru horskou...

Kortík, troubo, víš zač je pár arů horských? Prodává, protože nikde neseženeš samici, pokud máš přehled o arech. Tak si ho kup...18000 za lońskou samici růžového, pod rodiči se ti zdá moc? Tak si kup za 10 v...e mrzáka. Jak je výše, jsi určitě zhulenej. Končím s tebou.

22.7.2017 13:49
valu

XXX.XXX.44.103

kortík napsal(a):

Možná že to někdo nazývá nenažraností.Vy jste ale svým způsobem postižený člověk.Koupit vše za co nejnižší cenu.Znám také jednoho takového co se chlubil že koupil aru araraunu za 2000, - Kč.Když jsem ji viděl bylo mi do pláče.Chyběla ji celá horní část zobáku ale on byl nadšený že má aru.Samozřejmě že má každý druh svou momentální cenu a každá výraznější odchylka od ceny svědčí o něčem co není v pořádku.Pro srovnání s ním se máte pořád dost co učit.

22.7.2017 14:02
barp58

XXX.XXX.90.150

valu napsal(a):
Možná že to někdo nazývá nenažraností.Vy jste ale svým způsobem postižený člověk.Koupit vše za co nejnižší cenu.Znám také jednoho takového co se chlubil že koupil aru araraunu za 2000, - Kč.Když jsem ji viděl bylo mi do pláče.Chyběla ji celá horní část zobáku ale on byl nadšený že má aru.Samozřejmě že má každý druh svou momentální cenu a každá výraznější odchylka od ceny svědčí o něčem co není v pořádku.Pro srovnání s ním se máte pořád dost co učit.

Přesně tak jak píšete, souhlas.Takový chudák se již nic nenaučí.

22.7.2017 14:07
kaktus.56

XXX.XXX.218.42

valu napsal(a):

Tak to tu čtu...nabídl jsem zadavateli ochočeného samce kr.017 za 13 a tak ted koukám kdyby tak byl za 500 tak ho možná vezme, kdybych mu ho dovezl ještě domu -škoda času se s tím vubec zabývat nebo to dále komentovat -názor jsem si udělal a to my stačí jsou i takový...

22.7.2017 17:19
Petunie

XXX.XXX.96.44

Pbfaktor napsal(a):
A jak jak jak to máte lepšííííí?

Já nic nemám lepšííí (to bych si nedovolila) ...to ti dva kohouti se tu handrkují mezi sebou.

22.7.2017 19:29
beobeo

XXX.XXX.249.4

kaktus.56 napsal(a):
Poslal jsem Vám zprávu mohu Vám hledané nabídnout T 604 401263.

Zdravím, poslel jsem vám interní zprávu.

22.7.2017 20:03
barp58

XXX.XXX.90.150

kaktus.56 napsal(a):
Tak to tu čtu...nabídl jsem zadavateli ochočeného samce kr.017 za 13 a tak ted koukám kdyby tak byl za 500 tak ho možná vezme, kdybych mu ho dovezl ještě domu -škoda času se s tím vubec zabývat nebo to dále komentovat -názor jsem si udělal a to my stačí jsou i takový...

Přesně tak, takový ani neví co chce, je to opravdu zbytečné něco říkat. Mazaný chudáček ten kortík. Ani brko bych mu nedal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík