Andulky podvodník z Nitry

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2017 16:45
melo

XXX.XXX.34.167

Chcem upozorniť chovatelov ex.vtáctva na pána Ing.Revaya z Nitry členské číslo 33, ktorý mi predal vadného samca andulky mal ohnute prsty mrzačik za 150 euro, ked som ho reklamoval na druhý den tak mi povedal nech ho prinesiem na burzu do Nitry mám to 130km.Andulku som mu vratil ale poniaze som nedostal nukal mi iného samca ja som odmietol.Tento pán sa považuje za najlepsieho chovatela na Slovensku.Podvodník.

23.7.2017 17:04
fuksia

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):
Chcem upozorniť chovatelov ex.vtáctva na pána Ing.Revaya z Nitry členské číslo 33, ktorý mi predal vadného samca andulky mal ohnute prsty mrzačik za 150 euro, ked som ho reklamoval na druhý den tak mi povedal nech ho prinesiem na burzu do Nitry mám to 130km.Andulku som mu vratil ale poniaze som nedostal nukal mi iného samca ja som odmietol.Tento pán sa považuje za najlepsieho chovatela na Slovensku.Podvodník.

Dať za andulku 150 eur to je dosť, dnes som tam videl Rakúskeho chovateľa výstavných anduliek, u neho by ste takých anduliek za 150 eur téj kvaliti kúpil 6 kusov ako predáva pán Revay, chovu zdar.

23.7.2017 17:16
kareta

XXX.XXX.84.6

Snad než si ptáčka koupím tak si ho prohlídnu. Nohy drápky zobák okolí kloaky jestli nemá prujem atd.Budu ho chvilku pozorovat jestli je čilí jestli není načepýřený je to prostě Vaše chyba a vyčuranost prodejce co viděl osla a prodal.Příště si vemte sebou někoha kdo tomu rozumí než něco koupíte. Kupoval jste živého tvora a ne pět rohlíku.

24.7.2017 09:02
amazonik

XXX.XXX.63.124

melo napsal(a):

Sa cudujete, ze Vam nechce vratit peniaze mozno ho dostal darom od chovatela a predal za 150e super zarobok, poznam ludi co chodia za 150e pol mesiaca do roboty,.

24.7.2017 09:12
velpap

XXX.XXX.128.41

amazonik napsal(a):
Sa cudujete, ze Vam nechce vratit peniaze mozno ho dostal darom od chovatela a predal za 150e super zarobok, poznam ludi co chodia za 150e pol mesiaca do roboty,.

Tak tenhle příspěvek vypovídá vše o autorovi, prostě ze stejného hnízda jako ten podvodník, z takových lidí se jednomu zvedá kufr a jsou na ránu.

24.7.2017 09:27
amazonik

XXX.XXX.63.124

velpap napsal(a):
Tak tenhle příspěvek vypovídá vše o autorovi, prostě ze stejného hnízda jako ten podvodník, z takových lidí se jednomu zvedá kufr a jsou na ránu.

Ste vedla ale to nevadi, nepochopili ste podstatu mojho prispevku.

keke

24.7.2017 09:31
keke

XXX.XXX.229.121

amazonik napsal(a):

A to ste nato prišiel sám, alebo Vám to niekto poradil.

keke

24.7.2017 09:32
keke

XXX.XXX.229.121

velpap napsal(a):

A to ste ako nato prišiel.

24.7.2017 10:02
lada 4

XXX.XXX.55.19

melo napsal(a):

No řek bych že vám prodal co jste si vybral. Ohnuté prsty jsou dobře vidět, nemůžete říci že to je skrytá vada( jako u auta.) V první řadě hubujte sám na sebe že něco kupujete a ani vám to nestojí za chvilku pozornosti..Ne všichni chovatelé vás upozorní na nedostatky u s vích odchovů..

24.7.2017 10:15
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

lada 4 napsal(a):
No řek bych že vám prodal co jste si vybral. Ohnuté prsty jsou dobře vidět, nemůžete říci že to je skrytá vada( jako u auta.) V první řadě hubujte sám na sebe že něco kupujete a ani vám to nestojí za chvilku pozornosti..Ne všichni chovatelé vás upozorní na nedostatky u s vích odchovů..

Nerád k tejto téme, ale z minulosti; Na burze v Nitre vybral som od maďarského predajcu 2 samice hýľa v mutácii, "v ochrannej klietke na to určenej". Dohodol cenu a odišiel po "vyšší obnos €" do bankomatu. Maďarský predajca vybrané vtáky predal inému... Podraz! Poradca maďarského predajcu, bol tam prítomný, tu známy burzový maklér. Kto ?

Bingo!

prco

24.7.2017 11:48
prco

XXX.XXX.229.121

rastislavmpavelka napsal(a):
Nerád k tejto téme, ale z minulosti; Na burze v Nitre vybral som od maďarského predajcu 2 samice hýľa v mutácii, "v ochrannej klietke na to určenej". Dohodol cenu a odišiel po "vyšší obnos €" do bankomatu. Maďarský predajca vybrané vtáky predal inému... Podraz! Poradca maďarského predajcu, bol tam prítomný, tu známy burzový maklér. Kto ?

Bingo!

A čo tým chcel básnik z východu povedať.

24.7.2017 13:01
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

prco napsal(a):
A čo tým chcel básnik z východu povedať.

Že chovateľ z Maďarska vymenil dohodnutých vtákov za iných, čo som zbadal ihneď, že tu niečo nesedí. Zámenu som už nekontroloval nakoľko boli vypísané papiere. Pekne narafičené vďaka tu spomínanému.

Naozaj básnický prejav si to nezaslúži, ale rovno po lopate na rovinu.

24.7.2017 16:59
janos

XXX.XXX.212.19

melo napsal(a):

Pred 30-mi rokmi som kupil od Pana Grodu vytavné andulky 6-kusov o 2dni jeden padol volalsom mu tel.neni prople na buduce vyrovnáme stáli po 300kč.ked som vybral náhradného mi povedal že je ten vták 600kč.takže 300kč musim doplaťiť.pred pár rokmi som kupil zácné číže za 400 eur o3dni mi uchinul samička predávajucé my povedal že ni.každé radosť trvá dluho.

25.7.2017 17:13
melo

XXX.XXX.34.198

Ak je raz niekto člen nejakého klubu tak očakávam že to bude rozmnožovať a predávať čestne, preto som pána Revaya vyhladal osobne v Nitre v jeho dome.Ja som členom klubu chovatelov nemeckej dogy už 35 rokov a nikdy som nepredal vadné štena a ked bola vada bola uvedená v zmluve a štena sa predalo za cenu čo zožralo.Takémuto podvodníkovi by mali pozastaviť členstvo v klube aspoň na 5 rokov aby sa ponaučil.

25.7.2017 17:14
melo

XXX.XXX.34.198

Ak je raz niekto člen nejakého klubu tak očakávam že to bude rozmnožovať a predávať čestne, preto som pána Revaya vyhladal osobne v Nitre v jeho dome.Ja som členom klubu chovatelov nemeckej dogy už 35 rokov a nikdy som nepredal vadné štena a ked bola vada bola uvedená v zmluve a štena sa predalo za cenu čo zožralo.Takémuto podvodníkovi by mali pozastaviť členstvo v klube aspoň na 5 rokov aby sa ponaučil.

prco

25.7.2017 17:49
prco

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

Ešte vás nikto nevyhladal a nedal vám poriadnu po papule.

25.7.2017 18:59
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

prco napsal(a):
Ešte vás nikto nevyhladal a nedal vám poriadnu po papule.

Reč Mareka L.

26.7.2017 06:33
melo

XXX.XXX.34.198

Pán Ing.Revay je taký chovatel ktoreho môžete tlct od rana do večera a on sa nezmení.Násilím sa nic nevyrieši synak.

prco

26.7.2017 07:31
prco

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):
Pán Ing.Revay je taký chovatel ktoreho môžete tlct od rana do večera a on sa nezmení.Násilím sa nic nevyrieši synak.

To platilo pre teba melo-synak, a nie pre pána Revaya,.

zitus

26.7.2017 09:13
zitus

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

Tĺcť by sa zošlo teba ty baran.

26.7.2017 12:20
melo

XXX.XXX.137.6

Prcko a Zitka vy budete asi z jedneho vreca.

FUXIA

26.7.2017 15:06
FUXIA

XXX.XXX.229.121

amazonik napsal(a):

A mohol by ste nám tú podstatu Vášho príspevku vysvetli´t aby sme to všetci pochopili, vopred ďakujem za tých čo sme nepochopili včetne mňa.

26.7.2017 16:11
simacek123

XXX.XXX.142.1

Zadni podvodnici nejsou, jsou spise lide kteří tomu veri:.

Pbfaktor

26.7.2017 17:45
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

Páni bratja si tady naozaj v Čechách udělali ring jako kdyby si to nemohli vyříkat doma.

26.7.2017 18:21
hersyko

XXX.XXX.144.116

melo napsal(a):

Bohužel si stěžujete pouze na Vaší lehkovážnost, neznalost,...Koupě andulky za 150 euro neprobíhá ve spěchu,..a hlavně ne na burze a podobných akci, kde nevidíde chov samotný, rodiče, atd.
Tím nechci obhajovat prodejce, ale chyba je na vaší straně a snad jste se poučil.

26.7.2017 20:34
melo

XXX.XXX.34.133

Andulku som kupoval u pana Revaya doma nechal som si poradiť od skuseneho chovatela on vtaka dal do prenosky na moment ukazal vbehol do domu dal do skatule a palil som domov, je členom klubu tak som mu dôveroval a ked som mu volal na druhý den tak vam povie ze on ma aj bez prstou andulku a bude to dobry chovny samec tak by vas to asi NENASRALO Potom vam povie prineste ho na burzu.Nakoniec vtaka vezme s usmevom a 150 eciek vcudu za ktoré som musel makat u otrokara pol mesiaca uz ste to pochopili ze je to chrápuň.

26.7.2017 20:54
hersyko

XXX.XXX.144.116

melo napsal(a):
Andulku som kupoval u pana Revaya doma nechal som si poradiť od skuseneho chovatela on vtaka dal do prenosky na moment ukazal vbehol do domu dal do skatule a palil som domov, je členom klubu tak som mu dôveroval a ked som mu volal na druhý den tak vam povie ze on ma aj bez prstou andulku a bude to dobry chovny samec tak by vas to asi NENASRALO Potom vam povie prineste ho na burzu.Nakoniec vtaka vezme s usmevom a 150 eciek vcudu za ktoré som musel makat u otrokara pol mesiaca uz ste to pochopili ze je to chrápuň.

Jak říkám, bohužel vaše chyba, už že si kupovaný kus nevezmete sám do ruky, aby jste zjistil např.vystouplou hrudní kost (kterou u výstavek musíte zkontrolovat ) a další základní věci před koupí.. To že je někdo členem nějakého klubu není přece žádná záruka jeho charakteru, nebo kvality jeho odchovů, členem se muže stát kdo chce.Snad vám tato zkušenost něco dala pro příští nákup.

helo

26.7.2017 20:56
helo

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

Pane vy ste pravdepodobne chorý človek, mal by ste vyhľadať psychiatrického odborníka, on vám poradí ako sa z toho dostanete, nakoľko nechápem čo chcete svojimi príspevkami docieliť

26.7.2017 21:06
melo

XXX.XXX.34.133

Docielit chcem to nech neodrbe dalšich ľudí tento pan chovateľ.

helo

26.7.2017 21:35
helo

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

A myslíte že sa najde ešte taký naivný chovateľ.

27.7.2017 06:33
chondro

XXX.XXX.18.197

helo napsal(a):
A myslíte že sa najde ešte taký naivný chovateľ.

Ano určitě se najde. Myslím si že není dlouholetého chovatele který by aspon jednou neudělal špatný kauf.
Tento případ noo těžko soudit, Pokud pán zadavatel chtěl právě tohoto ptáka o žádný podvod už vůbec nejde.Otázkou je cena, zda není na ptáka z handikempem moc vysoká.Může být a třeba né, třeba má v pedigree práky od Mannese a za krev se platí že.

Pbfaktor

27.7.2017 08:17
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

melo napsal(a):

K vaší poslední větě.Otroctví bylo zrušeno.Tak se neohánějte že jste musel makat u otrokáře půl měsíce.

27.7.2017 08:33
melo

XXX.XXX.137.6

Mate pravdu, ale väčšina podnikatelov na Slovensku chce za minimálnu mzdu maximálny výkon a to nejak do kopy nejde.

Pbfaktor

27.7.2017 09:24
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

melo napsal(a):
Mate pravdu, ale väčšina podnikatelov na Slovensku chce za minimálnu mzdu maximálny výkon a to nejak do kopy nejde.

Otrokářství skončilo a nikdo na světě vás nemůže donutit aby jste pro něho dělali.Proč máte neustále potřebu na někoho dělat? Proč neděláte sám na sebe? Staré přísloví říká: Raději za stejné peníze malý kšeft než velká práce.

27.7.2017 14:43
fuksia

XXX.XXX.229.121

Pbfaktor napsal(a):
Otrokářství skončilo a nikdo na světě vás nemůže donutit aby jste pro něho dělali.Proč máte neustále potřebu na někoho dělat? Proč neděláte sám na sebe? Staré přísloví říká: Raději za stejné peníze malý kšeft než velká práce.

Ja si myslím že otrokárstvo novodobé existuje, a to niektoré členské krajiny sú zneuživane a využivane na úkor druhej krajiny, taký germán, Rakušan, francúz, belgičan atď dostane za tu istú vykonanú prácu omnoho viac eur ako Maďar, Slovák, Čech atď, takźe sa to dá nazvať otrokárstvo, to čo nedokázal hitler dvoma svetovými vojnami tak dokazuje a dokázujú jednotlivé štáty EU.

Pbfaktor

27.7.2017 15:16
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

fuksia napsal(a):
Ja si myslím že otrokárstvo novodobé existuje, a to niektoré členské krajiny sú zneuživane a využivane na úkor druhej krajiny, taký germán, Rakušan, francúz, belgičan atď dostane za tu istú vykonanú prácu omnoho viac eur ako Maďar, Slovák, Čech atď, takźe sa to dá nazvať otrokárstvo, to čo nedokázal hitler dvoma svetovými vojnami tak dokazuje a dokázujú jednotlivé štáty EU.

Domnívám se že nemáte pravdu.Otrokářství to jste musel a nikdo se vás neptal.Vy ale nemusíte pro ně dělat.Vám se to třeba nelíbí ale přesto to děláte.A v tom je ten rozdíl.Něco jiného je muset a něco jiného je nemuset ale přesto to dělat.

lusy

28.7.2017 08:29
lusy

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

Neberte to tragicky, pozrite sa na pána Kisku ten zbohatol a bohatne na úžere je vysmiaty a ľudia ho žerú.

Pbfaktor

28.7.2017 18:09
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

lusy napsal(a):
Neberte to tragicky, pozrite sa na pána Kisku ten zbohatol a bohatne na úžere je vysmiaty a ľudia ho žerú.

Buďte rádi že ho máte.

lusy

29.7.2017 08:16
lusy

XXX.XXX.229.121

Pbfaktor napsal(a):
Buďte rádi že ho máte.

To nieje žiadna výhra, už aby boli voľby prezidenta, taký užerník ktorý zbohatol a bohatne na úkor chudoby by nemal zastávať post prezidenta, to radšie Zemana.

29.7.2017 10:49
amazonik

XXX.XXX.63.124

lusy napsal(a):
To nieje žiadna výhra, už aby boli voľby prezidenta, taký užerník ktorý zbohatol a bohatne na úkor chudoby by nemal zastávať post prezidenta, to radšie Zemana.

Vazeny pane, nikomu pan Kiska nedrzal pistol pri hlave a nenutil ho zobrat si uver, ked si niekto nevie spocitat kolko je 1+1 tak je to jeho chyba nemal si ten uver brat.

29.7.2017 11:16
zosrnia

XXX.XXX.229.121

amazonik napsal(a):
Vazeny pane, nikomu pan Kiska nedrzal pistol pri hlave a nenutil ho zobrat si uver, ked si niekto nevie spocitat kolko je 1+1 tak je to jeho chyba nemal si ten uver brat.

To je prava.

29.7.2017 11:16
strakac1555

XXX.XXX.28.152

Ale pánové, sem politika nepatří. Držte se zavedeného vlákna. Nekažte naši ifaunu takovou diskusí, co vůbec nesouvisí s chovatelstvím.

Pbfaktor

29.7.2017 14:00
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

strakac1555 napsal(a):
Ale pánové, sem politika nepatří. Držte se zavedeného vlákna. Nekažte naši ifaunu takovou diskusí, co vůbec nesouvisí s chovatelstvím.

Politika sem doopravdy nepatří.Svým způsobem sem nepatří i Lusy a přesto má potřebu se ke všemu vyjadřovat i když nic neví a běda člověku co není naladěn na její notu a nebo nedej bože by si s ní dovolil nesouhlasit.

lusy

29.7.2017 14:10
lusy

XXX.XXX.229.121

Pbfaktor napsal(a):
Politika sem doopravdy nepatří.Svým způsobem sem nepatří i Lusy a přesto má potřebu se ke všemu vyjadřovat i když nic neví a běda člověku co není naladěn na její notu a nebo nedej bože by si s ní dovolil nesouhlasit.

Podla seba súdim teba.

29.7.2017 14:31
petajz

XXX.XXX.145.8

Pbfaktor napsal(a):

Jo jo, Lusy ta ví všechno nejlíp tak bacha na to.

29.7.2017 17:49
faap

XXX.XXX.44.103

Pbfaktor napsal(a):

Máte naprostou pravdu Lusy je exot který nejenže se do každého naváží ale svým způsobem o problematice chovu ptáků toho moc neví a dohání to svojí agresivitou.

keke

29.7.2017 21:15
keke

XXX.XXX.229.121

faap napsal(a):
Máte naprostou pravdu Lusy je exot který nejenže se do každého naváží ale svým způsobem o problematice chovu ptáků toho moc neví a dohání to svojí agresivitou.

Nemyslíte že už toho je dosť, v skutočnosti každý sme nejaký, nikto nie sme dokonalí.

lusy

29.7.2017 22:21
lusy

XXX.XXX.229.121

faap napsal(a):

Vážený starší pane, viem že ste voči mojéj osobe zaujatý tak preto váš príspevok ma vobec neprekvapuje, já aspoň nikomu nevypisujem doslova sprosté uražajúce interné správy diskutujúcim ako to robíte vy, len toľko k vášmu príspevku.

30.7.2017 08:30
faap

XXX.XXX.44.103

lusy napsal(a):
Vážený starší pane, viem že ste voči mojéj osobe zaujatý tak preto váš príspevok ma vobec neprekvapuje, já aspoň nikomu nevypisujem doslova sprosté uražajúce interné správy diskutujúcim ako to robíte vy, len toľko k vášmu príspevku.

A já jen tolik k tomu vašemu.Jsem starý to je pravda ale to vůbec nic nemění na skutečnosti že jste se neomaleně do mně začala navážet vy a tak ta interní zpráva jak říkáte byla jen poslední kapkou k vašemu chování.

lusy

30.7.2017 08:51
lusy

XXX.XXX.229.121

faap napsal(a):
A já jen tolik k tomu vašemu.Jsem starý to je pravda ale to vůbec nic nemění na skutečnosti že jste se neomaleně do mně začala navážet vy a tak ta interní zpráva jak říkáte byla jen poslední kapkou k vašemu chování.

Vaše argumenty sú samé klamstvo a vyhovorky, nikdy som sa do vás nenavážala ja, ale chápem vás moji rodičia sú na tom rovnako, možno aj já budem na tom časom podobne ak samy podarý dosiahnuť podobný vek, neberte to ako navážanie sa do vás.

30.7.2017 09:44
faap

XXX.XXX.44.103

Neberu a nikdy jsem nebral.Osobně si myslím že věk není překážkou.Každý je tak starý na kolik se cítí.A já jsem se tak dobře necítil ani když jsem si u Vás odkroucel základní vojenskou službu.

Kikimora

30.7.2017 12:28
Kikimora

XXX.XXX.229.121

amazonik napsal(a):

Vy v tom nejak vyznáte, musíte byť riadny šmelinár a priekupník.

30.7.2017 14:23
amazonik

XXX.XXX.63.124

Kikimora napsal(a):
Vy v tom nejak vyznáte, musíte byť riadny šmelinár a priekupník.

Aj keby som bol Vas je ho.no do toho.

Kikimora

30.7.2017 15:12
Kikimora

XXX.XXX.229.121

amazonik napsal(a):
Aj keby som bol Vas je ho.no do toho.

Takže trefa do čierneho.

30.7.2017 16:35
amazonik

XXX.XXX.63.124

Kikimora napsal(a):
Takže trefa do čierneho.

Niekto ma potrebu odbavit sa a robi to na ifaune, taky ako vy ma nedokazu urazit, asi sem nema vyznam chodit.

30.7.2017 17:27
hobychov

XXX.XXX.213.33

Vážený, myslím, že nikomu na České ifauně nebudou chybět Vaše přiblblé příspěvky. Řešte si to doma. Nás to ani nazajímá.

31.7.2017 18:09
faap

XXX.XXX.44.103

lusy napsal(a):
Vaše argumenty sú samé klamstvo a vyhovorky, nikdy som sa do vás nenavážala ja, ale chápem vás moji rodičia sú na tom rovnako, možno aj já budem na tom časom podobne ak samy podarý dosiahnuť podobný vek, neberte to ako navážanie sa do vás.

Lusy a to je už více jak 55 let co jsem u vás sloužil.

lusy

31.7.2017 21:07
lusy

XXX.XXX.229.121

faap napsal(a):
Lusy a to je už více jak 55 let co jsem u vás sloužil.

Já viem, len nechápem čo tým chcete povedať a koho to zaujíma.

Pbfaktor

1.8.2017 08:00
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

lusy napsal(a):
Já viem, len nechápem čo tým chcete povedať a koho to zaujíma.

I já nevím co tím chtěl dotyčný říci.Třeba jen to když tam sloužíl že rozdělení toho našeho státu bylo od politiků snad to jediné co se jim povedlo.Protože vás mít za spoluobčanku tak to by byl zážitek.

lusy

1.8.2017 08:16
lusy

XXX.XXX.229.121

Pbfaktor napsal(a):
I já nevím co tím chtěl dotyčný říci.Třeba jen to když tam sloužíl že rozdělení toho našeho státu bylo od politiků snad to jediné co se jim povedlo.Protože vás mít za spoluobčanku tak to by byl zážitek.

Budem stručná, podá seba súdim teba, berte to bez urážek

Pbfaktor

1.8.2017 14:05
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

lusy napsal(a):
Budem stručná, podá seba súdim teba, berte to bez urážek

Nikdy jsem se neurážel a od vás už by to nepřipadalo vůbec v úvahu.Jsem hodně mladý a tak když si představím že by jste mohla být moje tchýně tak to raději budu brát to přísloví že tchyně a uzený nejraději studený.

lusy

1.8.2017 14:20
lusy

XXX.XXX.229.121

Pbfaktor napsal(a):
Nikdy jsem se neurážel a od vás už by to nepřipadalo vůbec v úvahu.Jsem hodně mladý a tak když si představím že by jste mohla být moje tchýně tak to raději budu brát to přísloví že tchyně a uzený nejraději studený.

Ako vieš že by ťa moj vek milo či nemilo neprekvapil, ale z takým človekom by som si určite nezačala, musíte byť zlý človek a takého by som si do života určite nevybrala

Pbfaktor

1.8.2017 14:40
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

lusy napsal(a):
Ako vieš že by ťa moj vek milo či nemilo neprekvapil, ale z takým človekom by som si určite nezačala, musíte byť zlý človek a takého by som si do života určite nevybrala

Tak si prosim přestaňte vymýšlet.Nikdy jsem nikde nenapsal že by jsem si s vámi chtěl něco začínat.Nebo nedej bože že by jste si mě mohla vybrat.Napsal jsem že kdybych si něco začal s vaší dcerou tak by mělo platit že tchyně a uzený nejlepší je studený.

lusy

1.8.2017 15:02
lusy

XXX.XXX.229.121

Pbfaktor napsal(a):
Tak si prosim přestaňte vymýšlet.Nikdy jsem nikde nenapsal že by jsem si s vámi chtěl něco začínat.Nebo nedej bože že by jste si mě mohla vybrat.Napsal jsem že kdybych si něco začal s vaší dcerou tak by mělo platit že tchyně a uzený nejlepší je studený.

Pbfaktor

1.8.2017 15:51
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

lusy napsal(a):

To je jediné co umíte.Než by jste přiznala pravdu tak raději mlčíte.Když nevíte kudy kam tak tam dáte palec dolů. Ještě že ho máte k dispozici.Co by jste bez něho dělala?

1.8.2017 18:06
luki10000

XXX.XXX.73.105

Hadate sa úplne o inom ako je téma... Bolo by dobré, keby sa vyjadril sám chovateľ, ktorého sa to týka!

2.8.2017 08:05
melo

XXX.XXX.32.5

Dobrý deň predtým ako som to uverejnil som mal snahu s panom ing.Revayom z Nitry dohodnut, ale to je taký chovateľ čo vidí len peniaze.Keby sa tento prípad stal väčšine chovateľov tak sa ospravedlní že takeho vtaka predal vráti peniaze a neposere si chovatelske meno.Budem mat čistý štít a chovam ďalej.Ponaučenie:nekupujte drahé vtáky bez kupnej zmluvy a pamätajte na to, že mate 2 ročnú záruku a nie po bránu ako si to veľa farmárov exot.vtáctva myslí.Ked je chovateľ ešte aj členom klubu ma si predajom svojho kvalitného odchovu získať priateľov a nie vyrábať nepriateľov.

lenoch1

2.8.2017 08:19
lenoch1

XXX.XXX.144.116

melo napsal(a):
Dobrý deň predtým ako som to uverejnil som mal snahu s panom ing.Revayom z Nitry dohodnut, ale to je taký chovateľ čo vidí len peniaze.Keby sa tento prípad stal väčšine chovateľov tak sa ospravedlní že takeho vtaka predal vráti peniaze a neposere si chovatelske meno.Budem mat čistý štít a chovam ďalej.Ponaučenie:nekupujte drahé vtáky bez kupnej zmluvy a pamätajte na to, že mate 2 ročnú záruku a nie po bránu ako si to veľa farmárov exot.vtáctva myslí.Ked je chovateľ ešte aj členom klubu ma si predajom svojho kvalitného odchovu získať priateľov a nie vyrábať nepriateľov.

Přestante se pořád litovat, z vašeho popisu jak probíhala koupě je vidět, že ptákum nerozumíte, neumíte si kupující kus ani prohlédnout, zkontrolovat a výmluvy že nebyl čas je směšná.

CLIN

2.8.2017 09:06
CLIN

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

Ako vám napísal lenoch1, ste chorý človek dajte sa liečiť, to čo ste napísal tak vás odhalilo čo ste za človeka vy a nie ing.Revay,.

lenoch1

2.8.2017 09:20
lenoch1

XXX.XXX.144.116

melo napsal(a):

A pro vaší obhajobu, aby jste se nepustil ještě do mě že jsem zaujatý. Vložte foto andulky, detail postižené nohy, napište k tomu z jaké je pták linie, opis rodokmenu. Potom by bylo snažší určit, kdo udělal chybu z neznalosti a nebo prokázat úmysl.

2.8.2017 13:01
melo

XXX.XXX.32.5

Foto tu nebudem davat zaplatené bolo za zdravého vtaka a to som očakaval že dostanem takže kryple si predavajte na burzách ale pane mám na vás jednu otázku ako by ste vy konal v takejto situácii?

2.8.2017 13:13
melo

XXX.XXX.32.5

Bol to vtak s krúžkom 2016 takže o omyle chovatela sa nedá uvažovať.A ak vás zacne presviedčať ze on ma samce aj bez nohy a paria, vsetky vajcia su oplodnene, tak co je toto za hnupa?

Vilem379

2.8.2017 13:27
Vilem379

XXX.XXX.234.189

melo napsal(a):

Dobrý deň.
Zaujala ma Vaša veta ohladom 2 rocnej zaruky.
Ta zaruka sa vztahuje na co? Povod, uhyn, pohlavie, mutaciu, alebo naco? Popravde neviem si predstavit, ze by som dal kupujucemu zaruku dva roky na vtaka, leda tak na svojho.
Vlozte fotku toho kripla co ste kupil za 150euro nech sa pobavime.

2.8.2017 13:31
melo

XXX.XXX.32.5

Vilem ohladom zaruky je vsetko na webe a foto mrzacika dám.

2.8.2017 14:08
valu

XXX.XXX.44.103

melo napsal(a):

No to je jediné jak se z toho můžete ještě za ctí popasovat protože když by jste nedal foto a nezdokumentoval jeho stav potom by jste byl na úrovni chovatelky Lesy.Ta kope, prská ohrnuje nos nad vším s čím nesouhlasí a špiní bezdůvedně chovatele o dvě generace starší jak je ona.

2.8.2017 14:24
melo

XXX.XXX.32.5

Vidím ze pan REVAY tu ma svoj f a n club a preto večer budete mať foto a popis jeho chovneho zariadenia dopodrobna.

Pbfaktor

2.8.2017 14:33
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

melo napsal(a):
Vidím ze pan REVAY tu ma svoj f a n club a preto večer budete mať foto a popis jeho chovneho zariadenia dopodrobna.

Nepatřím do fan klubu zmíněného chovatele to doopravdy ne.Ano zveřejněním fotek to je ta správná cesta jak se očistit od případných nařčení.A distancovat se od srovnáváním s Lesy to by mohlo být ještě horší než svrab a neštovice.

BU

2.8.2017 16:33
BU

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

To nieje o fan-clube, ale o tebe že sa nájde taký kupujúci blb.

2.8.2017 19:43
melo

XXX.XXX.32.5

Tak tu je foto nema ani PP a asi som fakt blb ze som toho vtaka zobral lebo ked som vosiel do volieri pana REVAYA tak som myslel ze som vo foliovniku vsetko bolo ocapkané lexanom a nebol tam vôbec vzduch ked preletela andulka to ako keby PERINBABA nasnezila velmi sa mi ospravedlnoval že andulky nemajú na čom sedieť lebo mu zožrali tie primitívne sedacky co tam mal a vtacatka behali aj po zemi s ovisnutymi kridelkami Pán Revay SLOBODU ZVIERAT na vas treba poslať.

2.8.2017 20:33
kareta

XXX.XXX.84.6

Člověče Vy nebudete asi opravdu normální. Už toho nechejte a nedělejte tady ze sebe blba většího než jste.

lenoch1

2.8.2017 20:37
lenoch1

XXX.XXX.144.116

melo napsal(a):
Tak tu je foto nema ani PP a asi som fakt blb ze som toho vtaka zobral lebo ked som vosiel do volieri pana REVAYA tak som myslel ze som vo foliovniku vsetko bolo ocapkané lexanom a nebol tam vôbec vzduch ked preletela andulka to ako keby PERINBABA nasnezila velmi sa mi ospravedlnoval že andulky nemajú na čom sedieť lebo mu zožrali tie primitívne sedacky co tam mal a vtacatka behali aj po zemi s ovisnutymi kridelkami Pán Revay SLOBODU ZVIERAT na vas treba poslať.

Bohužel se stalo co jsem naznačoval keci o fanklubu a podobně, fotografie se jistě od vás nedočkáme že?

Vilem379

2.8.2017 20:49
Vilem379

XXX.XXX.31.94

melo napsal(a):

Na webe je toho hodne, ale never vsetkemu co sa tam pise. Na foto Tvojej andulky som zvedavy tak to nenatahuj ako žaba pi.u.

2.8.2017 21:32
melo

XXX.XXX.32.5

Nie je to moja andulka ja som len tohoto kripla kupil od najlepšieho chovatela na sk.

lumpicek

2.8.2017 21:40
lumpicek

XXX.XXX.0.243

melo napsal(a):
Nie je to moja andulka ja som len tohoto kripla kupil od najlepšieho chovatela na sk.

Kdyby jste byl slepý, tak bych napsal, že vás prodejce napálil, ale není tomu tak, tak je v pořadí varianta další, pro vás samozřejmě nepřijatelná.

2.8.2017 22:16
melo

XXX.XXX.32.5

Dnešný deň( pri návšteve burzy v Nitre ma prekvapila informácia v rozhlase pre návštevníkov v čase asi od 06.00 - 09.00 hod., permanentne asi v 20 min. intervaloch, budem citovať:

" Informácia pre predávajúcich zvierat: Tí ktorí predávajú zvieratá okrem chovateľov z okresu Nitra, sú povinní mať platné veterinárne potvrdenie o zdravotnom stave predávajúcich zvierat."

Otázka znie:
1. V prípade nepredloženia vet. potvrdenia, aký postich chovateľoví hrozí?
2. To znamená že chovatelia z Nitry môžu predávať aj choré zvieratá, keďže u nich sa potvrdenie nevyžaduje?

Je to novinka, alebo je to štandard týkajúci sa nitrianskej burzy?
Aká je skutočnosť, čo sa týka konrol, tzn. je to len vyhlasované rozhlasom, alebo aj v skutočnosti chodia kontroly? Dnes som sa s kontrolou stretol a dúfam že veterinarne osvedcenie budu kontrolovat u kazdeho chovatela aby sa tak zabranilo predaju harabudria ktoreho sa chcú chovatelia zbavit.

2.8.2017 22:28
melo

XXX.XXX.32.5

Bratia CZ pozorne si to precitajte, lebo si myslím že vela chovatelov o tomto nema prehlad až pojdete na burzu do NR Nevím jak je to v Nitře ale pokud projíždíte Evropskou unii a zastaví Vás policie a nebo celní správa a nemáte u sebe platné EU vet. potvrzení, hrozí Vám, zabavení ptáků do doby než prokážete že jsou Vaše, po dobu prokazování budou umístěný v karanténě kterou zaplatíte a po prokázání původu Vám budou vrácený kde odejdete z pokutou 5, ooo, - eur.

Pbfaktor

3.8.2017 07:28
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

melo napsal(a):
Bratia CZ pozorne si to precitajte, lebo si myslím že vela chovatelov o tomto nema prehlad až pojdete na burzu do NR Nevím jak je to v Nitře ale pokud projíždíte Evropskou unii a zastaví Vás policie a nebo celní správa a nemáte u sebe platné EU vet. potvrzení, hrozí Vám, zabavení ptáků do doby než prokážete že jsou Vaše, po dobu prokazování budou umístěný v karanténě kterou zaplatíte a po prokázání původu Vám budou vrácený kde odejdete z pokutou 5, ooo, - eur.

Co to tady melete.Proč by neměli chovatelé a zvláště ti co vozí ptáky ven přehled o patřičných povoleních.To tady platí již několik let a nikdo se nad tím nepozastavuje.Veterinární osvědčení to není problem to vám vystaví Veterina ale problem je že pokud nemáte živnost na vývoz nebo dovoz ptáků můžete jich takhle převážet jen do 5 kusů.Jinak jste zase v problemech.Je pravda že mnoho chovatelů to neřeší a spoléhají na to že je nikdo nezastaví ale náhoda je blbec.

Belo

3.8.2017 07:29
Belo

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

Takých chochlatých by si kúpil za 150 eru aj 5 kusov poznám chovateľov čo majú kvalitnejšie chocholaté andulky ako je na fotke.

Z Belize

3.8.2017 07:51
Z Belize

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

Za 150 eru dobrý kšeft pre priekupníka a šmelinára.

3.8.2017 12:04
melo

XXX.XXX.32.5

Mal to byť stepak chocholata x helicopter.Ale adresu na nejakeho dobreho chovateľa napíš dufam ze to nebude taký chovateľ ako pán REVAY z Nitry ten ide len po peniazoch.

Z Belize

3.8.2017 12:42
Z Belize

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):
Mal to byť stepak chocholata x helicopter.Ale adresu na nejakeho dobreho chovateľa napíš dufam ze to nebude taký chovateľ ako pán REVAY z Nitry ten ide len po peniazoch.

A vy chováte helikoptéry, koľko ich máte.

3.8.2017 14:48
melo

XXX.XXX.32.5

Napíš telefon na druhý týždeň podebatujeme som na dovolenke.

Z Belize

3.8.2017 15:41
Z Belize

XXX.XXX.229.121

melo napsal(a):

OK, pošlem ho do interných správ.

3.8.2017 17:44
janos

XXX.XXX.123.126

melo napsal(a):

Ked si nadovolenke tak venuj sa žene a prestanť stimi sprostostami načo si to kupil.

3.8.2017 21:43
melo

XXX.XXX.32.5

Napíš adresu nabudúce si budem žiadať povolenie od poradcu chovu.

3.8.2017 21:53
luki10000

XXX.XXX.243.205

Chlapi, nechcem vám nič hovoriť, ale už vám pekne je..be...

4.8.2017 12:03
majo12345

XXX.XXX.205.249

luki10000 napsal(a):
Chlapi, nechcem vám nič hovoriť, ale už vám pekne je..be...

Súhlasím.
Pre pána čo kúpil tú andulku: už nič nekupujte sám a v každom prípade berte zo sebou doprovod čo má oči.Je to jednoznačne vaša chyba.Vždy keď kupujem vtáka tak si ho poriadne skontrolujem a zásadne len z voliery.Keď predávam tých mojich pár mladých do roka tiež len tak že príde kupujúci a vtáci sú vo voliere kde sú dobre vidieť že je všetko OK.Ja verím že keď budete niečo kupovať v budúcnosti budete sa venovať kúpe.

4.8.2017 12:38
petajz

XXX.XXX.46.202

majo12345 napsal(a):
Súhlasím.
Pre pána čo kúpil tú andulku: už nič nekupujte sám a v každom prípade berte zo sebou doprovod čo má oči.Je to jednoznačne vaša chyba.Vždy keď kupujem vtáka tak si ho poriadne skontrolujem a zásadne len z voliery.Keď predávam tých mojich pár mladých do roka tiež len tak že príde kupujúci a vtáci sú vo voliere kde sú dobre vidieť že je všetko OK.Ja verím že keď budete niečo kupovať v budúcnosti budete sa venovať kúpe.

Jak to tady tak pročítám tak jsou zde samí neomylní chovatelé kteří se nikdy nespletli nebo se nenechali napálit.Zato těch kteří se zastávají neseriozního jednání je tu spousta.

Pbfaktor

4.8.2017 13:39
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

petajz napsal(a):
Jak to tady tak pročítám tak jsou zde samí neomylní chovatelé kteří se nikdy nespletli nebo se nenechali napálit.Zato těch kteří se zastávají neseriozního jednání je tu spousta.

Myslím si že neomylní nejsme a děláme také chyby.Ale nemohu se k tomu postavit tak jak to udělal Melo že budu někoho pomlouvat a osočovat bez pádných důkazů když větší část viny jednoznačně nesu sám.

4.8.2017 16:28
kareta

XXX.XXX.84.6

Mělo je podle mě nesvéprávná osoba. Neodporujte mu prosím.Jsou to lidi co za to nemohou. Mají rádi zvířátka ale jsou jiní než ostatní. Dík.

4.8.2017 21:57
melo

XXX.XXX.32.163

PETAJZ ďakujem dobrý postreh.Este raz to tu napíšem, ak je pan Revay členom klubu na burzach rozdava vizitky tak som očakával aj seriozne jednanie a nie ze mi pri predaji da do škatule mrzaka r.2016 a chcel som mladeho.Po reklamácií som mu vtaka vratil on peniaze nie!Čo je to za obchodovanie člena klubu možno aj vlastný otec by ho za taký obchod preplesol.Pán Revay klub anduliek na Slovensku nebude nadšení že ma člena podvodnika.PRE FANKLUB chovajte a predavajte čestne a potom vas nikdo nebude ohovarať ale chváliť a po rokoch možno v tom klube kde ste členom dostanete aj nejaku funkciu.

4.8.2017 22:26
on marek

XXX.XXX.234.54

rastislavmpavelka napsal(a):
Reč Mareka L.

To ako mna?

5.8.2017 08:03
luck

XXX.XXX.44.103

melo napsal(a):
PETAJZ ďakujem dobrý postreh.Este raz to tu napíšem, ak je pan Revay členom klubu na burzach rozdava vizitky tak som očakával aj seriozne jednanie a nie ze mi pri predaji da do škatule mrzaka r.2016 a chcel som mladeho.Po reklamácií som mu vtaka vratil on peniaze nie!Čo je to za obchodovanie člena klubu možno aj vlastný otec by ho za taký obchod preplesol.Pán Revay klub anduliek na Slovensku nebude nadšení že ma člena podvodnika.PRE FANKLUB chovajte a predavajte čestne a potom vas nikdo nebude ohovarať ale chváliť a po rokoch možno v tom klube kde ste členom dostanete aj nejaku funkciu.

V zásadě s vámi nesouhlasím protože si myslím že vina je především na vaší straně.Tím neříkám jen na vaší straně ale když něco kupujete je na vás aby jste si to dobře prohlédl a když tomu nerozumíte vezměte si k sobě odborníka.A už vůbec nerozumím tomu jak píšete že pan Revay je členem nějakého klubu.To je spíš odstrašující indície.Z vlastní zkušenosti vím a několikrát se mi to potvrdilo v praxi že právě takoví chovatelé jsou bordeláři a každý průměrný chovatel má lepší výsledky jak oni.Ano jsou nadáni výřečností, potřebují se předvádět a scházet se v různých spolcích ale to je tak všechno co dokáží.Rozdávají vizitky a zviditelňují se.Je to jako s našimi politiky.Na špici se zviditelňují průměrní členové strany a ti doopravdy chytří a schopní se drží opodál třeba jen z důvodů že neumí lidem tak sprostě lhát do očí.

tytan

5.8.2017 08:10
tytan

XXX.XXX.229.121

luck napsal(a):
V zásadě s vámi nesouhlasím protože si myslím že vina je především na vaší straně.Tím neříkám jen na vaší straně ale když něco kupujete je na vás aby jste si to dobře prohlédl a když tomu nerozumíte vezměte si k sobě odborníka.A už vůbec nerozumím tomu jak píšete že pan Revay je členem nějakého klubu.To je spíš odstrašující indície.Z vlastní zkušenosti vím a několikrát se mi to potvrdilo v praxi že právě takoví chovatelé jsou bordeláři a každý průměrný chovatel má lepší výsledky jak oni.Ano jsou nadáni výřečností, potřebují se předvádět a scházet se v různých spolcích ale to je tak všechno co dokáží.Rozdávají vizitky a zviditelňují se.Je to jako s našimi politiky.Na špici se zviditelňují průměrní členové strany a ti doopravdy chytří a schopní se drží opodál třeba jen z důvodů že neumí lidem tak sprostě lhát do očí.

Vy ste to svojim príspevkom zaklincoval, asi ste tak sprostý že si nevidíte na špičku nosa.

5.8.2017 10:43
Arunka

XXX.XXX.44.103

tytan napsal(a):
Vy ste to svojim príspevkom zaklincoval, asi ste tak sprostý že si nevidíte na špičku nosa.

Nemyslím si že by byl Luck sprostý jak píšete.Celkem výstižně popsal situaci na naší jak politické tak chovatelské scéně.Možná omezený jste právě vy když vidíte jen černo-bíle a nebo jste možná potrefený úředníček tak jak píše Luck.

tytan

5.8.2017 11:16
tytan

XXX.XXX.229.121

Arunka napsal(a):
Nemyslím si že by byl Luck sprostý jak píšete.Celkem výstižně popsal situaci na naší jak politické tak chovatelské scéně.Možná omezený jste právě vy když vidíte jen černo-bíle a nebo jste možná potrefený úředníček tak jak píše Luck.

A já to vidím tak, že Luck a Arunka je tá istá osoba.

5.8.2017 12:03
Arunka

XXX.XXX.44.103

tytan napsal(a):
A já to vidím tak, že Luck a Arunka je tá istá osoba.

Tak to si vyprošuji aby mě někdo strkal do svého omezeného zorného pole.

5.8.2017 16:43
prodavac

XXX.XXX.142.1

Pekna sranda pro letni dny.

Pbfaktor

5.8.2017 18:54
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

prodavac napsal(a):
Pekna sranda pro letni dny.

Sranda by to byla kdyby ti chovatelé ze sebou navzájem nevyjebávali a neprodávali si za draho odpad.

terentete

5.8.2017 19:25
terentete

XXX.XXX.229.121

Pbfaktor napsal(a):
Sranda by to byla kdyby ti chovatelé ze sebou navzájem nevyjebávali a neprodávali si za draho odpad.

Vy ste riadny kibic a mudrlant, v každej diskusie ste zapojený svojimi cenými alebo zbytočnými komentármi..

5.8.2017 21:29
sunflowersman

XXX.XXX.54.212

Dobry vecer. Prekvapuje me, kolik lidi reaguje na chovani nakupce ci na chovani prodejce a vubec se tu neresi foto vlozeneho jedince. Zaprve pro realny usudek by to chtelo i vyjadreni druhe strany. Nechci se nikoho zastavat avsak pri tomto posedu me prijde, ze andulka nema problem s nohou jen ma vyvraceny jeden prst, coz neni takova vada, jak je zde prezentovano. Stepan.

5.8.2017 23:50
parrot5790

XXX.XXX.57.202

Po dlhšom rozmýšľaní ako na to reagovať ak vôbec mám dva postrehy.
Za prvé píšete že predávajúci Vám zabalil andulku do KRABIČKY to nemáte 5 eur na prenosku aby ste videl čo si odnášate. Ale s týmto mám osobnú skúsenosť, Veľa z Vás chodí aj ku mne pre papagáje s krabicou od topánok.
Ďalej tej andule nieje nič, má len vytočený prst. Ak chováte vtáky dlhšie, mali ste si ho pri kontrole zdravotného stavu a KRÚŽKU všimnúť.nieje to genetické a prenosné na potomstvo, len estetická vada.
Hádzať všetku vinu na predávajúceho je alibizmus z vašej strany. Dal Vám čo ste si vybrali za dohodnutú cena a bodka.

S pozdravom Gašparovič

Neskrývam sa za anonymitu bez vyplneného profilu. Smelo do mňa.

Pbfaktor

6.8.2017 07:31
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103

terentete napsal(a):
Vy ste riadny kibic a mudrlant, v každej diskusie ste zapojený svojimi cenými alebo zbytočnými komentármi..

Co je cenné pro jednoho může být zbytečné pro druhého.

6.8.2017 20:26
melo

XXX.XXX.33.83

Pan Gašparovič bol som na služobnej ceste prenosku som nemal a ani som nevedel že sa v Nitre zastavim.Vtáka mi vybral Revay ja som mu dôveroval vtaka mi do ruk ani nedal rýchlo ho dal do škatule a palil som domov.Za vtaka som zaplatil cenu 150 euro ako za zdravého tak potom mal dať poriadneho samca a tohto s estetickou vadou si mal nechať na chov on.Ja som mu andulu vratil on mne eura nie.Zdá sa vam to Ok?

6.8.2017 20:43
hobychov

XXX.XXX.213.33

Jděte už s tím do pr. Koupí něco jako začátečník a pak tady otravuje ostatní Když mé na andulu 150 e má si ji prohlédnout.

6.8.2017 20:46
lada 4

XXX.XXX.96.15

melo napsal(a):
Pan Gašparovič bol som na služobnej ceste prenosku som nemal a ani som nevedel že sa v Nitre zastavim.Vtáka mi vybral Revay ja som mu dôveroval vtaka mi do ruk ani nedal rýchlo ho dal do škatule a palil som domov.Za vtaka som zaplatil cenu 150 euro ako za zdravého tak potom mal dať poriadneho samca a tohto s estetickou vadou si mal nechať na chov on.Ja som mu andulu vratil on mne eura nie.Zdá sa vam to Ok?

Podle mě chyba kupujícího, kdyby jste požádal určitě by vám vyhověl aby jste si andulku prohlídl. A pokud ne tak nekupovat.Když důvěřujete tak proč si potom stěžujete. Když si něco koupím tak si mohu jen sobě nadávat že sem to koupil a ani neviděl...

Vlado1424

6.8.2017 21:59
Vlado1424

XXX.XXX.229.121

lada 4 napsal(a):
Podle mě chyba kupujícího, kdyby jste požádal určitě by vám vyhověl aby jste si andulku prohlídl. A pokud ne tak nekupovat.Když důvěřujete tak proč si potom stěžujete. Když si něco koupím tak si mohu jen sobě nadávat že sem to koupil a ani neviděl...

Typické České a Slovenské príslovie, keď máš škodu o posmech sa nestaraj, ale sme sa to dožili kapitalizmus, úžera, podvodníci, arogancia atď.dnes asi nehovorí mnohým z nás nič, ako by sme reagovali keby sa to týkalo z niektorých kritikov tejto diskusie, dajme si ruku na srdce a zamyslime sa nad sebou.

BU

9.8.2017 18:31
BU

XXX.XXX.178.17

rotor14

10.8.2017 10:22
rotor14

XXX.XXX.144.116

melo napsal(a):

Takže ne jen, že ptákum nerozumýte, když kupujete tímto stylem, ale ještě jste tak hloupý, že andulku vrátíte a peníze nazpět si nevezmete? Na co si potom stěžujete?

Moruša

15.8.2017 07:07
Moruša

XXX.XXX.151.247

melo napsal(a):

Treba dať trestné oznámenie za podvod, ak to bolo tak ako píšete a orgány v trestnom konaní to vyriešia za nás diskutujúcich, a vy budete bez sprostých reakcii diskutujúcich, česť výnimkám, Slovač je už tak pokazená že sa tu neoplati zakladať vlákno a ešte vášho prípadu, chovu zdar všetkým slušným ale aj neslušným chovateľom.

16.8.2017 16:38
lada 4

XXX.XXX.14.8

Moruša napsal(a):
Treba dať trestné oznámenie za podvod, ak to bolo tak ako píšete a orgány v trestnom konaní to vyriešia za nás diskutujúcich, a vy budete bez sprostých reakcii diskutujúcich, česť výnimkám, Slovač je už tak pokazená že sa tu neoplati zakladať vlákno a ešte vášho prípadu, chovu zdar všetkým slušným ale aj neslušným chovateľom.

To dej te, určitě se nuděj a čekaj až budou moc vyšetřit andulkovej podvod.

31.10.2017 00:54
jarka.covaci

XXX.XXX.29.21

U psov je to jednoduché. K psovi človek dostane preukaz pôvodu a zmluvu. Ale čo take malé papagáje ako andulka ? Tiež sme boli na burze v Nitre. Mnoho vtákov nekruzkovanych. Na otázku prečo je andulka nekruzkovana, vraj take pán nekruzkuje. Zmluva žiadna - veď ide o 5€. My sme klop klop mali šťastie. No rozdiel medzi výstavou psov kde v pohode pokecate s chovateľom a burzou to je ako nebe a dudy. Na burze sa každý tváril akoby nezúčastnene a na otázky velmi neochotne odpovedal. Keď som sa detailne pýtala ne jednu andulku nakoniec vysvitlo že pán ani nepredáva svoje andulky, ale andulky známeho. Kontakt na normálneho chovateľa som nezohnala. A s tým sme šli so synom na burzu, že snáď... Ono to podla mna ani nie je take jednoduché. Nie každý človek vás pusti do svojich volier keď vás vidí 5 min a nechcete utratiť viac ako dvojciferne číslo. Takze som synovi zohnala dostupnú literatúru a pôjdeme do toho asi štýlom pokus omyl. Ono zas tej literatúry k andulkam som veľa nenašla. No skutočne treba obiehať celu výstavu a pozorne nahliadať do klietok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík