Korela snůška- poraďte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2017 13:00
krys

XXX.XXX.113.226

Dobrý den, v hnízdě korel mám dvě 14denní mláďata /tři vajíčka nebyla oplozená/ a k nim začala samice před třemi dny zase snášet. Teď už jsou tam kromě mláďat tři vajíčka. V druhé budce mám 6 vajíček. První hnízdění dopadlo normálně. Tak nevím co s těmi vajíčky. Do vedlejší budky je nechci přidat, když už je jich tam šest. Má s tím nějaký CHOVATEL zkušenosti?. Myslíte, že je mám u mláďat nechat?. Děkuji za Vaše zkušenosti.

26.7.2017 17:38
krys

XXX.XXX.113.226

Už mám u mláďat pět vajíček. Poradí někdo?

26.7.2017 18:03
Honza12

XXX.XXX.52.97

Určitě ta neoplozená vyhodit. Jinak bych to nechal tak a uvidíte.

26.7.2017 19:59
simacek123

XXX.XXX.142.1

krys napsal(a):
Dobrý den, v hnízdě korel mám dvě 14denní mláďata /tři vajíčka nebyla oplozená/ a k nim začala samice před třemi dny zase snášet. Teď už jsou tam kromě mláďat tři vajíčka. V druhé budce mám 6 vajíček. První hnízdění dopadlo normálně. Tak nevím co s těmi vajíčky. Do vedlejší budky je nechci přidat, když už je jich tam šest. Má s tím nějaký CHOVATEL zkušenosti?. Myslíte, že je mám u mláďat nechat?. Děkuji za Vaše zkušenosti.

Jasne ze první hnizdeni bylo v poradku chyba mozna je na tve strane jelikož bych si troufnul rici ze krmis dosti vajecinou a dráždivými krmivy v době odchovu, kolikrat denne ci tydne takle cinis?

26.7.2017 21:21
krys

XXX.XXX.113.226

Je to možné, protože ve voliéře s korelami jsou bourci, kteří krmili, takže vaječnice tam byla stále. Je to problém, když je společná voliéra. . Takže ta vajíčka asi budou neoplozená.

27.7.2017 05:19
simacek123

XXX.XXX.142.1

Spravne jsi to pochopil, kazda spolecna voliéra je jeden velky problém, par musí byt krmen dle stari mladat, tzn.ze korely by po desatem dni měli dostavat minimum vajíček a stari méně dráždivého kliceneho a pod.pak nedochazi tak rychle k další snuzce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík