Lukin 44

XXX.XXX.59.210
Dobrý den,
rád bych se zeptal co za kvalitní burzu doporučujete, která je blízko například do 100 km od Uherského Hradiště. Dříve jsem chodil do UH ale časem to tu opravdu upadlo, tak jsme začali jezdit do Přerova, ale nedávno se mi doneslo, že tam už to taky není to co to bývávalo.
Tento rok jsem ještě nikde nebyl a chtěl bych vědět, že když vyjedu tak to bude mít opravdu cenu a bude i z čeho vybírat a taky možnost něco i prodat.
Doporučili byste mi nějakou?
Předem děkuji za odpovědi.
Lukin 44
napsal(a):
Dobrý den,
rád bych se zeptal co za kvalitní burzu doporučujete, která je blízko například do 100 km od Uherského Hradiště. Dříve jsem chodil do UH ale časem to tu opravdu upadlo, tak jsme začali jezdit do Přerova, ale nedávno se mi doneslo, že tam už to taky není to co to bývávalo.
Tento rok jsem ještě nikde nebyl a chtěl bych vědět, že když vyjedu tak to bude mít opravdu cenu a bude i z čeho vybírat a taky možnost něco i prodat.
Doporučili byste mi nějakou?
Předem děkuji za odpovědi.
V Hodoníně je velká burza a v Kroměříži.Já doporučuji Kroměříž, ale co člověk, to názor.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Papoušek555
napsal(a):
Taky ten Kroměříž.
T ak jest.
Lukin 44

XXX.XXX.59.210
Děkuji za odpovědi. A co se týče termínu případně místa konání? Poskytnuli byste nějaké informace?