aggfi

XXX.XXX.59.222
sigi9
napsal(a):
Dobrý den.Prosím vás, dáváte papouškům nezralé benzínky? U nás je toho hodně, některé se už začínají zabarvovat do fialova.Ale je tam i dost zelených.Nebo raději počkat?Děkuji.
Benzínky jsou pro ně moc velké.
aggfi

XXX.XXX.59.222
kkki
napsal(a):
Trošku jste mimo, ne?
Já ? Myslím, že určitě ne. Čtěte dobře dotaz od zadavatele vlákna.
aggfi

XXX.XXX.59.222
barp58
napsal(a):
Je uvedeno benzínky, nevšiml jste si, správně bezinky
Možná by nebylo úplně od věci, kdyby nám zadavatelka vlákna prozradila i značku...
aggfi

XXX.XXX.59.222
kkki
napsal(a):
Čtu dobře zadavatelův dotaz, můžete mi vysvětlit, proč by bezinky měly být moc velké pro papoušky?.
Moje reakce nebyla na bezinky, ale na konkrétní dotaz zadavatelky. Zřejmě jste si opět nevšiml. :D.
kkki
napsal(a):
Velmi často se stává, že se člověk uklepne, já si toho nevšímám a věnuji se dotazu, který jinak má svůj význam.
Jasně, zde bylo jasné že jde o překlep, nemá to cenu řešit.
To mě víc pobavilo když tu prodávali : samyce alexandr malí.
Ale také je to třeba přejít s nadhledem.
Jen bych jí asi nekoupil ani kdybych jí potřeboval.
pterodactyll
napsal(a):
Jasně, zde bylo jasné že jde o překlep, nemá to cenu řešit.
To mě víc pobavilo když tu prodávali : samyce alexandr malí.
Ale také je to třeba přejít s nadhledem.
Jen bych jí asi nekoupil ani kdybych jí potřeboval.
No jo, samice a s "tvrdým", ...je to síla. Podobné zrůdnosti lze vidět na inzerci velmi často...nezbývá než "to přejít" a o inzerujícím si udělat vlastní úsudek. Ale ještě k výše zmíněné zadavatelce vlákna...tady se jedná hned o dva překlepy za sebou...bezinky...benzínky...možná, že se jedná o pracovnici na "benzínce" a už byla duchem " v práci", když dotaz zadávala...
barp58
napsal(a):
Pochopil jste, že se myslelo benzinku na phm, ta je přece pro papouchy trochu velká, nemyslíte? Snad už vám to opravdu zapálilo
Asi pro překlep neplodná diskuze. Bezinky ano. počkat na zralé. Berou podožraví, papoušci spíš jadérka. Vše bude modré, ale prospěšná výživa je přednější než estetika, jak pro koho.
Obsah látek najdete v příslušných informacích. Platí to co pro lidi. Papoušci snesou silnější koncentraci. Můžete mně poslat interní zprávu, rád poradím.