Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2017 11:15
roku

XXX.XXX.166.195

Co bylo na burze vPřerově?

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.8.2017 11:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

roku napsal(a):
Co bylo na burze vPřerově?

Špatně osvětlená a větratelná hala.

14.8.2017 16:22
anuš

XXX.XXX.40.155

Zvířený prach, nedýchatelno a na krajních stolech není vidět do přenosek ani po rozednění. Některá světla nesvítíla vůbec.
Franta.

14.8.2017 16:31
chovatelaustralie

XXX.XXX.233.138

Dobrý den. Chtěl bych se zde zeptat a hlavně dostat seriozní odpovědi na otázku. Skutečně se tak zhoršilo vystavování a prodej na této burze? Delší dobu jsem burzu nenavštívil, protože to mám opravdu dost daleko. Podle některých zpráv, je tato burza ve zjevném úpadku a vystavování a prodej odchovů je opravdu špatné. Děkuji za seriozní odpovědi.

14.8.2017 18:51
maxa

XXX.XXX.125.165

Dobrý den, burza výborná samozřejmě v mezích prostoru.Hodně pěkného chovného materiálu.Prodal jsem vše a koupil co jsem potřeboval.Lidí mraky jen bych vitknul to krajové osvětlení a tímto apeluji na organizátory!Opravdu je to potřeba.

magnum3400

14.8.2017 20:46
magnum3400

XXX.XXX.248.2

Burza pro mne katastrofa co se týka světla jsem mládý chovatel. Dlouhou dobu jsem jezdil do Přerova byla to super burza ikdyž fronty a brzké vstávání a neodchytová místnost, ale místa i světla i vzduchu i lídí tam bylo dost, bohužel pro mne až do nové haly.Ted jsem byl tak po delší době v Přerově mezítím jsem byl i v Kroměříži, kde bylo vše super až na málo místa a málo lídi.Ale ta malá hala mne tedy dostala i lídí mi přišlo že ubylo a až doma jsem zjistil, že jsem tam dost ptáku neviděl.Dnes se tomu ani nedívim, když si vzpomenu, jak málo tam bylo světla.Zkrátka burza jde ohromně dolů.Škoda

Moruša

14.8.2017 22:07
Moruša

XXX.XXX.151.247

Vždy niečo začína a vždy niečo skončí, ako aj U.hradište a Prerov ho pomaly ale isto nasleduje.

15.8.2017 12:00
maxa

XXX.XXX.125.165

Zase jden můdrý zo Slovenska!Vážený nechte to na chovatelích jak a kdy to skončí.

15.8.2017 13:10
pm302

XXX.XXX.189.106

Burza katastrofa. Nedýchatelno, v hale skoro tma, ptáků dost, ale kvalita bídná a většina dnes neprodejných. A to není ještě podzim, kdy bude nejvíce odchovů. Nikdo se tam nehne. Souhlasím s výše uvedenými příspěvky, úroveň jde prudce dolů, na osvětlení apelujeme už několik měsíců, ale organizátoři jsou hluší... Kultura prodeje nula. Zase na několi měsíců si dám pohov.

15.8.2017 14:36
mhm2

XXX.XXX.118.246

Co si pořád stěžujete pokud se vám tam nelíbí tak tam nejezděte a ne tady pořád brečet jak ve školce.

15.8.2017 14:58
chovatelaustralie

XXX.XXX.233.138

Dobrý den. Děkuji za ohlasy. jak vidím jen se potvrzuje, že vývoj burzy asi není dobrý. Jsou zde realná hodnocení a hodnocení až zlobná, co, že si to někdo dovoluje nechválit. Znám lidi takového typu, kteří tam budou jezdit i když by se tam nedalo skutečně dýchat a pro špatné osvětlení nebude nic vidět. Pořadatele to zjevně netrápí a je jim to jedno neboť lidé pořád jezdí, tak proč to vylepšovat? Někdo dokonce napíše: koupil jsem co jsem potřeboval, ptáků mnoho, dal jsem si klobásu a pivo a jsem maximálně spokojený. V 8 hodin ráno už jsem byl doma, vyzul holínky a nakrmil vepře dal si šlofíka. Nějaká úroveň burzy je mu šumafuk. Děkuji za názory.

Moruša

15.8.2017 15:07
Moruša

XXX.XXX.151.247

maxa napsal(a):
Zase jden můdrý zo Slovenska!Vážený nechte to na chovatelích jak a kdy to skončí.

Vážený pán usporiadateľ Prerovskéj burzy, nič sa na tom nemení aj keď som múdry zo Slovenska, a patrím k chovateľom ktorý pravidelne navštevuje burzu v Prerove, tak to tak vidím źe Prerov skutočne nasleduje U.Hradište a zato možete Vy organizátori a nie múdry zo Slovenska.

15.8.2017 15:15
A.astrilds

XXX.XXX.13.60

Dobrý den, řekl bych, ze jsme stále v ČR, kde máme svobodu projevu. Je tedy na nás, jak zde budeme diskutovat a to i včetně stížnosti. Očekávám bouřlivé reakce na tato slova, ale je mi to jedno. Ted tedy k burze:

Burza byla hrozná z hlediska pořadatelů. Parkování v blátě, hoši co naváděli na parkování nebyli připraveni na tolik aut. V hale s ptáky nedychatelno, hrozné osvětlení, všude prach, mraky lidi. Kdyby přehodili občerstvení do venkovního stanu, uvolnil by se obrovský kus dalšího místa pro ptáky. Ale to by měli usoudit sami pořadatelé, pokud čtou tato vlákna.

Z ptáků se dalo vybrat a koupil jsem co jsem potřeboval. Někteří chovatele by mohli vyčistit své prenosky od ptačího trusu. Občas to byl hrozny pohled a chudáci ptáci. Prodejců krmiv dostatek a i dobre ceny/kvalita. Zaměřil jsem se na papoušíčky a těch bylo velmi málo. Snad pouze 2 chovatele, kteří měli více papoušíčků, jinak sem tam jeden dva.

Vše ostatní bylo relativně v pořádku.

15.8.2017 17:52
maxa

XXX.XXX.125.165

Pane můdrý zo Slovenska to by se mě vyplatilo dělat usporiadatela 125km daleko!A další z nas dělá chovatele vepřů.Je zajímavé a snad národní sport v ČR kritizovat.Tak se toho co tu nadáváte uchopte a udělejte burzu!To bude sranda, protože neuděláte nic.

Moruša

15.8.2017 18:32
Moruša

XXX.XXX.151.247

A čo vám hovorí burza Nitra asi nič, lebo ste tak zadubení do seba že neznesiete kritiku čo sa týka ČR aj keď je na pravom mieste, každý má snáď vyjadriť svoj názor, ale Vám to je škoda vysvetlovať, napíšte svoj názor aj kritickým diskutujúcim z ČR, Mám Čechov a Moravákov veľmi rád, ale v každéj krajine sa nájde, poviem Vám to slušne čierna ovca.

FUXIA

16.8.2017 06:54
FUXIA

XXX.XXX.151.247

maxa napsal(a):
Pane můdrý zo Slovenska to by se mě vyplatilo dělat usporiadatela 125km daleko!A další z nas dělá chovatele vepřů.Je zajímavé a snad národní sport v ČR kritizovat.Tak se toho co tu nadáváte uchopte a udělejte burzu!To bude sranda, protože neuděláte nic.

Nevyhováraj sa že nie si usporiadateľ, už podla reakcie si sa odhalil a mnohý ťa poznajú ako konfliktného hulváta.

16.8.2017 10:34
Querido

XXX.XXX.226.99

Kedy je burza najbližšie v prerove ?

16.8.2017 12:25
barp58

XXX.XXX.90.150

Querido napsal(a):
Kedy je burza najbližšie v prerove ?

Malá za týden, velká 2 ned září.

16.8.2017 18:09
maxa

XXX.XXX.125.165

Ty bambulo já a usporiadatel asi k vůli tobě udělám u nás burzu!Ted jsem se docela pobavil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík