Uživatel s deaktivovaným účtem

Za jakou cenu se dáji letos v zahraničí pořídit Amazonci belobrichy?
Zrovna předevčírem jsem dostal nabídku na 1.1.2017 za 20.000, - Kč pár, a na 1.1.2017 nepříbuzní za 22.000, - Kč s tím, že pokud bych bral oba páry, tak by to bylo za 40.000, - Kč. Páry jsem viděl, velice pěkní, podle mě i solidní cena. Ale taky jsem asi před měsícem viděl pár 2016/17 sice za 15.000, - Kč, ale stav ptáků tragédie, zejména samec. Takže já se držím zásady, že nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci.
Cena sa odvíja od kvality vtákov a u bielobruchých to platí jednoznačne. Niekto tú kvaltu ani nevie rozoznať a je spokojný za čo kúpil. Napr. ja pokiaľ to nie sú top vtáci tak ma nezaujímajú ani keby boli za 600 €. Ale teraz pekných vtákov pod 22 000 Kč a viac nekúpite. Všetko ostatné je náhoda, ktorá potvrdzuje pravidlo. A ešte je ich aj málo.
brano1
napsal(a):
Cena sa odvíja od kvality vtákov a u bielobruchých to platí jednoznačne. Niekto tú kvaltu ani nevie rozoznať a je spokojný za čo kúpil. Napr. ja pokiaľ to nie sú top vtáci tak ma nezaujímajú ani keby boli za 600 €. Ale teraz pekných vtákov pod 22 000 Kč a viac nekúpite. Všetko ostatné je náhoda, ktorá potvrdzuje pravidlo. A ešte je ich aj málo.
Ti jsou krásní.. Jsou vaši?
Áno to je len časť z môjho tohtoročného odchovu...od viacerých nepríbuzných párov.