Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2017 08:33
supik99

XXX.XXX.64.140

Dobrý den,
letos se chystáme na týdení dovolenou a jednou z možností je Tenerife. Ráda bych zjistila, jak je to v Loro parku s papoušky. Co jsme četli recenze či články, k vidění je asi 300 voliér a zbytek je návštěvám nepřístupný. Po shlédnutí mapy parku, začínáme mít pochyby, jestli tam má cenu jezdit. Na mapě jsou vidět především kosatky, tučňáci, tygři atd, ale voliéry mají asi na třech místech, jinak asi nic. Mě jde jen o ty ptáky, zbytek parku nepotřebuji vidět. Ráda bych viděla například tiriky a další vzácější druhy papoušků, nebo ty, se kterými jsem se zatím nesetkala.
Pokud jste tam letos byli, zajímali by mě ti papoušci a pak další zajímavosti. V okolí je toho více, na výlety super. Co potápění? Je něco v moři vidět a popřípadě kde?

Děkuji za odpovědi Staňková.

11.9.2017 12:50
janau.

XXX.XXX.162.61

Dobrý den, na Tenerife jsem byla 2x, v parku také, ale je pravda, že co se týká papoušků, tak jsem čekala více. Park je velký, je to výlet na celý den, v určitých časech několikrát za den jsou vystoupení kosatek, delfínů, apod. papouščí show je tam jedna, je to obecně zoo s botanickou zahradou a hodně papoušků a odchovů je v nepřístupné zóně, kam návštěvníci nemohou. Papoušků je tam hodně, ale pokud preferujete vyloženě papoušky, tak možná budete trochu zklamaná. Jinak je ale Tenerife obecně moc hezký ostrov, je tam super výlet na severní zelenou stranu ostrova, přístavy, supr výlet na nejvyšší horu Španělska (Pico del Teide) nebo soutěsky Masca. Rozhodně pokud nejste typ, co se válí jen u moře, najdete několik tipů na parádní výletování

11.9.2017 13:47
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Loro Parque je v meste Puerto de la Cruz a chovateľ Ing. Jozef Nožička tam každoročne robí zájazdy so svojou cestovnou kanceláriou.

12.9.2017 17:52
forpus

XXX.XXX.89.198

Loro Parque Tenerife byl pro rok 2017 oceněn jako nejlepší zoologická zahrada na světě. Tedy važte své soudy. Skutečnost, že jsou zde dnes (naprosto špičková) vystoupení např, kosatek, lachtanů, delfínů, létajících papoušků atd. byl nezbytný krok pro udržení návštěvnosti a tím pádem ekonomické soběstačnosti. na ostrov jezdí každoročně statisíce Němců, Angličanů a dalších cizinců a nikoho nebaví chodit do zoo na stále stejné papoušky. proto změny, proto každý rok noviny, bílí lvi a zlatí tygři, gorily, tučňáci atd. Pokud chcete jen papoušky, musíte do chovné stanice La Vera a vyrazit na tematický zájezd s J. Nožičkou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.9.2017 20:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na Tenerife jsme byly 6x. Kupujeme si permanentku za 100 euro na osobu. Jezdíme vždy na 14 dní na začátku září a zakoupená permanentka platí do konce září příštího roku. Poprvé jsme byly přes cestovku primaroute p. Nožičky a navštívily jsme odchovnu La Vera, kde se jinak než přes tuto cestovku nedostanete.Ale určitě to stojí za to. Jinak jezdíme přes německé cestovky, vyjde to na 14 dní stejně jako přes českou na týden. Dá se zde za slušnou cenu nakupovat oblečení a jiné spotřební zboží. Ceny v marketech jsou zhruba jako u nás. Pivo se dá koupit za 2.5 euro a slušné jídlo v restauraci mezi 6-8 eura. Počasí je zde příjemné mezi 25 -30 stupni. Do loroparku chodíme denně a schow kosatek, delfínů, lachtanů a papoušků je pokaždé trochu jiná.

16.9.2017 10:43
bathory

XXX.XXX.119.32

vmakovicky napsal(a):
Loro Parque je v meste Puerto de la Cruz a chovateľ Ing. Jozef Nožička tam každoročne robí zájazdy so svojou cestovnou kanceláriou.

Máte někdo zkušenost s danou cestovkou? Docela pokukuju po těch jejich zájezdech, ale nikde nejsou recenze...

16.9.2017 12:04
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Ja mám pozitívnu skúsenosť s touto cestovkou ale už spred 13 -tich rokov zo zájazdu do Nemecka. Recenzie som vtedy neštudoval nakoľko mi išlo o odbornosť.

16.9.2017 12:43
bathory

XXX.XXX.119.32

Nabízí pro mě právě hodně zajímavé zájezdy, jen je škoda, že ta cestovka je pro mě tak daleko

16.9.2017 23:33
.martina.

XXX.XXX.168.82

Loro park odporucam všetkými desiatimi prstami ! Určite nebudete sklamaný, prvý deň sme celý venovali loro parku a musím povedať, že sme všetko ani neprešli, kúpili sme si ročné členstvo a počas dovolenky sme skoro každý deň navštívili tento park. Je veľmi rozľahlý, voliery sú vkusné, upravené a čisté, všade navôkol samé kvety, stromy a palmy, vtáci v dobrej kondícii a môžem povedať že v dobrom zastúpení. Zaujímavé bolo sledovať kŕmenie v baby station, práce v laboratóriu. Osobne ma nezaujalo predstavenie s papagájmi, pre mňa to bolo moc umelé ale pre deti určite úžasné. Tie iné zvieratá sú pre mňa len ako bonus, napr. vystúpenia s kosatkami, delfínmi boli krásnym zážitkom. Ja som išla len kvôli vtákom a som nadmieru spokojná, bola som 2 roky dozadu a budúci rok idem určite znova. Mala som možnosť navštíviť aj stanicu la vera keďže sme cestovali cez cestovku Primaroute a hneď na začiatku mi skoro vyrazilo dych, jedným slovom nádhera. Určite nebudete sklamaný v loro parku je veľké množstvo volier a vtákov a budete mať čo celý deň pozerať. A taktiež odporúčam Primaroute, bola som s nimi viackrát, nielen na Tenerife a vždy na jednotku, skvele jednanie, super prístup.

17.9.2017 07:24
bathory

XXX.XXX.119.32

Asi začnu šetřit fakt mě to dost zaujalo. jen jsem trochu nepochopila ceny, ale to se když tak doptám a nebo když mě doma naštvou pojedu sama

20.9.2017 14:53
hulenová

XXX.XXX.112.238

Do stanice La Vera se dostanete i jinak než přes cestovku p.Nožičky. Nám návštěvu La Very zařizoval časopis Papoušci. Jinak co se týká Loro Parque nemá chybu. Určitě to stojí za to.

Přidejte reakci

Přidat smajlík