Korela mutace emerald (oliva)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2017 08:15
helii_kor

XXX.XXX.161.186

Dobrý den, prosím nevíte někdo jak se pohybuje cena této mutace, jedna se mi objevila v budce.Otec Bronze Fallow a matka perlová skořicová.
Děkuji.Vyfotím dnes, včera už bylo špatné světlo.

20.9.2017 08:59
helii_kor

XXX.XXX.161.186

Pokusila jsem se včera něco vyfotit, ale pršelo a bylo zataženo, takže světlo nic moc, na některých fotkách je to malilinko vidět, že má na zádech žlutozelený nádech, ale ve skutečnosti je to vidět mnohem víc. Nevím jestli je to mutace oliva, ale podle toho co jsem našla na internetu a podle toho jak vypadá ve skutečnosti bych řekla že jo. Nebo napadá někoho něco jiného? děkuji.

20.9.2017 09:00
helii_kor

XXX.XXX.161.186

A nebo je to po otci Bronze fallow?

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.9.2017 09:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

helii_kor napsal(a):
Pokusila jsem se včera něco vyfotit, ale pršelo a bylo zataženo, takže světlo nic moc, na některých fotkách je to malilinko vidět, že má na zádech žlutozelený nádech, ale ve skutečnosti je to vidět mnohem víc. Nevím jestli je to mutace oliva, ale podle toho co jsem našla na internetu a podle toho jak vypadá ve skutečnosti bych řekla že jo. Nebo napadá někoho něco jiného? děkuji.

Já vidím na fotkách jen skořicovou a šedou straku.

20.9.2017 16:19
anurra.rhonean23

XXX.XXX.8.242

Taky mám pocit, že mláďata na fotce jsou jen skořicová a šedá straka. Mutace emerald je až taková nazelenalá ta hnědá barva, ale toto mi připadá jen hnědé opeření s příměsí žluté. Ta skořice pravděpodobně štěpí do strak, proto ty žluté příměsi, měla jsem taková mláďata už několikrát, ale emerald to spíš nebude.

20.9.2017 17:23
radekpo

XXX.XXX.205.96

Jedná se, o skořicovou mutaci.

21.9.2017 09:51
docid

XXX.XXX.142.77

Může to být jen štěpák. Někteří špičkoví chovatelé mutací štěpáky poznají podle některých indícií, jako je odstín pěří na některých částech peří. Sám jsem se s tím setkal u Dulieryho z Francie, vzal korelu a ukazoval na ocase, očích a na zádech body štěpitelnosti. Už si nepamatuju, na co daná korela štěpila, ale např. u šedých samců je světlejší břicho při štěpitelnosti do lutin.

21.9.2017 10:58
helii_kor

XXX.XXX.161.186

Děkuji všem za reakce, myslela jsem na emerald právě proto, že v reálu má opravdu na zádech a části křídel blíže k tělu nazelenalý nádech, i na zadní části hlavy jsou ty pírka nazelenalá.Nikdy jsem takovou barvu u korel neviděla.Skořicové korelky mám a tahle se mi zdá jiná. Nevím co má v linii otec Bronze Fallow.Uvidím jak se bude dál vybarvovat, tohle je jeho sestra z prvního hnízda.
Spolu s ním jsou ještě v budce perlové lutino, ta straka co je na fotce s ním a poslední nejmenší vypadá že bude perlová straka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík