Hendikepovaný amazonek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.9.2017 17:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám doma 2 letého amazonka supinkoveho který nelétá je po úraze křídla, chtěl bych mu pořídit samičku, hodí se vůbec takový papoušek do chovu, mám ho v boxové kleci, jen šplhá.

24.9.2017 23:34
J.G.

XXX.XXX.32.49

Zdravím, myslím, že na chov to nemá vliv.

25.9.2017 08:33
eli22

XXX.XXX.181.33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám doma 2 letého amazonka supinkoveho který nelétá je po úraze křídla, chtěl bych mu pořídit samičku, hodí se vůbec takový papoušek do chovu, mám ho v boxové kleci, jen šplhá.

Zdravím, pokud to křídlo má špatné po úrazu, tak to na potomstvo vliv samozřejmě nemá. Pokud mu to to handikepované křídlo ale nedovolí úspěšně se pářit, tak je potom jasné, že odchovy mít nebude. Jenže to poznáte až tehdy, když to vyzkoušíte.

25.9.2017 08:41
eli22

XXX.XXX.181.33

Ještě bych dodala, že oni jsou šikovní, a často si umějí poradit. Já mám například samičku, roční, která je po operaci nožky (má tam čep), takže ji má křivou a jen se lehce o ni opírá. Takže jsem si ji nechala, že u nás bude jen tak, a letos tři mladé. Být Vámi, samičku pořídím, i kdyby něměli odchovy, tak jim bude v páru lépe.

25.9.2017 12:08
Froli-1

XXX.XXX.59.222

eli22 napsal(a):
Ještě bych dodala, že oni jsou šikovní, a často si umějí poradit. Já mám například samičku, roční, která je po operaci nožky (má tam čep), takže ji má křivou a jen se lehce o ni opírá. Takže jsem si ji nechala, že u nás bude jen tak, a letos tři mladé. Být Vámi, samičku pořídím, i kdyby něměli odchovy, tak jim bude v páru lépe.

Souhlasím s eli, určitě bych to vyzkoušela a navíc mu bude opravdu líp, když vedle sebe bude mít samičku...jen doufám, že natrefíte napoprvé na tu pravou, která se mu bude zamlouvat

Přidejte reakci

Přidat smajlík