Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak jsem měl dnes do rána nezvané hosty.Po úterní návštěvě Poláků se mi dnes do rána ztratily 2 páry Amazonků Černotemenných,1 Pár Amazoňan Modročelý,1 pár Pap.Královský Žlutý,2 páry Rosely Pestré Modré a 1 pár Karmínových.Smutná zkušenost.Jen mě to utvrdilo v tom že už si domů nikoho nepustím.Jak jste na tom vy.
napsal(a):
Tak jsem měl dnes do rána nezvané hosty.Po úterní návštěvě Poláků se mi dnes do rána ztratily 2 páry Amazonků Černotemenných,1 Pár Amazoňan Modročelý,1 pár Pap.Královský Žlutý,2 páry Rosely Pestré Modré a 1 pár Karmínových.Smutná zkušenost.Jen mě to utvrdilo v tom že už si domů nikoho nepustím.Jak jste na tom vy.
Zdravím,
no tak to nepotěší dobré se z toho poučit no a já napíšu Pozor na čechy zloději !
To je hrozné, jakou dobu trvá, než se takový chov pořídí ! a pak toto.
Prosím Vás, mohl byste popsat, jaké "zábrany" a "nástrahy" museli před krádeží překonat? tzn. jak máte chov zabezpečen?
Mám voliery v oplocené zahradě, kterou hlídá pes, ptáci spí uvntiř v zamčeném ( kovové dveře) domku, do kterého nelze z volier (také zamčená venkovní vstupní dvířka) vlézt, protože jsou tam jen vletové otvory 20x20 cm. U dveří do domku silné světlo na pohybové čidlo, monitorovací kamera. Myslíte, že i toto zloději snadno překonají? napiště své zkušenosti prosím.
pterodactyll
napsal(a):
Já mu docela věřím, že jeho odhad je správný.Rovněž nemám s Polskými kolegy dobré zkušenosti.
Ovšem zase je pravda, že stejní vykukové jsou i
u nás.
V jednom vlákne na ifaune v diskusii som písala že z domu exoty nepredávam, nakoľko som mala dva krát odsúdených vtákov, to bolo reakcii na moj príspevok, že chyba bola z mojéj strane, zle zabezpečené, poriadneho psa atď, v dnešnéj dobe keď vám chce niekto vykradnúť byt, firmu, banku, vtákov tak ťažko tomu zabránite, a nezáleži či to je Maďar, Slovák, Čech, alebo Poliak.
fuksia
napsal(a):
V jednom vlákne na ifaune v diskusii som písala že z domu exoty nepredávam, nakoľko som mala dva krát odsúdených vtákov, to bolo reakcii na moj príspevok, že chyba bola z mojéj strane, zle zabezpečené, poriadneho psa atď, v dnešnéj dobe keď vám chce niekto vykradnúť byt, firmu, banku, vtákov tak ťažko tomu zabránite, a nezáleži či to je Maďar, Slovák, Čech, alebo Poliak.
napsal(a):
Dobrý den, a jak máte chovatelské zařízení zabezpečeno?Vždyť i obyčejný zámek oddálí vniknutí do objektu o nějakou dobu.Samozřejmě pes je hlídač nejlepší.K.
kkki
napsal(a):
Dobrý den, a jak máte chovatelské zařízení zabezpečeno?Vždyť i obyčejný zámek oddálí vniknutí do objektu o nějakou dobu.Samozřejmě pes je hlídač nejlepší.K.
Přesně, zámek je na děti a ne moc velké. Viděl jsem prostřížené pletivo. Otázka 30 vteřin. Pitbull funguje mám to vyzkoušené.