Pozor na Poláky, lupiči

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.10.2017 17:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak jsem měl dnes do rána nezvané hosty.Po úterní návštěvě Poláků se mi dnes do rána ztratily 2 páry Amazonků Černotemenných,1 Pár Amazoňan Modročelý,1 pár Pap.Královský Žlutý,2 páry Rosely Pestré Modré a 1 pár Karmínových.Smutná zkušenost.Jen mě to utvrdilo v tom že už si domů nikoho nepustím.Jak jste na tom vy.

14.10.2017 18:13
chondro

XXX.XXX.18.197

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak jsem měl dnes do rána nezvané hosty.Po úterní návštěvě Poláků se mi dnes do rána ztratily 2 páry Amazonků Černotemenných,1 Pár Amazoňan Modročelý,1 pár Pap.Královský Žlutý,2 páry Rosely Pestré Modré a 1 pár Karmínových.Smutná zkušenost.Jen mě to utvrdilo v tom že už si domů nikoho nepustím.Jak jste na tom vy.

Zdravím,
no tak to nepotěší dobré se z toho poučit no a já napíšu Pozor na čechy zloději !

15.10.2017 07:46
otec_vojtika

XXX.XXX.118.212

Taky si myslím, že ten nadpis není správný. Zlomilo ho to a potřeboval si ulevit.

15.10.2017 08:12
pterodactyll

XXX.XXX.35.9

Já mu docela věřím, že jeho odhad je správný.Rovněž nemám s Polskými kolegy dobré zkušenosti.
Ovšem zase je pravda, že stejní vykukové jsou i
u nás.

15.10.2017 09:33
TopX

XXX.XXX.2.202

Pokud to jde, tak se snažím prodávat na burzách. Nebo prostě někde předat. Když to někdo odmítne, nevadí. Je to menší zlo než příspěvek nahoře. Každopádně domů nikoho nezvu. Takové ty rady, že nejlepší je výběr přímo u chovatele neberu.

15.10.2017 09:47
doktorjirka

XXX.XXX.82.2

To je hrozné, jakou dobu trvá, než se takový chov pořídí ! a pak toto.
Prosím Vás, mohl byste popsat, jaké "zábrany" a "nástrahy" museli před krádeží překonat? tzn. jak máte chov zabezpečen?
Mám voliery v oplocené zahradě, kterou hlídá pes, ptáci spí uvntiř v zamčeném ( kovové dveře) domku, do kterého nelze z volier (také zamčená venkovní vstupní dvířka) vlézt, protože jsou tam jen vletové otvory 20x20 cm. U dveří do domku silné světlo na pohybové čidlo, monitorovací kamera. Myslíte, že i toto zloději snadno překonají? napiště své zkušenosti prosím.

15.10.2017 10:18
fuksia

XXX.XXX.56.201

pterodactyll napsal(a):
Já mu docela věřím, že jeho odhad je správný.Rovněž nemám s Polskými kolegy dobré zkušenosti.
Ovšem zase je pravda, že stejní vykukové jsou i
u nás.

V jednom vlákne na ifaune v diskusii som písala že z domu exoty nepredávam, nakoľko som mala dva krát odsúdených vtákov, to bolo reakcii na moj príspevok, že chyba bola z mojéj strane, zle zabezpečené, poriadneho psa atď, v dnešnéj dobe keď vám chce niekto vykradnúť byt, firmu, banku, vtákov tak ťažko tomu zabránite, a nezáleži či to je Maďar, Slovák, Čech, alebo Poliak.

15.10.2017 10:51
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

fuksia napsal(a):
V jednom vlákne na ifaune v diskusii som písala že z domu exoty nepredávam, nakoľko som mala dva krát odsúdených vtákov, to bolo reakcii na moj príspevok, že chyba bola z mojéj strane, zle zabezpečené, poriadneho psa atď, v dnešnéj dobe keď vám chce niekto vykradnúť byt, firmu, banku, vtákov tak ťažko tomu zabránite, a nezáleži či to je Maďar, Slovák, Čech, alebo Poliak.

15.10.2017 17:25
kkki

XXX.XXX.54.213

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Dobrý den, a jak máte chovatelské zařízení zabezpečeno?Vždyť i obyčejný zámek oddálí vniknutí do objektu o nějakou dobu.Samozřejmě pes je hlídač nejlepší.K.

15.10.2017 17:35
pterodactyll

XXX.XXX.35.9

kkki napsal(a):
Dobrý den, a jak máte chovatelské zařízení zabezpečeno?Vždyť i obyčejný zámek oddálí vniknutí do objektu o nějakou dobu.Samozřejmě pes je hlídač nejlepší.K.

Přesně, zámek je na děti a ne moc velké. Viděl jsem prostřížené pletivo. Otázka 30 vteřin. Pitbull funguje mám to vyzkoušené.

15.10.2017 19:13
kakapo2

XXX.XXX.59.150

2x Rhodesky Ridgeback, ikdyz jeden zatim jen stene...

15.10.2017 20:04
tilia

XXX.XXX.82.57

Podle mě je docela smutné, když chovatele, který má zájem o Váš odchov, nepustíte do svého chovu. Bohužel, výše popsané případy se stávají a proto je třeba mít alespoň zabezpečení zámkem a fotopastí s SMS zprávou.

15.10.2017 22:58
spanelskymastin

XXX.XXX.151.148

Ahoj mě vylomili dveře od voliery, ale potom mám ještě železnou mříž která je zastavila. Co s tím teď, budeme to nějak řešit, nebo nic? Mám telefoni číslo, na které si nechali poslat moji adresu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík