Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2017 14:44
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Viděli jste také nedávno v televizi pořad o tom jak ve Francii odchytávají tažné ptáky, konkrétně strnady, nakládají je do alkoholu a pak obalí v těstíčku a jedí i s kostičkami? My když bychom si chtěli dát naše ptáky do voliéry tak musíme mít tisíc povolení a tam je klidně s odpuštěním sežerou a nic s tím nikdo nenadělá. Nebo na Sicílii podzimní odchyt ptáků do sítí po tisících. Tady je v zimě přikrmujeme aby přežili a jinde se jimi živí v restauracích.

19.10.2017 18:49
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

corvuscorax napsal(a):
Viděli jste také nedávno v televizi pořad o tom jak ve Francii odchytávají tažné ptáky, konkrétně strnady, nakládají je do alkoholu a pak obalí v těstíčku a jedí i s kostičkami? My když bychom si chtěli dát naše ptáky do voliéry tak musíme mít tisíc povolení a tam je klidně s odpuštěním sežerou a nic s tím nikdo nenadělá. Nebo na Sicílii podzimní odchyt ptáků do sítí po tisících. Tady je v zimě přikrmujeme aby přežili a jinde se jimi živí v restauracích.

Já jsem myslel, že to je už zapomenutá otázka mého dětství v r.1956, kdy mně rodiče vyprávěli o chytání vlaštovek a dalších na tahu v Itálii a co jsem jako dospělý četl ve starší literatuře.Takže nejen slavičí jazýčky nebo nosorožčí rohy jsou stále i dnes podnikatelský byznys.

19.10.2017 18:55
otec_vojtika

XXX.XXX.118.212

Rozdíl mezi námi a Francií je v rychlosti integrace. Až budeme v prvním rychlostním stupni tak nám budou létat pečení holubi do huby, alespoň nám to tvrdí Sobotka. Já ho ale i přes tento lákavý slib pošlu ve volbách do p...le.

19.10.2017 19:07
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Moudivláček napsal(a):
Já jsem myslel, že to je už zapomenutá otázka mého dětství v r.1956, kdy mně rodiče vyprávěli o chytání vlaštovek a dalších na tahu v Itálii a co jsem jako dospělý četl ve starší literatuře.Takže nejen slavičí jazýčky nebo nosorožčí rohy jsou stále i dnes podnikatelský byznys.

Po chvíli reaguji sám na svůj příspěvek. Pokud bude poptávka, tak veškerá snaha ochrany je marná. Použiji starý citát: " Kdo je bez viny, ať hodí kamenem".

20.10.2017 07:31
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.66.237

My je chráníme a dostáváme pokuty za jejich pripadne drzeni bez papiru aby je jinde mohli zabijet a jist.

Přidejte reakci

Přidat smajlík