TRHY chovatelů se konají v neděli 29.října 2017 od 7.hod.do 11.hod. v chovatelském areálu vedle vlakového nádraží ve Vyškově. Prodej drůbeže, králíků, holubů, exotického ptactva, zakrslých králíčků, morčat, krmiva, chovatelských potřeb, králíkáren, misek, napáječek, budek a jiné. Výkup exotického ptactva a králičích kůží je zajištěn. Každý chovatel si může přijet prodat svoje odchovy nebo dobře nakoupit. Občerstvení je zajištěno. Srdečně zvou pořadatelé .
Zháním samičku rozele pestré Goldmantel. S pěknou kresbou a žlutí na zádech.Za kvalitní samičku vaši cenu respektuji. Stará může být tak do tří let.Děkuji.
Na burze ve Vyškově bych si rád koupil samičku rozely pestré-Goldmantel.Stáří tak do tří let.Děkuji.
Tak jste mě donutili zaregistrovat se. :)
Musím říci, že já byla zklamaná. Chápu, že počasí bylo nevyzpytatelné, ale přišla jsem o půl desáté a skoro všechno už bylo uklizeno. Alespoň ti, kdo byli ve vnitřních prostorách, mohli vydržet, a ne zkrátit provozní dobu na půlku.
Doufám, že na Silvestra se bude dařit lépe, určitě se přijdu podívat. Všechny dosavadní burzy, kterých jsem se účastnila (jako nakupující a taky trochu divák) byly fajn.