Uživatel s deaktivovaným účtem

Jednoznačne neodporúčam papagáje nádherné sú pri hniezdení agresívne k ostatným papagájom.
corvuscorax
napsal(a):
Měl jsem ve voliérách s králičím pletivem, horáky, červenokřídlé nebo penanty. Nehledali cestu ven, spíš byl problém, když v noci navštěvovaly voliéry kuny nebo kočky a přes králičí pletivo byli ptáci dost zranitelní. Proto jsem nové voliéry dělal z pořádného pletiva.
Mám ostatní voliery z bodovaného pletiva 1,7mm a 20x20mm oka.Akorát jednu sem udělal na menší ptáky, s tím že sem tam dal fišery.Ty ruším a tak přemýšlím co tam dát.Přesíťovávat se mi to nechce.Penanty mám ve velkých volierách.Spíš se mi jedná o ten společný chov.Rád bych tam umístil víc druhů, proto sonduju které.Kuny u nás nemají šanci, mám dobrého psa.
Do takovéto maličké voliery určitě 3-4 páry korel ne, nejspíš se budou napadat, hlavně je ta voliéra uzoučká, tak že ani horáky a nádherný, mohli by v době hnízdění zabít menší druhy ne všichni samci jsou klidní, tak že složení: pár korel, pár neofem,1 nebo 3 páry andulek, do doplnit o holoubky diamantové popřípadě nějaké astrildy nebo větší druh holubů a nějaké křepelky na zem, víc ptáku do takovéto voliery jistě ne, v době odchovu mláďat by byla přeplněná.