Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o radu jestli se jedná o samici nebo samce. Kupoval sem to jako samici, ale myslím si že by to mohl být spíš samec. Je to letošní mládě. Omlouvám se za nekvalitní fotky, ale fotil sem to přes pletivo na foťák a nic moc, ale snad to půjde poznat. Děkuji Martin.
Dobrý den, mohu se prosím vás ještě zeptat na pohlaví u této rosely. Děkuji Martin.
Martin-rosely
napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o radu jestli se jedná o samici nebo samce. Kupoval sem to jako samici, ale myslím si že by to mohl být spíš samec. Je to letošní mládě. Omlouvám se za nekvalitní fotky, ale fotil sem to přes pletivo na foťák a nic moc, ale snad to půjde poznat. Děkuji Martin.
0.1.
Dobrý den,
tak tady sem pořídil další fotky, ale ta kvalita taky nic moc.Ale snad z toho půjde něco poznat.Jestli bych vás mohl teda poprosit o určení pohlaví.Děkuji.
s pozdravem
Martin.
Dobry den dneska jsem.dostal od jednoho starsiho pana z prace dve rosely jelikož jsem j nikdy nechoval tak bych se chtel zeptat na pohlavi tady foto foto 1-2 prvni foto 3-4 druha a pak spolecne kdyžtak muzu dat zitra dalsi foto diky.
skrobisko96
napsal(a):
Dobry den dneska jsem.dostal od jednoho starsiho pana z prace dve rosely jelikož jsem j nikdy nechoval tak bych se chtel zeptat na pohlavi tady foto foto 1-2 prvni foto 3-4 druha a pak spolecne kdyžtak muzu dat zitra dalsi foto diky.
Za mne par, na spolecne fotce samec vlevo.
Dobrý den,
mohu vás ještě jednou poprosit o určení pohlaví. Já už se v tom totiž ztrácím napřed mi ta moje rosela připadne jako 1.0 i začíná štěbetat a jako by zpívat a dnes sem zase na ní koukal a to mi zase připadne jako 0.1 a taky sem udělal alespoň tři fotky. Těším se na jaro, ať už vím na čem sem ( za kvalitu fotek se omlouvám)
Děkuji Martin.
Martin-rosely
napsal(a):
Dobrý den,
mohu vás ještě jednou poprosit o určení pohlaví. Já už se v tom totiž ztrácím napřed mi ta moje rosela připadne jako 1.0 i začíná štěbetat a jako by zpívat a dnes sem zase na ní koukal a to mi zase připadne jako 0.1 a taky sem udělal alespoň tři fotky. Těším se na jaro, ať už vím na čem sem ( za kvalitu fotek se omlouvám)
Děkuji Martin.
0.1.
Martin-rosely
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji Martin.
Zdravím,
Z těchto fotek to vypadá na "chameleona", nebo je jich více bez kroužku?
Dobrý den,
tak sem pořídil lepší fotky té mojí rosely, tak jestli půjde lépe poznat to pohlaví.Děkuji Martin.
Dobrý den,
tak dneska sem udělal detailní fotografie té mojí rosely, když sem jí odčervoval, tak sem toho hned využil. Tak snad už to bude poslední otravování ohledně toho co to je za pohlaví.
Děkuji Martin.