Michal1972
napsal(a):
Dobry den, chtel bych pozadat o radu, kolik je vhodny pocet paru rozel penant do venkovni voliery o rozmerech 5x3,5x2 m (dxsxv) Popripade kolik je mozno chovat samic na jednoho samce v teto voliere. Dekuji za vase nazory.
Je to tady porad dokola. Nez zacnete neco chovat tak si prosim vas neco prectete. Toto jsou fakt neskutecny dotazy. Papousci nejsou morcata nebo nutrie kde muzete chovat nekolik samic na jednoho samce. Kolikrat mam pocit ze si lidi s temato dotazama delaji jen srandu. Jinak neni mozny aby se nekdo na neco takoveho ptal.
Michal1972
napsal(a):
Dobry den, chtel bych pozadat o radu, kolik je vhodny pocet paru rozel penant do venkovni voliery o rozmerech 5x3,5x2 m (dxsxv) Popripade kolik je mozno chovat samic na jednoho samce v teto voliere. Dekuji za vase nazory.
Mal som vo voliere r, pestre 2,3 a vsetky 3 samice odchovali mlade ale iba jedno hniezdo spolu s nimi tam bolo este 10 koriel tiez urobili 1 hniezdo tak neda sa povedat ze je to nemozne,.
amazonik
napsal(a):
Mal som vo voliere r, pestre 2,3 a vsetky 3 samice odchovali mlade ale iba jedno hniezdo spolu s nimi tam bolo este 10 koriel tiez urobili 1 hniezdo tak neda sa povedat ze je to nemozne,.
Pane, klobouk dolů, jak jsam starý, ikdyž mám jiný názor. Dejte článek do tištěné Fauny, bude dost čtený, myslím to vážně.
Moudivláček
napsal(a):
Pane, klobouk dolů, jak jsam starý, ikdyž mám jiný názor. Dejte článek do tištěné Fauny, bude dost čtený, myslím to vážně.
Dakujem, robil som viac pokusov mal som 2 pary pap horske +2,2 spevaky tiez spolu boli be problemov vsetko odchovalo ale azse iba jedno hniezdo, kupil som 2,2 kakariky bolo s toho 1,3 a vysleok 1 hniezdenie 9 mladat doteraz ich mam spolu, Kralovaky 2015 odchov jednu 0,1 som si nechal bola vo vedlajsej voliere 2016 2x prazdna znaska,2017 pustil som 0,1/2015 k rodicom do voliery /1,2/ bol odchov teraz tam mam 1,1/2012 +1,1/2015 + 0,1/2017 nechavam to spolu zatial bez problemov uvdime co bude na jar planujem tam este prihodit 1,0 abi boli komplet 3 pary.
corvuscorax
napsal(a):
Vy jste asi pěkný Mičurin, když necháváte hnízdit 3 samice se 2 samci. Mladé mají super výbavu do života a naučené chování jak mají odchovávat mladé. Od vás bych si nekoupil ani štěně. Doufám, že říkáte zájemcům o mladé jak je odchováváte.
Aj to je nazor, vtaky chovam od roku 1974 zatial sa nkto nestazoval mozna som mal smolu ze som nepredal Vam.U mna aj korely aj amazonany maju 6 m voliery + zalet.