Letošní andulky texas clear body, pochlubte se...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2017 18:41
mildaii

XXX.XXX.75.237

Zdravím všechny chovatele andulek této mutace. Pochlubte se letošními odchovy... smajlík,
raději hned napíšu, že zatím není nic na prodej, protože přednost mají přátelé, se kterými jsem již domluven. smajlík

18.11.2017 14:03
Andulák2015

XXX.XXX.250.156

Také zdravím, pěkná úroda, blahopřeji. Mám dotaz. Jsou Ti dva v pravo na fotce také TCB?
A druhý dotaz. Proč jsou z tohoto hnízda některé fialové, druhá fotka rodičovský pár, fialovou tam nevidím.
Mějte se a díky.

18.11.2017 15:05
atobajus

XXX.XXX.195.189

Andulák2015 napsal(a):
Také zdravím, pěkná úroda, blahopřeji. Mám dotaz. Jsou Ti dva v pravo na fotce také TCB?
A druhý dotaz. Proč jsou z tohoto hnízda některé fialové, druhá fotka rodičovský pár, fialovou tam nevidím.
Mějte se a díky.

Samice, jejich matka, je modrá 1F fialová skořice. Alespoň tak to na fotce vidím.

19.11.2017 14:52
Andulák2015

XXX.XXX.250.156

A tady ještě lepší fotka těch dvou, o kterých nevím, zda jsou TCB.

19.11.2017 19:36
mildaii

XXX.XXX.75.237

Dobrý den, já se vám pokusím odpovědět...myslím si, že ve vašem případě se o texasky nejedná, že to jsou opalíny, jak dospělí, tak i odchov. Ale jsou zřejmě vzniklé z minimálně jednoho rodiče, který texaskou byl. Já měl podobná mláďata ze spojení samec zelený( žlutý texas) opalínový a normální 1Ffialová šedokřídlá opalína. jen jsem to chtěl zkusit a výsledek byly dva nádherní opalínoví samci, kteří vypadali přesně takto, jako ty vaše. Jednoho samečka jsem si nechal a spojil ho s modrou opalínou, ale výsledkem byly také jen a pouze opalíny, v hnízdě byla jen dvě mláďata, dál jsem to nezkoušel. Že jsou z ti vaši asi opravdu z tcb, napovídají světlá křídla.
Zkusil jsem vložit fotky, na první jsou dvě zelené a jedna modrá texaska, na druhé opalína vzniklá pářením texasky s opalínou... na třetí žlutá (zelená) texaska.
Přiznám se, že o texaskách jsem toho v odborné literatuře ani na netu moc nezjistil. Berte můj vstup jako začátek diskuse, snad se ještě někdo ke mně přidá...

Zdravím Květoše...ten párek andul u mě stále máš smajlík

19.11.2017 19:40
mildaii

XXX.XXX.75.237

Korekce...toho opalína vzniklého z texasky a opalíny, jsem spojil s modrou texaskou, ne opalínou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík