Dobrý den vážení chovatelé a návštěvníci burzy,
tato burza není jenom o výkupu ….
pro pana anonyma „Bartr“, zřejmě si výkupce zve domů, jak to nepřímo naznačuje či doporučuje v jiném vláknu. Ale nechci nikoho napadat za jeho názory, je to jen jeho věc…
Osobně považuji setkání chovatelů za velice přínosné zejména tím, že si chovatelé předávají vzájemně zkušenosti s chovatelstvím spojené. A to je zase můj osobní názor.
Pokud se nepletu, bude to poslední burza v letošním roce, takže dotaz zadavatele „čím přispějete do nabídky“ je zcela namístě.
vabl
napsal(a):
Dobrý den vážení chovatelé a návštěvníci burzy,
tato burza není jenom o výkupu ….
pro pana anonyma „Bartr“, zřejmě si výkupce zve domů, jak to nepřímo naznačuje či doporučuje v jiném vláknu. Ale nechci nikoho napadat za jeho názory, je to jen jeho věc…
Osobně považuji setkání chovatelů za velice přínosné zejména tím, že si chovatelé předávají vzájemně zkušenosti s chovatelstvím spojené. A to je zase můj osobní názor.
Pokud se nepletu, bude to poslední burza v letošním roce, takže dotaz zadavatele „čím přispějete do nabídky“ je zcela namístě.
Váš názor vám neberem každý máme na danou věc jiný názor a já upřednostním výkupce a nijak se tím netajím.Osobně nesnáším to přínosné setkávání chovatelů jak říkáte na kterém si předáváte zkušenosti. Kdyby jste si férově přiznal co jste za úžasnou věc pochytil na tom setkání chovatelů tak vám mohu říci že nic a to je zase můj názor.Osobně se raději navštěvujem a tam vidíte jak chov funguje a ne jak o něm někdo jen mluví.Odchovy si vzájemně rozprodáváme a co zbyde tak než se dívat na ty kyselé ksichty jak smlouvají o ceně to je raději posunu do výkupu a mám klid.Na západ od nás je to běžná věc.To kvalitní se rozebere a zbytek jde do výkupu a nikoho by nenapadlo každou neděli objíždět burzy tak jak to děláte vy.