Po roku som sa opäť zúčastnil výstavy kanárikov K 1 v Brne. Môžem konštatovať, že výstava bola vydarená a usporiadateľom veľká vďaka. Pridám par fotiek na spríjemnenie. O rok sa teším na stretnutie v Brne.
mrva ivan
napsal(a):
Po roku som sa opäť zúčastnil výstavy kanárikov K 1 v Brne. Môžem konštatovať, že výstava bola vydarená a usporiadateľom veľká vďaka. Pridám par fotiek na spríjemnenie. O rok sa teším na stretnutie v Brne.
Opravdu s Vámi musím souhlasit. Výstava byla opravdu pěkná a je vidět, že úroveň Českých chovů stále stoupá. Vystavení melaninový kanáři ve velmi vysoké kvalitě, postavový také slušná kvalita ale nejvíce mě zaujal lipochrom, protože jsem chovatel žlutých lipochromových kanárů.
Myslím, že se někteří naši chovatelé už dostali na velmi dobrou úroveň, mě osobně tedy hodně zaujala velmi vysoká kvalita červených a bílých kanárů, opravdu moc pěkné. Možná bych měl jenom malou připomínku a to k osvětlení, které trochu ubírá na kvalitě vystavených kanárů. Možná by to vyřešilo jiné osvětlení. Také nesmím zapomenout pochválit pořadatele, za perfektní organizaci a za zlepšení prodeje ptáků. Už se těším na příští ročník.
PS: hodně úspěchů v nadcházející chovatelské sezoně,
Dobrý den,
přidám pár fotek, tentokrát ze sekce evropského ptactva a kříženců. Jinak výstava, moc povedená, díky všem co se na přípravě podíleli.