Euka11
napsal(a):
Mam dotaz zda existuje nejaka injekce pred pocetim samice morce, narodil se ji kluk a je mu mesic a nerada bych je oddelovala, jeden pokus byl ale mlade pul dne narikalo.Az mu bude 12tydnu necham ho vykastrovat.
Pomýlila ste si rubriku, toto je vtáčia diskusia, skúste zadať vlákno nato určené.
Zde je ukázka jak to dopadne a děláte to znovu. Kupte si plyšové.
https://www.ifauna.cz/profil/euka11/inzeraty.
Euka11
napsal(a):
Vubec jsem nechtela morcatka ale kamarad se jich zbavoval a chtel je nechat pro hada.Ja mam doma psa, takze jsem nepocitala ze bych zacala chovat moráta ale proste jsem si je vzala domu, predstava ze je nekdo sni me nedelala dobre.Chtela jsem od vas poradit ne me nadavat.
Dobře, nechtěl jsem Vás urazit. Bylo by ale lepší poslat je dál. Takhle to není rozdíl, jestli je sežere had a nebo nepřežije operaci.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Euka11
napsal(a):
Mam dotaz zda existuje nejaka injekce pred pocetim samice morce, narodil se ji kluk a je mu mesic a nerada bych je oddelovala, jeden pokus byl ale mlade pul dne narikalo.Az mu bude 12tydnu necham ho vykastrovat.
Neexistuje. prostě musí být vedle. ale vidět na sebe můžou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pterodactyll
napsal(a):
Dobře, nechtěl jsem Vás urazit. Bylo by ale lepší poslat je dál. Takhle to není rozdíl, jestli je sežere had a nebo nepřežije operaci.
Ale tak s kastrací morčete - samce to není tak hrozné, že by hromadně nepřežívali.
lada 4
napsal(a):
Zas jeden odborník, když neporadíte tak nepište hlouposti...