Kaka35
napsal(a):
Chci se zeptat, mam samce lutino jaka by byla mozna samice, kdyz neni lutino...diky...nebo se to nedoporucuje krizi?
Mohl byste to napsat nějak srozumitelněji? O co go?
Jinak 1,0 je úplně jedno jakou bude mít 0,1 barvu, Záleží co chcete odchovat,
OT, Jak dopadlo vaše podsazení korel andulám ? (jestli to není tajný).
. A odchovam to co bude z toho.
tak na co se vlastně ptáte ?
A to podsazovani pěkně to vysedeli ale jak korely rostly tak pak je už nekrmili a obě zahynuli.
dokrmit je vás nenapadlo, raději se už nebudu zapojovat...když jsem tak shlédl vaše všemožné pokusy o chov (anduly, guldy atd...atd...) evidentně není chyba v ptácích
howk.
lupus4
napsal(a):
. A odchovam to co bude z toho.
tak na co se vlastně ptáte ?
A to podsazovani pěkně to vysedeli ale jak korely rostly tak pak je už nekrmili a obě zahynuli.
dokrmit je vás nenapadlo, raději se už nebudu zapojovat...když jsem tak shlédl vaše všemožné pokusy o chov (anduly, guldy atd...atd...) evidentně není chyba v ptácích
howk.
Není čas dokrmovat. Alespoň jsem to zkusil. I když to bylo nepravděpodobné.
pisectipapoušci
napsal(a):
K samcovi Lutino s jakoukoliv barvou budou mladí - samice lutino a samci zelení štěpitelní do ino a do barvy kterou bude mít samice... kecám, třeba s cremino je to jinak a budou štěpit na tyrkysovou. Ten první případ platí s klasikou (modrá, zelená, ...).
?
Samec lutino + samice modrá = 1,0 zelený /albino a 0,1 lutino/ modrá
Samec lutino + samice zelená = 1,0 zelený/lutino a 0,1 lutino
Samec lutino + samice albino = 1,0 lutino/ modrý a 0,1 lutino/ modrý
Samec lutino + samice pallid = 1,0 pallidino a 0,1 lutino
Samec lutino + samice cremoino = oba lutino/modrý pastel nebo modrý
S přidáte-li faktorové mutace budete mít různé mutace, ale pokud se vám vylítne lutino ke to 100% samice.
Nejlépší je znát štěp. samce. Mám Lutino s albino a lutino, takže mi štěpí na modrou a tam je to trochu jinak, ale ino ( albino, lutino) budou vždy samice.