Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.12.2017 14:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Dobry den, chtel jsem nakoupit vice druhu od chovatelu, dal jsem pred mesicem inzeraty a do dnesniho dne ani tuk, a pak ze chovatele nemohou prodat.Jak taky muzou, kdyz nemaji ani cas napsat a nabidnout. Muj usudek se potvrdil ze je to tu vse...Jinak pro rejpali nechtel jsem lacino koupit, na korune me bohuzel nezalezi, chtel jsem jen mit s ceho vybirat.Na zaver: tak si je nekam strcte, najdu si jinou cestu.

15.12.2017 14:56
fuksia

XXX.XXX.197.168

Simon123,

15.12.2017 15:52
milanplšek

XXX.XXX.144.38

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobry den, chtel jsem nakoupit vice druhu od chovatelu, dal jsem pred mesicem inzeraty a do dnesniho dne ani tuk, a pak ze chovatele nemohou prodat.Jak taky muzou, kdyz nemaji ani cas napsat a nabidnout. Muj usudek se potvrdil ze je to tu vse...Jinak pro rejpali nechtel jsem lacino koupit, na korune me bohuzel nezalezi, chtel jsem jen mit s ceho vybirat.Na zaver: tak si je nekam strcte, najdu si jinou cestu.

No jestli sis ty inzeraty podal tak anonime jak tento prispevek do diskuze tak se ani nedivim ze se nikdo neozval. A jinak nabidek v inzerci je more staci cist a telefonovat kdyz neco chci a urcite je z ceho vybirat. Ono sedet doma u emailu a myslet si jak me budou vsichni vsechno nabizet a posilat fotky a ja si budu vybirat tak tak to urcite nefunguje.

15.12.2017 16:58
maxa

XXX.XXX.125.165

Asi bychom všichni rádi rádi věděli co měsíc nakupujete tímto zvláštním přístupem, že nemůžete koupit !Je to zvláštní příspěvek!

Neregistrovaný uživatel

15.12.2017 17:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

maxa napsal(a):
Asi bychom všichni rádi rádi věděli co měsíc nakupujete tímto zvláštním přístupem, že nemůžete koupit !Je to zvláštní příspěvek!

Timto zvlastnim spusobem ze napisi, koupim andulky, korely, rozely, kakariky a pod je snad neco divneho pro vas asi ano.kdyz naopak najdu nahodou kdo inzeruje nema tam tel, ani neni schopen se nejak ozvat ci komunikovat je to spatne, prosim nevstahujte vec na sebe, pisi vseobecne pro ty kterych se to tyka. a jinak pisi anonimne tak jako vy vsichni, pardon az na vyjimku tri chovatelu, ty se podepisuji, vy ani ja ne.Dekuji.

15.12.2017 18:16
Kokr

XXX.XXX.85.112

Dobrý den, já třeba na takový inzerát neodpovím, když vidím že zájemce je z druhého konce republiky. Nevěřím, že někdo pojede pro korelu, nebo andulku z Prahy do Brna. Pokud by se takový inzerát objevil blízko mého bydliště a já měl uvedené druhy doma, tak se určitě ozvu.

15.12.2017 18:36
maxa

XXX.XXX.125.165

Přesně tak a nebo zajedu na burzu a mohu si vybrat.

15.12.2017 18:44
pisectipapoušci

XXX.XXX.235.196

Timto zvlastnim spusobem ze napisi, koupim andulky, korely, rozely, kakariky a pod je snad neco divneho pro vas asi ano.kdyz naopak najdu nahodou kdo inzeruje nema tam tel, ani neni schopen se nejak ozvat ci komunikovat je to spatne, prosim nevstahujte vec na sebe, pisi vseobecne pro ty kterych se to tyka. a jinak pisi anonimne tak jako vy vsichni, pardon az na vyjimku tri chovatelu, ty se podepisuji, vy ani ja ne.Dekuji.

Víte, pokud jste inzerát napsal takto, mohlo to působit taky jako inzerát výkupáka, kterému se zrovna moc lidí neozývá, ale nemohu soudit, třeba zněl jinak a nepůsobil tak...
Jinak ono chovatelé spíše inzerují s nabídkou než aby hledali co kdo koupí... Mluvím třeba i o sobě, málokdy koukám na inzeráty s poptávkou, spíše nabízím, v inzerátu vždy uvádím cenu, telefon, email i nějaké fotografie s odkazem na fb stránky.

15.12.2017 20:42
bathory

XXX.XXX.119.32

Bohužel musím souhlasit s tím, že když zadám inzerát, na poptávku prakticky nikdy nic neseženu. Minulý rok jsem sháněla párek křepelek čínských na Ostravsku, kterých jsou jinak všude mraky a neozval se vůbec nikdo Sice mi to pořád nedá to nezkusit, ale stejně jsem vždycky skeptická a nevěřím, že seženu, raději denně kontroluju nabídku

16.12.2017 08:00
sharon

XXX.XXX.151.124

Ja som ten inzerát čítal, ale ja chovám a odchovávam - pap. amboinové, pap. karmínové, barnardy límcové velké modré a kakariky čč modré a ak ponúkam tak my napíše, že on o také nemá záujem, že on chce len také ako požaduje, tak načo s takýmto záujemcom strácať čas

16.12.2017 08:29
fuksia

XXX.XXX.197.168

Simon 123, Vaše zvlaštne založené téma a názory ako aj vo vlákne, andulka v zime, má pravdepodobne pre vás iný zámer.

16.12.2017 12:21
lada3

XXX.XXX.180.251

Ten Simon123 je něco jako Simacek123 ?

16.12.2017 13:52
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Mně by nikdy nenapadlo když chci něco prodat, pročítat inzeráty, jestli někdo nekoupí.
Když prodávám, dám inzerát, když kupuji, hledám v inzerátech kdo prodá a vybírám si v blízkém okolí, pokud možno. A bych dal inzerát že koupím to a to mě nikdy nenapadlo. Lidé kteří toto dělají, jsou líní sami něco hledat. Většinou jsou to ti samí, co se ozvou když prodávám a ptají se jestli náhodou nepojedu jejich směrem.Chápal bych, když člověk shání třeba dokrmeného Aru a nebo vzácnější drahý kus, ale běžně dostupné druhy je úlet.Ve mě inzerát koupím korelu nebo andulku vyvolá pouze úsměv.
Člověk který něco kupuje a je seriozní si prodejce vždy najde.

16.12.2017 14:33
kkki

XXX.XXX.54.213

pterodactyll napsal(a):
Mně by nikdy nenapadlo když chci něco prodat, pročítat inzeráty, jestli někdo nekoupí.
Když prodávám, dám inzerát, když kupuji, hledám v inzerátech kdo prodá a vybírám si v blízkém okolí, pokud možno. A bych dal inzerát že koupím to a to mě nikdy nenapadlo. Lidé kteří toto dělají, jsou líní sami něco hledat. Většinou jsou to ti samí, co se ozvou když prodávám a ptají se jestli náhodou nepojedu jejich směrem.Chápal bych, když člověk shání třeba dokrmeného Aru a nebo vzácnější drahý kus, ale běžně dostupné druhy je úlet.Ve mě inzerát koupím korelu nebo andulku vyvolá pouze úsměv.
Člověk který něco kupuje a je seriozní si prodejce vždy najde.

Souhlasím s Vámi, pokud něco chci, tak si za tím jdu.K.

16.12.2017 16:24
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Kokr napsal(a):
Dobrý den, já třeba na takový inzerát neodpovím, když vidím že zájemce je z druhého konce republiky. Nevěřím, že někdo pojede pro korelu, nebo andulku z Prahy do Brna. Pokud by se takový inzerát objevil blízko mého bydliště a já měl uvedené druhy doma, tak se určitě ozvu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík