Od kdy je plodný sameček korely

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2017 13:34
Mono

XXX.XXX.68.21

Ahoj, k Vánocům jsem dostala půlročního samečka korely chocholaté.Korely chovám už skoro čtyři roky, a samečka už jsem měla, jenže jsem o něj přišla.A tak bych ráda věděla, od kolika by mohl mít "mimi".Děkuju za odpovědi.

29.12.2017 14:37
josska

XXX.XXX.76.69

Mono napsal(a):
Ahoj, k Vánocům jsem dostala půlročního samečka korely chocholaté.Korely chovám už skoro čtyři roky, a samečka už jsem měla, jenže jsem o něj přišla.A tak bych ráda věděla, od kolika by mohl mít "mimi".Děkuju za odpovědi.

Zdravím korely chovám moje skušenost je kolem jednoho roku.

29.12.2017 16:58
janos

XXX.XXX.55.57

Mono napsal(a):

Samček je už plodní 4-5 mesačné ale do chovu skor ako 10mes.nedávajťe.

29.12.2017 19:06
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

janos napsal(a):
Samček je už plodní 4-5 mesačné ale do chovu skor ako 10mes.nedávajťe.

Jedna provokativní otázka: A proč ne.
Ono by mu to uškodilo? U samice bych to chápal nebo, že by měl problém pro své mládí krmit odchov?
Těším se na reakce.

Neregistrovaný uživatel

29.12.2017 19:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Moudivláček napsal(a):
Ono by mu to uškodilo? U samice bych to chápal nebo, že by měl problém pro své mládí krmit odchov?
Těším se na reakce.

Tak stary skuseny chovatel jako vy se ptate.kazdemu radite at studuje a kde jste zavahal necetl jste starsi dobre knihy kde starsi predni chovatele korel vse popisuji? No nekdy si rikam jestli se nenudite.

29.12.2017 19:38
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Moudivláček napsal(a):
Těším se na reakce.

Mám rád tento druh humoru

29.12.2017 19:54
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak stary skuseny chovatel jako vy se ptate.kazdemu radite at studuje a kde jste zavahal necetl jste starsi dobre knihy kde starsi predni chovatele korel vse popisuji? No nekdy si rikam jestli se nenudite.

Já dal otázku k založenému tématu. Vy jste reagoval třemi řádky, ale jaksi Vám otázka unikla. Já o voze, Vy o koze.
Vystihl to Miroslav Bláha. Má můj hlas za slušnou kritiku naší neplodné dskuze.

Přidejte reakci

Přidat smajlík