Mono
napsal(a):
Ahoj, k Vánocům jsem dostala půlročního samečka korely chocholaté.Korely chovám už skoro čtyři roky, a samečka už jsem měla, jenže jsem o něj přišla.A tak bych ráda věděla, od kolika by mohl mít "mimi".Děkuju za odpovědi.
Zdravím korely chovám moje skušenost je kolem jednoho roku.
Mono
napsal(a):
Ahoj, k Vánocům jsem dostala půlročního samečka korely chocholaté.Korely chovám už skoro čtyři roky, a samečka už jsem měla, jenže jsem o něj přišla.A tak bych ráda věděla, od kolika by mohl mít "mimi".Děkuju za odpovědi.
Samček je už plodní 4-5 mesačné ale do chovu skor ako 10mes.nedávajťe.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Moudivláček
napsal(a):
Jedna provokativní otázka: A proč ne.
Ono by mu to uškodilo? U samice bych to chápal nebo, že by měl problém pro své mládí krmit odchov?
Těším se na reakce.
Tak stary skuseny chovatel jako vy se ptate.kazdemu radite at studuje a kde jste zavahal necetl jste starsi dobre knihy kde starsi predni chovatele korel vse popisuji? No nekdy si rikam jestli se nenudite.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak stary skuseny chovatel jako vy se ptate.kazdemu radite at studuje a kde jste zavahal necetl jste starsi dobre knihy kde starsi predni chovatele korel vse popisuji? No nekdy si rikam jestli se nenudite.
Já dal otázku k založenému tématu. Vy jste reagoval třemi řádky, ale jaksi Vám otázka unikla. Já o voze, Vy o koze.
Vystihl to Miroslav Bláha. Má můj hlas za slušnou kritiku naší neplodné dskuze.