Zdravím, poprosím chovateľov mutačných penantov, o aké straky sa jedná ?
ďakujem.
bartosova1955
napsal(a):
Přiklonila bych se též k oranžovým - fotka sice může klamat, ale pod ocasem je viditelný jasný oranž.
Pravdou je, že jsem pouze na mobilu a fotky nepatří k nejlepším... Měl jsem zato, že barva se určuje pomocí ozobí, ale nevím jak je tomu u strak tříbarevných... Po přepeření to bude asi jasnější... Ale oproti Vám jsem naprostý amatér, tak se nechám rád poučit.
S těmi tříbarevnými Vám moc nepomůžu, ty moc neznám, ale řídil bych se ozdobím viz. moje foto. Sice jsou ty fotky taky špatné, ale je to na nich vidět... První oranžová straka 1.0 a druhá červená straka 0.1 mladí nepřepeření...
Zemjanek
napsal(a):
S těmi tříbarevnými Vám moc nepomůžu, ty moc neznám, ale řídil bych se ozdobím viz. moje foto. Sice jsou ty fotky taky špatné, ale je to na nich vidět... První oranžová straka 1.0 a druhá červená straka 0.1 mladí nepřepeření...
Skúsim lepšie foto...fotil som straky len mobilom...hodím nejaké macro foto...to ozobie je červené...ďakujem.
Tak jsem si znovu prohlédla fota a jsem trochu zviklána. Na té třetí fotce mladá straka břichem na pletivu - ta by měla být oranžová. U ostatních by to chtělo asi lepší foto. Dívala jsem se na má fota a mé tříbarevné mají i pod ocasem tmavěčervené (viz obrázek), ale naopak oranžové straky mají víceméně i to čílko trochu víc do oranže. Na druhé fotce oranžová straka uprostřed.
Tohle jsou moji samci 1. Červená skořicová straka 2. Červená Straka 3,4 Oranžová straka
Toho Vašeho samečka nějak nevím kam zařadit.