PREDÁM : 0.1 Pap. amboin kr.06 s DNA ( chovná - úhyn 1.0 ) - 600 eur + 1.0 pap. amboin kr.17 s DNA ( vlastný odchov pod rodičmi) - 800 eur návšteva vítaná, dohoda.- prípadne vymením, donesiem do Nitry na burzu 28.1.18
Donesiem v prípade záujmu astrildy červenokrké. Možnosť zostavenia 2 nepríbuzných párov, a potom samostatných samčekov.
fuksia
napsal(a):
Ale sa vás tu zúčastnilo, možem len skonštatovať smutné čo sa týka tohto vlákna.
Není důležité, kolik lidí zde napíše co má, a že tam pojede. Burza na úrovni, lidí plná hala jak pro ptactvo, tak pro drůbež a králíky. Za mě super, dost jsme toho prodali a kvůli tomu jsme tam jeli.
irča
napsal(a):
Není důležité, kolik lidí zde napíše co má, a že tam pojede. Burza na úrovni, lidí plná hala jak pro ptactvo, tak pro drůbež a králíky. Za mě super, dost jsme toho prodali a kvůli tomu jsme tam jeli.
To čo ste tu napísala je skutočná dezinformácia, osobne som v nedeľu navštívila a bol to opak čo tvrdíte vy, asi ste tam bola prvý krát a neviete koľko národa v skutočnosti navštevuje burzu v Nitre, ináč moja spokojnosť.
fuksia
napsal(a):
To čo ste tu napísala je skutočná dezinformácia, osobne som v nedeľu navštívila a bol to opak čo tvrdíte vy, asi ste tam bola prvý krát a neviete koľko národa v skutočnosti navštevuje burzu v Nitre, ináč moja spokojnosť.
Vy si zkrátka vždycky musíte do někoho rýpnout. Určitě tam bylo míň lidí než na podzim, kdy je spousta odchovů, ale to co jsem zažila v prosinci v Přerově už nikdy. Tady je ta úroveň jinde. Mám to na obě burzy cca 130km. Hodonín mám za rohem, ale s drobotí v zimně nehrozí.
irča
napsal(a):
Vy si zkrátka vždycky musíte do někoho rýpnout. Určitě tam bylo míň lidí než na podzim, kdy je spousta odchovů, ale to co jsem zažila v prosinci v Přerově už nikdy. Tady je ta úroveň jinde. Mám to na obě burzy cca 130km. Hodonín mám za rohem, ale s drobotí v zimně nehrozí.
Vážená pani, keď si poviem svoj názor a napíšem v skutočnosti pravdu neznamená že si do niekoho niekto rýpne, v tom prípade by som mohla tvrdiť i já o vás, ale v skutočnosti musíte priznať ako som už spomínala, návštevnosť bola o mnoho slabšia ako býva iné mesiace.