Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2018 20:43

Zdravim. Mám taký banálny dotaz, ale nemam sa to kde dozvedieť. Takže dá sa na burzách na Morave a v ČR platiť eurami? Alebo si mám vždy meniť.

4.2.2018 21:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravim. Mám taký banálny dotaz, ale nemam sa to kde dozvedieť. Takže dá sa na burzách na Morave a v ČR platiť eurami? Alebo si mám vždy meniť.

Na burzách není stanovena žádná oficiální měna, protože se jedná o obchod mezi soukromými osobami. Záleží tedy na každém konkrétním prodejci, zda bude ochotný eura akceptovat. Kdo jezdí nakupovat a prodávat za hranice, tomu to asi bude jedno. Ale nespoléhal bych na to.

5.2.2018 08:38
fuksia

XXX.XXX.132.199

Na Morave a v Čechách predávam skoro pravidelne, keď chcem predať my nerobí problém predávať za KČ, a to platí myslím aj pre iných predávajúcich, samozrejme že záleží aj na jedincovi, nemusí to každému vyhovovať.

5.2.2018 22:04
ONV

XXX.XXX.217.21

U mne můžete kdykoliv platit eurem, utratím je na Slovensku.

6.2.2018 07:34

Dakujem vsetkym za reakcie...

Přidejte reakci

Přidat smajlík