Dobrý den,
hledám ptáka na mazlíka a aratingy mi padl do oka. Je tu někdo kdo by mě mohl seznámit s podmínkami, které musím ptáčkovi poskytnout? :) Všude jsem našla jenom rozměry pro voliéry pro více jedinců. Já mám v plánu pouze jednoho.. :D
Tudíž, přibližně jak velká klec je pro ně optimální?:)
Předem díky za odpovědi.:).
ZoraDavello
napsal(a):
Dobrý den,
hledám ptáka na mazlíka a aratingy mi padl do oka. Je tu někdo kdo by mě mohl seznámit s podmínkami, které musím ptáčkovi poskytnout? :) Všude jsem našla jenom rozměry pro voliéry pro více jedinců. Já mám v plánu pouze jednoho.. :D
Tudíž, přibližně jak velká klec je pro ně optimální?:)
Předem díky za odpovědi.:).
Pro dokrmeneho velikost jako pro aru (základna min1 m2, výška 120 cm). Ale. Ezbytne vypouštění na prolet. Víte, jste si vybrala jednoho z nejdražších papoušků? Znáte cenu?
ZoraDavello
napsal(a):
Děkuji. :)
Nejdražších? Určitě? Možná jsem se dívala špatně, ale co jsem zatím hledala, viděla jsem papoušky od 3500. Možná se ale pletu. Jaká je tedy jejich pořizovací cena? :).
Aratinga žlutý (Guaruba guarouba) není to samé co Aratinga sluneční neboli zlatý (Aratinga solstitialis), kterého pravděpodobně myslíte.
ZoraDavello
napsal(a):
Děkuji. :)
Nejdražších? Určitě? Možná jsem se dívala špatně, ale co jsem zatím hledala, viděla jsem papoušky od 3500. Možná se ale pletu. Jaká je tedy jejich pořizovací cena? :).
Aratinga žltý 1800 eur, https://youtu.be/XyE-_dLcGeQ.