Zwolle pro chovatele hmyzáků a plodožerů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2018 23:19
raduz

XXX.XXX.117.9

Trošku se zpožděním, ale jen pro představu pár foteček. Je to foceno z mobilu, který je chytřejší jak já, takže kvalita je taková jaká je . Zahnutých zobáků je tu dost tak dáme změnu
K vidění bylo opět spousty zajímavých druhů, včetně několika málo druhů asijských timálií, které byly k vidění na této burze zcela poprvé jednalo se o zástupce rodu Stachyris viz. foto.
Jinak opět bulbulové tentokráte i vzácnější druhy, několik kusů vlh, dva druhy lobošů, několik druhů tangar, kukaček, sojek, arasariů - těch bylo kupodivu oproti předešlým akcím pomálu, vousáci a spousty jiných druhů..

Jediné obrovské mínus této burzy alespoň za mě, je i nadále naprosto nedořešený prodej vstupenek a chaos při vpouštění návštěvníků, ale to už je po těch letech taková klasika, stejně jako absence občerstvení před zahájením akce..ještě, že máme každý sebou ty řízky..

Bylo nás tam z té české kotlinky opět dost a něco nových druhů se také přivezlo tak Všem těm, kteří si něco pořídili přeju ať to v nové sezoně dobře dopadne a podaří se odchovy!

2.3.2018 23:25
raduz

XXX.XXX.117.9

3.3.2018 09:25
bubanek

XXX.XXX.32.28

nevim co je nedoresene na prodeji vstupenek. V zari meli dva vstupy. Jeden pro lidi, ktery si koupili eticket a druhy pro lidi, ktery si kupuji listek u pokladny u vstupu. Tim se dav lidi rozpulil a bylo to mnohem lepsi nez v roce 2016, kdy vsichni stali u jednoho vstupu a mackali se u jednoho vchodu. Jinak dekuju za fotky a postrehy z burzy. Zimni burzu jsem jeste nikdy nenavstivil.

3.3.2018 12:33
loskutakruda

XXX.XXX.237.59

Zdravím. Tak ve Zwolle na burze, jsem byl také a mohu říct, že jsme stáli ve frontě a během cca 15 minut jsme byli uvnitř v hale. Pokud porovnám Zwolle, Kladno, Týniště, Přerov tak počet návštěvníku na našich burzách je podstatně menší a čekací doba mnohonásobně delší toť postřeh z mé strany.

Přidejte reakci

Přidat smajlík