Bude tentokrát více prodejců?
http://www.ptacitrhy.cz/
Sháním budky pro andulky..
Co kdo povezete?
Ivo.Hanzlik
napsal(a):
Bude tentokrát více prodejců?
http://www.ptacitrhy.cz/
Sháním budky pro andulky..
Co kdo povezete?
Nebude tam víc prodejců. Budky prodávám v neděli v Kroměříži.
Dnes ráno v 8,00 hod. Parkovné 30, -, vstupné 40, - za osobu. ´,15 max.20 přenosek v nich 3 rýžovníci,6 zebez, několik kanárů to vše z drobotě, andulky, agoši, korely, kakariky. Poprve a asi na dlouho naposledy.Ještě že je zítra Kroměříž i když to mám do Olomouce 15 a do Kroměříže 63km
Olomouc zatím na dlouho ne.
Dobry den,
my prijeli az tak o ctvrt na devet. To uz tam bylo jen par andulek, kakarik a nejaci agosi. Mozna par neofem. Nastesti jsme jeli pro rybicky ;)
Co me ale mrzelo daleko vic: deti chteli varenou kukurici. vybehly ven a ja za nimi. V tom kalupu jsem si nenechal dat razitko. Vysli jsme ven a sli zpet do peti minut. No pan poradatel si nas nepamatoval. Na veci nic nezmenilo ani to ze mame v kabeli koupeny nejaky rybicky a hovadinky do akvaria. Tohle by se v Kromerizi nestalo ;)
Pak tu muze pan poradatel psat ze potrebuje pomoct s navstevnosti...
S pozdravem smidla.eu.
smidla
napsal(a):
Dobry den,
my prijeli az tak o ctvrt na devet. To uz tam bylo jen par andulek, kakarik a nejaci agosi. Mozna par neofem. Nastesti jsme jeli pro rybicky ;)
Co me ale mrzelo daleko vic: deti chteli varenou kukurici. vybehly ven a ja za nimi. V tom kalupu jsem si nenechal dat razitko. Vysli jsme ven a sli zpet do peti minut. No pan poradatel si nas nepamatoval. Na veci nic nezmenilo ani to ze mame v kabeli koupeny nejaky rybicky a hovadinky do akvaria. Tohle by se v Kromerizi nestalo ;)
Pak tu muze pan poradatel psat ze potrebuje pomoct s navstevnosti...
S pozdravem smidla.eu.
Já myslím, že tímto příspěvkem jste do diskuze moc nepřispěl. Mě osobně tedy nezajímá, že Vaše děti chtěli vařenou kukuřici nezlobte se... Máte si je líp hlídat a nestalo by se Vám to... můj názor.
perejil
napsal(a):
Já myslím, že tímto příspěvkem jste do diskuze moc nepřispěl. Mě osobně tedy nezajímá, že Vaše děti chtěli vařenou kukuřici nezlobte se... Máte si je líp hlídat a nestalo by se Vám to... můj názor.
Dobry den,
je to Vas nazor. To ze je vam chovani poradatelu jedno je vase vec. Privezl jsem poradatelum sebe, zenu a dve deti, vsichni ctyri platici navstevnici. Nakoupili jsme tam asi za 1000, - korun. Bohuzel, rostlinky, vitaminy a krmivo jsme uz nestihli. Pred nedavnem tu padl nazor, ze na novych burzach chybi kupni sila.
Ja a moje penezenka jsme jeli v nedeli nakupovat do Kromerize. Naklicovacka, vitaminy, zrni pro guldy. neco pro Yorka. I se vstupnym dalsich 1000, - Ale to Vas asi taky nezajima ze?
Az budete mit male deti, muzeme si o tom popovidat ;)
S pozdravem smidla.eu
P.S.: Dnes v Kromerizi jsme porochazeli halou a sli jeste ven (zapomnel jsem neco koupit) Po vcerejsi zkusnosti se moja pta jestli nas pan poradatel pusti. Podival se na nas a s klidnym hlasem odpovedel, vzdyt jste ted vysli, proc bych vas nemel pustit? ;).
Proč by taky mělo to je Vaše věc kolik si zaco utratíte . Mimochodem když jsme u toho tak kolikrát dám za vše potřebné pro guldy daleko víc než 2000korun
. Ale o tom to není reagoval spíše na to, ať reagujete na problematiku daného tématu a nerozebíráte zde svoje osobní věci co Vaše děti, žena atd...
Neznám ani pana Smidlu ani pana perejila, takže stěží mohu být zaujatý..
První příspěvek pana Smidly je zcela věcný. Píše co bylo k vidění na burze cca po 8 hodině. A že u vstupu byl "nevrlý" pořadatel..Jasné a pragmatické!
Jestli to někoho popuzuje je to jeho věc.. ovšem je diskutabilní jestli to opravňuje k bezduchému moralizování!?
byl jsem na burze v OL jen jednou a líbilo se mi prostředí, kde se koná. Bohužel nemám auto a jsem závislý na ochotě jiných jestli mě vezmou. Dnes jsem byl na burze v KM a víc než nedání razítka na ruku od pořadatele v OL mě vytočilo chování některých chovatelů, kteří ve frontě od kasy až po schody na parkoviště se klidně zařadili doprostřed fronty a nechali ty slušnější mrznout v tom fučáku co ráno byl. Slušnost je dnes opravdu někde až na konci životních hodnot.
perejil
napsal(a):
Dobrý den, každý chovatel má i svoje příbuzné, může řešit rúzné problémy. Možná děti nemáte, možná je jen neprožíváte, ale bezdůvodně se do nich navážet, nebo naznačovat něco o jejich hlídání, nevychovanosti je nevhodné. Dokonalý nejsme nikdo a děti chtěly jen jíst. Děti jsou pro rodiče největší poklad.
perejil
napsal(a):
Proč by taky mělo to je Vaše věc kolik si zaco utratíte . Mimochodem když jsme u toho tak kolikrát dám za vše potřebné pro guldy daleko víc než 2000korun
. Ale o tom to není reagoval spíše na to, ať reagujete na problematiku daného tématu a nerozebíráte zde svoje osobní věci co Vaše děti, žena atd...
Nedá mi to si do Vás rýpnout z jiného soudku. Před časem jste chtěl od nás AG tři samice, fotky snad ze všech stran, chtěl jste pak slevu a ještě jste se nestyděl si říci o příspěvek na dopravu. Tak pochybuji, že jste utratil za guldy víc než dva tisíce.
Dobry den,
myslim ze vitr vane odjinud nez od deti. Muj prispevek byl negativni na olomouckou burzu. Staci se podivat na mapu kde je Litovel, kde je Olomouc a kde Kromeriz.
Nekdo proste chce prosazovat svoje za kazdou cenu a neni pripraveny prijmout negativni kritiku. Ikdyz prave bez ni by nemohl byt posun kupredu ;) Ale na druhou stranu, v jeho veku jsem to videl stejne ;)
S pozdrvem smidla.eu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
irča
napsal(a):
Nedá mi to si do Vás rýpnout z jiného soudku. Před časem jste chtěl od nás AG tři samice, fotky snad ze všech stran, chtěl jste pak slevu a ještě jste se nestyděl si říci o příspěvek na dopravu. Tak pochybuji, že jste utratil za guldy víc než dva tisíce.
Tak to je parada