Ptačí trhy Olomouc 17.3.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2018 11:38
Ivo.Hanzlik

XXX.XXX.50.243

Bude tentokrát více prodejců?
http://www.ptacitrhy.cz/
Sháním budky pro andulky..

Co kdo povezete?

12.3.2018 15:13
ara

XXX.XXX.89.90

Opět špatný termín.v neděli je Kroměříž tak přece nepojedu dvakrát na stejné místo.Je to škoda.

14.3.2018 07:33
ivos123

XXX.XXX.228.76

Klidně pojedu dvakrát na stejné místo. Je tam pěkné prostředí a rovnou koupím i něco pro naši Agamu a rybičky, když je tam Aqutera.

14.3.2018 12:03
ONV

XXX.XXX.217.21

Ivo.Hanzlik napsal(a):
Bude tentokrát více prodejců?
http://www.ptacitrhy.cz/
Sháním budky pro andulky..

Co kdo povezete?

Nebude tam víc prodejců. Budky prodávám v neděli v Kroměříži.

14.3.2018 20:08
smidla

XXX.XXX.128.190

Dobry den,

take pojedu pro rybicky, ale kdybych tam koupil budky pro mnisky, nemusel bych vsatavat i do kromerize ;)

Smidla.eu.

15.3.2018 08:25
Ptačí t.

XXX.XXX.67.77

Výkup ptactva zajištěn. (např. andulky 100Kč).

15.3.2018 09:34
V.N.

XXX.XXX.2.242

Mohu dovézt do pavilonu A...dospělé korely a dva páry Papoušků mnohobarvých.Ceny korela 300kč kus, Pap mnohobarvy 700kč kus.

16.3.2018 17:08
fana10

XXX.XXX.83.110

Přiveze někdo do Olomouce kanáry?

17.3.2018 12:47
RN

XXX.XXX.124.254

Dnes ráno v 8,00 hod. Parkovné 30, -, vstupné 40, - za osobu. ´,15 max.20 přenosek v nich 3 rýžovníci,6 zebez, několik kanárů to vše z drobotě, andulky, agoši, korely, kakariky. Poprve a asi na dlouho naposledy.Ještě že je zítra Kroměříž i když to mám do Olomouce 15 a do Kroměříže 63km
Olomouc zatím na dlouho ne.

17.3.2018 16:07
smidla

XXX.XXX.229.189

Dobry den,

my prijeli az tak o ctvrt na devet. To uz tam bylo jen par andulek, kakarik a nejaci agosi. Mozna par neofem. Nastesti jsme jeli pro rybicky ;)

Co me ale mrzelo daleko vic: deti chteli varenou kukurici. vybehly ven a ja za nimi. V tom kalupu jsem si nenechal dat razitko. Vysli jsme ven a sli zpet do peti minut. No pan poradatel si nas nepamatoval. Na veci nic nezmenilo ani to ze mame v kabeli koupeny nejaky rybicky a hovadinky do akvaria. Tohle by se v Kromerizi nestalo ;)

Pak tu muze pan poradatel psat ze potrebuje pomoct s navstevnosti...

S pozdravem smidla.eu.

17.3.2018 20:23
perejil

XXX.XXX.145.3

smidla napsal(a):
Dobry den,

my prijeli az tak o ctvrt na devet. To uz tam bylo jen par andulek, kakarik a nejaci agosi. Mozna par neofem. Nastesti jsme jeli pro rybicky ;)

Co me ale mrzelo daleko vic: deti chteli varenou kukurici. vybehly ven a ja za nimi. V tom kalupu jsem si nenechal dat razitko. Vysli jsme ven a sli zpet do peti minut. No pan poradatel si nas nepamatoval. Na veci nic nezmenilo ani to ze mame v kabeli koupeny nejaky rybicky a hovadinky do akvaria. Tohle by se v Kromerizi nestalo ;)

Pak tu muze pan poradatel psat ze potrebuje pomoct s navstevnosti...

S pozdravem smidla.eu.

Já myslím, že tímto příspěvkem jste do diskuze moc nepřispěl. Mě osobně tedy nezajímá, že Vaše děti chtěli vařenou kukuřici nezlobte se... Máte si je líp hlídat a nestalo by se Vám to... můj názor.

18.3.2018 15:02
smidla

XXX.XXX.134.146

perejil napsal(a):
Já myslím, že tímto příspěvkem jste do diskuze moc nepřispěl. Mě osobně tedy nezajímá, že Vaše děti chtěli vařenou kukuřici nezlobte se... Máte si je líp hlídat a nestalo by se Vám to... můj názor.

Dobry den,

je to Vas nazor. To ze je vam chovani poradatelu jedno je vase vec. Privezl jsem poradatelum sebe, zenu a dve deti, vsichni ctyri platici navstevnici. Nakoupili jsme tam asi za 1000, - korun. Bohuzel, rostlinky, vitaminy a krmivo jsme uz nestihli. Pred nedavnem tu padl nazor, ze na novych burzach chybi kupni sila.
Ja a moje penezenka jsme jeli v nedeli nakupovat do Kromerize. Naklicovacka, vitaminy, zrni pro guldy. neco pro Yorka. I se vstupnym dalsich 1000, - Ale to Vas asi taky nezajima ze?

Az budete mit male deti, muzeme si o tom popovidat ;)

S pozdravem smidla.eu

P.S.: Dnes v Kromerizi jsme porochazeli halou a sli jeste ven (zapomnel jsem neco koupit) Po vcerejsi zkusnosti se moja pta jestli nas pan poradatel pusti. Podival se na nas a s klidnym hlasem odpovedel, vzdyt jste ted vysli, proc bych vas nemel pustit? ;).

18.3.2018 15:15
perejil

XXX.XXX.145.3

Proč by taky mělo to je Vaše věc kolik si zaco utratíte smajlík. Mimochodem když jsme u toho tak kolikrát dám za vše potřebné pro guldy daleko víc než 2000korun smajlík. Ale o tom to není reagoval spíše na to, ať reagujete na problematiku daného tématu a nerozebíráte zde svoje osobní věci co Vaše děti, žena atd...

18.3.2018 16:07
canar

XXX.XXX.245.158

Neznám ani pana Smidlu ani pana perejila, takže stěží mohu být zaujatý..

První příspěvek pana Smidly je zcela věcný. Píše co bylo k vidění na burze cca po 8 hodině. A že u vstupu byl "nevrlý" pořadatel..Jasné a pragmatické!
Jestli to někoho popuzuje je to jeho věc.. ovšem je diskutabilní jestli to opravňuje k bezduchému moralizování!?

18.3.2018 17:23
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

byl jsem na burze v OL jen jednou a líbilo se mi prostředí, kde se koná. Bohužel nemám auto a jsem závislý na ochotě jiných jestli mě vezmou. Dnes jsem byl na burze v KM a víc než nedání razítka na ruku od pořadatele v OL mě vytočilo chování některých chovatelů, kteří ve frontě od kasy až po schody na parkoviště se klidně zařadili doprostřed fronty a nechali ty slušnější mrznout v tom fučáku co ráno byl. Slušnost je dnes opravdu někde až na konci životních hodnot.

18.3.2018 17:39
smidla

XXX.XXX.181.254

Dobry den,

take jsem tu frontu videl. Jeli jsme ale nastesti z druhe strany, ta horni a tam zadna fronta nebyla. Do kromerize se da vstoupit tremi branami.
Pravdu ale me te v tom, ze lidska slusnost je jaksi na ustupu, bohuzel

S pozdravem smidla.eu.

18.3.2018 20:05
misimisi

XXX.XXX.243.14

perejil napsal(a):

Dobrý den, každý chovatel má i svoje příbuzné, může řešit rúzné problémy. Možná děti nemáte, možná je jen neprožíváte, ale bezdůvodně se do nich navážet, nebo naznačovat něco o jejich hlídání, nevychovanosti je nevhodné. Dokonalý nejsme nikdo a děti chtěly jen jíst. Děti jsou pro rodiče největší poklad.

18.3.2018 23:01
irča

XXX.XXX.21.198

perejil napsal(a):
Proč by taky mělo to je Vaše věc kolik si zaco utratíte smajlík. Mimochodem když jsme u toho tak kolikrát dám za vše potřebné pro guldy daleko víc než 2000korun smajlík. Ale o tom to není reagoval spíše na to, ať reagujete na problematiku daného tématu a nerozebíráte zde svoje osobní věci co Vaše děti, žena atd...

Nedá mi to si do Vás rýpnout z jiného soudku. Před časem jste chtěl od nás AG tři samice, fotky snad ze všech stran, chtěl jste pak slevu a ještě jste se nestyděl si říci o příspěvek na dopravu. Tak pochybuji, že jste utratil za guldy víc než dva tisíce.

19.3.2018 17:30
smidla

XXX.XXX.182.211

Dobry den,

myslim ze vitr vane odjinud nez od deti. Muj prispevek byl negativni na olomouckou burzu. Staci se podivat na mapu kde je Litovel, kde je Olomouc a kde Kromeriz.
Nekdo proste chce prosazovat svoje za kazdou cenu a neni pripraveny prijmout negativni kritiku. Ikdyz prave bez ni by nemohl byt posun kupredu ;) Ale na druhou stranu, v jeho veku jsem to videl stejne ;)

S pozdrvem smidla.eu.

Neregistrovaný uživatel

19.3.2018 17:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

irča napsal(a):
Nedá mi to si do Vás rýpnout z jiného soudku. Před časem jste chtěl od nás AG tři samice, fotky snad ze všech stran, chtěl jste pak slevu a ještě jste se nestyděl si říci o příspěvek na dopravu. Tak pochybuji, že jste utratil za guldy víc než dva tisíce.

Tak to je parada

Přidejte reakci

Přidat smajlík