stewe5
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat z jakého materiálu máte mezistěny u papoušků-dřevorubců...chtěl jsem OSB desky ale to je blbost, do toho se dostanou a je konec...díky za odpovědi
Zdravím. Koupil jsem plovoucí podlahu v akci a kraje oplechoval. Mám to tak asi dva měsíce a zatím OK. Veber.
ladishk
napsal(a):
Zdravím. Koupil jsem plovoucí podlahu v akci a kraje oplechoval. Mám to tak asi dva měsíce a zatím OK. Veber.
Nesmí tam být vroubek za který se zachytí zobákem. Radím laminát, polykabonát i tenoučký, vše je o ceně a okraje oplechovat. Zručný udělá oplechování z odpadu, musí mít ohýbačku, vydrží to roky a vypadá to za pár stovek pěkně. Jsem ze staré doby, kdy jsme dělali vše rukama.
Za peníze, kdo nemá to bude problém větší.
Mám voliéry z r.1975, betonářská ocel, králičí pletivo, boxy 2m vnitřek,2 m výlet.0,85 šířka. Před 7 roky jsem oddělení oddělil PVC střešní vlnovkou. Jsou tam a odchovávají amazoňani modročelí, patagonští, bývali tam mníšci, jsou tam eklekti, oranžovokřídlí, červenokřídlí.
Slouží to od vybudování, není to škaredé, ale není to jak ty dnešní super voliéry, které si začátečník nemůže dovolit. Možná by přišel o manželku, pokud není nějaký " manažer".
Pralesní ptáci pokud mají v dobré víře ve výletu jen dvě bidla, aby létali, tak pokud jsou stěny nebo strop z pletiva, tak stejně radějui lezou.
Austalští ze suchých oblastí, to je rozdíl.
Na boky bych upevňoval kusy desek na ohlodávání. Jednoduché upevnění a výměna. fantazii meze nekladou. Zrovna tak dnes propagované visící houpající se kmeny a špalky. Vynikající věc.
To jsem se zakecal. Zde jsou spíš dotazy, žádající odpověď ano, ne. Ti stejně můj text číst nebudou.