Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, mám Alexandra malého a chtěla bych ho něco naučit. Jednou jsem četla nějaký článek, kde psali, že jejich alex se nechá přikrýt peřinou a klidně tam spinká. Nevíte, jak ho to naučit? Jinak... Můžete sem vložit i tipy na nějaké jiné triky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Zdravím, mám Alexandra malého a chtěla bych ho něco naučit. Jednou jsem četla nějaký článek, kde psali, že jejich alex se nechá přikrýt peřinou a klidně tam spinká. Nevíte, jak ho to naučit? Jinak... Můžete sem vložit i tipy na nějaké jiné triky.
Nechci se nějak dotknout, ale tady většinou řešíme jiné věci než jak naučit spát papouška pod peřinou. Radíme si hlavně ohledně chovatelských záležitostech. Doporučil bych spíše skupinu na fb - ručně dokrmení papoušci atd... Tam je spoustu mazlíčkářů a ty určitě rádi poradí.
Tak naši doma nám lezou pod peřinu taky, spíš se je to snažím odnaučit než naučit, protože to může být dost nebezpečné. Už dvakrát se mi stalo, že se na mě obrátili noví majitelé, kteří ode mně měli pyruru a chtěli druhou, jelikož tu první omylem zalehli . Fakt to může být spíš nebezpečné.