Prodám

Prodám Alexandra malého - Prodám loňské Alexandr malý violeta Ho samce, Al...
Dobrý den, mám v plánu si pořídit domů Alexandera malého. Ale nejsem si jistý ohledně klece. Klec má rozměry jako na obrázku. Bude to stačit. ( za předpokladu že by Alexandr byl půl dne puštěný v baráku) předem děkuji za odpověď. :).
Metr Párna
napsal(a):
Dobrý den, mám v plánu si pořídit domů Alexandera malého. Ale nejsem si jistý ohledně klece. Klec má rozměry jako na obrázku. Bude to stačit. ( za předpokladu že by Alexandr byl půl dne puštěný v baráku) předem děkuji za odpověď. :).
Tak chcete a. velkého nebo malého? Tak klec je špatná pro oba, tak to pochopte.
lupus4
napsal(a):
přečti si sakra ten odkaz co si dostal u a.velkého a neptej se furt jak mentál
ta klec je na h.vno pro cokoli, (snad mimo zebřiček)
Prečo tak z ostra ?
Dá sa súhlasiť aj s Vami, ale keď píše, že by (byl půl dne puštěný v baráku), tak by to snáď ten alexander vydržal.
Máte predstavu o tom, že v dnešnej dobe u nás aj u vás pracujú ľudia za pásom 8 až 12 hodín. Buď v sede, alebo postojačky. Okrem prestávok majú problém si odskočiť na WC alebo na kávu ?
To by sa ten alexander mal možno lepšie.
opal88
napsal(a):
Prečo tak z ostra ?
Dá sa súhlasiť aj s Vami, ale keď píše, že by (byl půl dne puštěný v baráku), tak by to snáď ten alexander vydržal.
Máte predstavu o tom, že v dnešnej dobe u nás aj u vás pracujú ľudia za pásom 8 až 12 hodín. Buď v sede, alebo postojačky. Okrem prestávok majú problém si odskočiť na WC alebo na kávu ?
Když nemám podmínky, tak to nechovám, jakou min klec, odpověď dostal...
To, že bude půl dne lítat je nesmysl a skončí to po pár dnech či týdnech a prvním okousaném nábytku, pak trvalým "arestem" v rouře, kde neroztáhne ani křídla...
tyhle OT demagogický kecy s TÝRÁNÍM ptáků nijak nesouvisí
Jsem pro chov mazlíků min ve dvojici.. a v odpovídajících rozměrech klecí či voliér.
Metr Párna
napsal(a):
Dobrý den,
Pokud budete zjišťovat pro koho je klec určená, tak od výrobce zjistíte, že klec je určena pro kanáry a malé ptactvo. Bidýlka a ani krmitko není určeno papouškům. Pokud však nemáte peníze na větší a kvalitnější klec, nekupujte si papouška. Nezlobte se, ale je to zbytečné vyhazování peněz, klec stejně ani dlouho nevydrží.