Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2019 23:58
zdenos

XXX.XXX.210.220

Dobrý večer,

chtěl bych se zeptat, jestli je možné chovat společně v jedné voliéře více druhů australských papoušků pohromadě?
Chtěl bych dát spolu rozely pestré, andulky a korely nebo zpěváky? Je to voliéra okrasná, celoročně krytá před větrem a s dostatečným teplem i přes zimu.

Děkuju za cenné rady a další návrhy nebo postřehy, co do té voliéry nakombinovat, popř. umístit solo.

Zdeněk Harca

8.1.2019 02:47
888

XXX.XXX.25.25

Aby Vám alespoň někdo odpověděl,začal bych tím jak je voliera velká.

8.1.2019 19:42
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

zdenos napsal(a):
Dobrý večer,

chtěl bych se zeptat, jestli je možné chovat společně v jedné voliéře více druhů australských papoušků pohromadě?
Chtěl bych dát spolu rozely pestré, andulky a korely nebo zpěváky? Je to voliéra okrasná, celoročně krytá před větrem a s dostatečným teplem i přes zimu.

Děkuju za cenné rady a další návrhy nebo postřehy, co do té voliéry nakombinovat, popř. umístit solo.

Zdeněk Harca

Hlavně ne rosely, ty nechte samostatně.
Ty odkazy,co vám poslal rozbil, jsou super,tam je vše.

8.1.2019 19:44
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

pterodactyll napsal(a):
Hlavně ne rosely, ty nechte samostatně.
Ty odkazy,co vám poslal rozbil, jsou super,tam je vše.

Opravují :rotvik

8.1.2019 21:42
Jirka 001

XXX.XXX.155.49

Já mám ve společné voliéře 5 x 2,5 m 1 pár papoušků nádherných ,2 páry korel a 1 pár andulek.Mám je pohromadě 2 roky a zatím bez problémů.Všechny jsem měl od mláďat a letos už měli oba páry korel mladý ,1 pár dokonce 2x a zatím vše bez problému.Ale pozor rosely opravdu nepatří do společné voliéry

8.1.2019 23:46
zdenos

XXX.XXX.210.7

Doplňuji info, že voliéra má rozměry 3 x 2.5 m. je to osmihran, 3m vysoký. Jedná se o okrasnou klec. Moje původní vize byly dvě:
1.) 1 pár kouřáků + 3 páry andulek
2.) 1 pár zpěváků+ 1 pár korel + 3 páry andulek

Co myslíte? Je alespoň jedna možnost realizovatelná?
Díky

9.1.2019 08:45
Kokr

XXX.XXX.85.112

zdenos napsal(a):
Doplňuji info, že voliéra má rozměry 3 x 2.5 m. je to osmihran, 3m vysoký. Jedná se o okrasnou klec. Moje původní vize byly dvě:
1.) 1 pár kouřáků + 3 páry andulek
2.) 1 pár zpěváků+ 1 pár korel + 3 páry andulek

Co myslíte? Je alespoň jedna možnost realizovatelná?
Díky

První verze je v pohodě. U druhé varianty pozor na zpěváky.

12.1.2019 20:16
Mapomj

XXX.XXX.190.203

Zdravím volil bych první, měl jsem horaky s pěti páry andulek a pár korel, mladé měli všichni, ale kvůli horakum jsem dělal 4 metrovou volieru.

Přidejte reakci

Přidat smajlík