Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2019 16:29
leontynkaa

XXX.XXX.234.60

Dobrý den, prosím o radu. Mám zasedlou samičku andulky na vejcích, ale přišla o samečka, takže není krmená. Má někdo prosím zkušenost, jak zachránit samičku, aby nehladověla a případně neuhynula? Dá se krmit ručně nebo sebrat vejce a samičku "vyhnat" z budky? nerada bych přišla i o ni. Děkuji

14.1.2019 16:54
maximus.chov

XXX.XXX.145.33

určitě se půjde nažrat sama

14.1.2019 17:32
emill

XXX.XXX.75.148

leontynkaa napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Mám zasedlou samičku andulky na vejcích, ale přišla o samečka, takže není krmená. Má někdo prosím zkušenost, jak zachránit samičku, aby nehladověla a případně neuhynula? Dá se krmit ručně nebo sebrat vejce a samičku "vyhnat" z budky? nerada bych přišla i o ni. Děkuji

Nechte to na ní. Stalo se mi to samé, jen u neofém modrohlavých a samice sama vyseděla a vyvedla 4 mladé.

14.1.2019 20:39
Zbišek

XXX.XXX.57.167

Určitě sledujte.Takto mi vyhladověla samička zpěvavého.Samec o ni nejevil zájem,přesto snesla a zasedla na tři vejce a ze snůšky se nehnula ani při kontrole.Nakonec uhynula v budce.Rozdíl kondice před snůškou a po uhynutí byl znatelný.

14.1.2019 21:49
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Zbišek napsal(a):
Určitě sledujte.Takto mi vyhladověla samička zpěvavého.Samec o ni nejevil zájem,přesto snesla a zasedla na tři vejce a ze snůšky se nehnula ani při kontrole.Nakonec uhynula v budce.Rozdíl kondice před snůškou a po uhynutí byl znatelný.

Zdravím,jiná situace,samička ví,že je samec nablízku,tak čeká,a čeká až se nedočká!Pokud však ovdoví ví to taky,a jde se dobrovolně nakrmit!!!K.

15.1.2019 19:51
Karelch

XXX.XXX.197.69

Dobrý den, sehnal jsem čtyři páry přírodních andulek, co chovám ve společné volieře a při první snůšce u všech párů, mi děti po krmení nechali otevřená dvířka a všichni čtyři samci ulétli. Občas je tu vídáme létat, od dubna 2017 až do teď, do ledna 2019. Nicméně jsem měl taky strach, ale samičky samy všechny vajíčka doseděli a dokrmili. Měl jsem 26 krásných mladých andulek. Držím pěsti, ať vám vše dobře dopadne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík